2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Ben de 1 hafta geriyim, benim de demirim düşük Akdeniz anemisi var bundan mı oluyor acaba

Kizlar bende bugun karin agrisiyla acile gittim dr bir hafta geride dedi bebek normalde 10+5 olmam gerekirken 9+3cikti benimle bi alakasi varmi bende asiri demir eksikligi var bide sizdede varmi ne yiyorsunuz
Canım daha önceki kontrollerinde de böyle geriden mi geliyordu,bebeğin kalbi atıyorsa sıkıntı yoktur inşallh dert etme bunu bazen ileri geri oynuyor haftalar,çok düzgün beslenemesemde yeşil yapraklı sebzeler tüketiyorum arada,kuruyemişten tikssindim,meyve yiyorum peynir ekmek yiyorum çokekmek sevmem normalde şimdi hep ekmek istiyor canım

Ben de 1 hafta geriyim, benim de demirim düşük Akdeniz anemisi var bundan mı oluyor acaba
Mesela ne kadar düşük benimde düşük hatta dr vitamin vermiş almadım henüz,benim bebe en son önde gidiyordu alakası olmaz canım bebeğin haftasıyla şimdilik

Mesela ne kadar düşük benimde düşük hatta dr vitamin vermiş almadım henüz,benim bebe en son önde gidiyordu alakası olmaz canım bebeğin haftasıyla şimdilik
Benim hap kullandığım dönem 4'e yükseliyor, kullanmazsam 1-2 bu ara da kullanamadım İyi bari ben de acaba demirden mi dedim

Benim hap kullandığım dönem 4'e yükseliyor, kullanmazsam 1-2 bu ara da kullanamadım İyi bari ben de acaba demirden mi dedim
Hımm düşükmüş bayağı ama bununla alakası yoktur sen ihmal etme yine de,ben de merak ettim baktım şimdi 3.86 benimde RBC

Bunu da sorarım
Süpersin . Haber bekliyorum ben uzun bir süre renklendiricili güneş kremi kullandım. Sonra doktor hamilelikte her şeyi kullanamazsın öyle diyerek yeni bir güneş kremi önerdi. Ama o zamana kadar çocukcağzım bildiğin fondötenli güneş kremiyle büyüdü inşallah sorun olmaz

Şimdi hemen bi baktım internette, retinol vitamin A, paraben, aluminum, talc and dibutyl phthalate içeriklerden uzak durmamız gerekiyormuş hormon ve endokrin sistemine rahatsızlık vermemesi için. CNN'in şöyle bir listesi var hamileler için güvenli makyaj için:

Aaaa çok güzelmiş bu. Ayrıntılı inceleyip acil birkaç makyaj malzemesi alacağım. Cildim çok sivilcelendi benim iyice çirkinleştim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…