2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende sanmıyorum ya göbekte zaten kalp gibi bit şey atıyor hissediyoruz ya atardamar kalp gibi atıyor göbekte hamileyken daha belirgin hissediyorum mesela ben dümdüz yatarken bence onu duymuş olabilir
ben de de çok oluyor :)) göbekte seğirme hissi

Kızlar doktora gittiginiz de odasinda ortalama kac dk kalıyorsunuz ? Saçma olabilir ama 4 defa gittim doktora en en uzun kalmam 5dkdir ben beklerken giren çıkmıyo ama ben girince hemen çıkıyorum Doktor değiştirmeyi düşünüyorum da Doktorum tüp bebek uzmanı biraz yoğun ve çok hızlı hareket ediyor çok açıklayıcı konuşmalar yapmiyor kısa ve öz konusuyor bende o kadar ödeme yapiyoruz biraz daha detayli bilgi almak istiyorum çok mu saçma dusunuyorum

Ben tüp bebek pozitifi gördükten sonra doktorumla sürekli irtibatta kalarak bulunduğum yerdeki bir doktor ile devam ediyorum tahmini 15 dk duruyorumdur uzun sure ultrasonda detaylı bılgı verıyor bebeğin hareketlerini izlettirdi geçen hafta gittiğimde, ben hıc sormadan tüm merak ettiklerime cevap alabiliyorum kalp atısını 2 kez dınletıyor arayla her gıttıgımde, sizin kısa sürüyormuş evet içinize sinmiyorsa değiştirin tabi

canım çok gecmiş olsun tatille ilgisi var mı acaba biz de yarın gideceğiz ama sen yazınca emin olamadım ( eski kan da olabilir koyu renkli mi? eski kan yol bulursa akar daha iyi diyorlae

sizin de mi tatilden sonra lekelenme oldu gitmesek mi acaba regl ağrısı yumurtlama ve regl dönemlerinde herkeste oluyor diye biliyorum vücut rutinde yıllardır alıştığı için hiç kanaması olmadan bebeğini kaybeden de. var 9 ay kanamalı gecirip sağ salim doğuranda

Bence kişiden kişiye değişiyor cnm ben öğrendim hamile olduğumu keseyim gördük daha 5.haftalikken tatile gitti Allah şükür Bi sknti olmadi ama düşük tehlikem kalamam lekelenmemde yoktu

lekelenmekten kastınız nedir? benimde ilk 5. haftada sonra 7. haftada oldu doktor kahve rengi ve ağrısız olduğu sürece endişelenmeyin üstüne görmedir demişti ve geçmişti sizin ne durumda ki?

Ayyy ne güzel ya. Benim doktorum ultrason zararlı diye hemen kapatıyor. Sinir oluyorum. Zaten görev yerime gideceğim doktorum değişecek ama doya doya göremiyorum sonra ultrason fotosuna basıp duruyorum. Ama işin kötüsü zararlı dedi diye eşim panik oldu istediğim gibi doktora gidip bakamıyorum. Şuan çok merak ediyorum iyi mi diye. 2 gündür mide bulantılarım geçti endişe ediyorum

Yaa kıyamamm onları gördükçe mutlu oluyoruz bence buna ihtiyacımız var ve hakkımız da neler çekiyoruz :) ayda bir yapılan kontrolde 15 dk izlemek zarar vermez sonuçta eğer embriyo sağlıklı değil ise ne yaparsanız yapın tutunmaz size bir şekilde vücut atıyor, düşük olabiliyor(ALLAH KORUSUN). Hem öyle olsa düşük tehlikesi olanları bence hiç ultrasona koymamaları lazım bana çok mantıklı gelmiyor. Olmadı farklı bir doktora gidin onu izlerken anın tadını çıkarmalısınız :)

Zaten annemin yanındayım yaz tatili nedeniyle. Yarın kv olduğu ile geçeceğim. Sonra bi hafta sonra da görev yerime. Baştan beri 4 doktora gittim biraz da haftaya gel haftaya gel olarak sürekli çağırdılar geç döllenme olduğu için o yüzden başından beri çok girdim ultrasona. Ama ben keyfi girmedim onlar çağırdı

Bu arada ben 12+0 oldum bugün, Benimde bulantılarım geçti 3 gündür normalim endişe ediyorum Allahtan bugün 2li taramam var doktoruma gideceğim inşallah her şey olması gerektiği gibidir dua edin olur mu :)

Yanii :) bende şimdiye kadar 4 kez girdim bugün 5. olacak ilk gittim keseyi gördüm 1 hafta sonra kalp atışı için gittim 3 hafta sonra sürekli kusmaktan hastaneye yatırıldım serum yedim yine baktılar bebek iyimi diye, kontrole gittim 2 hafta sonra, 1 hafta oldu gideli şimdide 2 li için gideceğim sürekli görüşüyoruz biz bebeğimle anlayacağınız

Suan bende de aynısı sanki regl olcakmisim gibi hissediorum sabah kahvemsi pembemsi leke geldi sonra gelmedi ama elimde değil kaygilaniyorum

lekelenmekten kastınız nedir? benimde ilk 5. haftada sonra 7. haftada oldu doktor kahve rengi ve ağrısız olduğu sürece endişelenmeyin üstüne görmedir demişti ve geçmişti sizin ne durumda ki?
Önce kahverengi akinti geldi doktor iğne verdi kullandım geçmişti simdi regl olcakmisim gibi böbreklerim ağrıyor gibi karnımda sırtımda batma hissediorum

canım çok gecmiş olsun tatille ilgisi var mı acaba biz de yarın gideceğiz ama sen yazınca emin olamadım ( eski kan da olabilir koyu renkli mi? eski kan yol bulursa akar daha iyi diyorlae
Biraz yoruldum tatilde yol da uzun olunca ona yordum ben cunku öncesinde hicbi sorun yoktu hatta doktora gittim öncesinde emin olmak için yorma kendini dikkat et özellikle güneşte çok kalma Bn saldım biraz maalesef

Benim ikiz gebelik 9. Haftaya kadar her hafta da bir gittim ultrasona girdim 7. Haftaya kadar hep vajinal bakıldı 8 itibariyle karından bakılmaya başlandı bazen kanama olduğu için hafta da 3 bile gittiğim oldu bir de tüp bebek gebeliği. Tehlikeli bir durum olsa doktor bu kadar çaba emeği çöpe atıp sürekli ultrasona sokmazdı dite düşünüyorum tabiki her gittiğimde 10-15 dk oturup izletmedi kalbi saniyelik açık kapattı bebekleri gösterdi yani ultrason hep 3 dk falan sürüyordu muayene konuşmadı da 5 dk falan toplasan 10 dk ya odadan çıkıyordum ama aklımdakileri soruyorum doktor sorularımı cevaplıyordu zaten her hafta gittiğim için çok da sorup danışacağım bir durum yok istediğim zaman mesajla da sorularımı soruyorum yanıtlıyor hemen gayet rahatım o konuda endişelenmeyin yani ama ayda bir ya da 2 hafta da bir gidince tabiki bende isterim 10-15 dk içeride kalayım göreyim rahat rahat bakayım ama belki de o günlere de bir zaman sonra geçeceğizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…