2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktorlar bile kalp atışını çok az dinletiyorlar yaaa . Bence böyle bir şey mümkünse bile minikleri rahat bırakmalıyız

Teknoloji her geçen gün şaşırtıyor bizi bugün ikili tarama testi yapılacak . Kan falan alınacak mı acaba. Tok gideceğim de doktora kafam karıştı
aç gitmeniz gerekse bence doktor mutlaka aç gelmenizi söylerdi diye düşünüyorum benim ikili taramama henüz var yanlış bir şeyde söylemek istemem

Teknoloji her geçen gün şaşırtıyor bizi bugün ikili tarama testi yapılacak . Kan falan alınacak mı acaba. Tok gideceğim de doktora kafam karıştı
İkili için kan alınıyor canım tok gidebilirsin aç olmanı gerektirecek bir test değil kaç haftalıksın şuan inşallah sağlıklı bir sonuç alırsın Allahın izniyle

İkili için kan alınıyor canım tok gidebilirsin aç olmanı gerektirecek bir test değil kaç haftalıksın şuan inşallah sağlıklı bir sonuç alırsın Allahın izniyle
Amin çok teşekkür ederim 11+6 yız bugün ay çok heyecanlıyım ben. Gelince hemen buraya ultrason fotomuzu atayım da cinsiyet yorumu yapalım

Merhabalar 10 haftaligiz biz de tatile gidip geldikten sonra lekelenme oldu iğne kullandım 4 gün leke gecti fakat simdi sabah yine leke geldi sanki kasiklarim da agricak gibi hissediorum cok korkuyorum aynı durumu yaşayan var mı dualarınıza talibim inşallah bi sorun olmaz

Canım yat ayaklarını da yükseğe koy doktoruna söyle belki fitil verir

Amin çok teşekkür ederim 11+6 yız bugün ay çok heyecanlıyım ben. Gelince hemen buraya ultrason fotomuzu atayım da cinsiyet yorumu yapalım
Ayy bende 1 eylülde gidicem ikili yapar herhalde cinsiyet tahmini de isticem doktordan tabi söylerse tahmini bir şey sağlıkla görün inşallah atın bizde bakalım cinsiyet tahmini yapalım bi ya

Benim de öyle . Lekelenmem olduğu için progestan kullandım. Karnım kasıklarımda aynı regl olacakmışım gibi ağrıyor. Geçende yine lekelenme oldu. Ama doktor kırmızı kan gelmediği sürece çok kaygılanma demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…