2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız sorun şu hıçkırığı altta hissediyorum ama bebek tersti acaba döndü mü akşama kadar

Ay evet benimde karşıma öyle videolar çıkıyor diyorum maşallah ya herkesin gönlüne göre olsun kuzum

Evet kuzucumm dönmüş

Ay womi çok sevindim kuzum sen de güzel haberler almışsın maşallah yaaaa hep böyle güzel haberler verelim. Ay benim kızçem 1690 cidden küçük heralde ya

Evet kuzucumm dönmüş

Ay womi çok sevindim kuzum sen de güzel haberler almışsın maşallah yaaaa hep böyle güzel haberler verelim. Ay benim kızçem 1690 cidden küçük heralde ya
Doktorun sıkıntı yok demiş kuzum doktoruna güven ölçümler ultrason cihazına göre de değişebiliyor önemli olan düzenli olarak kilo alabilmesi kan akışı da iyiymiş eh daha ne benimki hafta olarak da önde gidiyor kilosu ve boyu o yüzden biraz yüksek olabilir kız çocuğuna da irilik yakışmıyor ama ya minnoş olması daha iyi

Bebeğin kafası hafta olarak ileride dedi doktor önemli değil dedi ama aklıma takıldı

Bebeğin kafası hafta olarak ileride dedi doktor önemli değil dedi ama aklıma takıldı
yavru o ultrasondan ultrasona da değişiyor zamanında bana da demişti acildeki doktor koca kafalı diye sonra kendi doktorum vücuduna göre normal bebek iri demişti çok tkılma

Ee hemşirenin yaptığı dikiş ne olacak ki ya? Ondan mı bu yapışıklık hikayeleri acaba?

Kızlar bu ıslak mendillerden aldım da hastane çantasına da koysam mi acaba lazım olur mu sizce

Eklentiler

• 170507480106733930576369166638.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 107
Benimde bir Bebek kafası hafta olarak ilerde ama kilo olarakta ilerde o bebek için iri demişti normal yani bi orantısızlık yok
Çikolatamizda geldi teyzeler o kadar güzel ki kıyıpta yiyemedim ama çok güzel kokuyor bence tadı da guzeldir
Ayyy ben dayanmayıp bi ucundan yerdimmmm
Ee hemşirenin yaptığı dikiş ne olacak ki ya? Ondan mı bu yapışıklık hikayeleri acaba?
Anlamadım canım yazdığını
Kızlar bu ıslak mendillerden aldım da hastane çantasına da koysam mi acaba lazım olur mu sizce
Lazım olmaz bence canım ya hastanede

yavru o ultrasondan ultrasona da değişiyor zamanında bana da demişti acildeki doktor koca kafalı diye sonra kendi doktorum vücuduna göre normal bebek iri demişti çok tkılma
Ama vücudu ile orantılıymis sizin de

Daflon gebelikte kullanılabiliyor mu saglık ocagında ki Dr ilaç veremem dedi Bı krem verdı
Doktorum günde 3 taneye kadar kullanabileceğimi ilk 3 aydan sonra bir sakıncası olmadığını söyledi. Beni bir tek o rahatlattı yoksa gerçekten acısı dayanılmaz olmaya başlamıştı

Doğru diyorsun kuzum kan akışında falan problem yokmuş çok şükür

Sezaryen dikişi sebepli rahimde yapışıklık yaşayan insanlar oluyor ya acaba hemşireler yapıyor ondan mı yaşanıyor diyorum

Sezaryen dikişi sebepli rahimde yapışıklık yaşayan insanlar oluyor ya acaba hemşireler yapıyor ondan mı yaşanıyor diyorum
Yok o yapışıklık öyle bişey değil hemşireler sadece üst deriyi dikiyor. O bahsedlen yapışıklık içerde rahimde yada barsaklarda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…