2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
her sabahh ezanı fix bizim de

Kızlar benimde 2 3 gundr idrar mi şu mu anlamış değilm otururkende geliyor ama çok az çok seyrek aralıklarla nurun saat 3te kontrolüm var ilk kızımda gece 3te öyle gelmeye başlamıştı 9da yarı suyum bitmişti ama o zmn daha sık aralıklarla gelmişti anlamadım emin de olamadim ayrıca demin de kasık bel ağrım oldu oturadm kalktım gezondim biraz rahatladım hayrlsi jnsallah daha bebisim gelmek istemz 32.haftamdayim daha

Kızlar günaydın idrarda keton +1 çıktı benim, gebelik zehirlenmesi demek ne demek ben anlamadım. Dr yazdım bekliyorum
Kuzum Tikabasa da keton çıkmıştı doktoru bisey demedi diye hatırlıyorum Allah korusun gebelik zehirlenmesi cansunun yaşadığı olay preeklampsi yüksek tansiyondan oluyor

Değildir inşallah ya yapışkanlık falan oluyormuş suda çok ağır koku oluyormuş onlar da var mı? Sen yine de ihmal etme canım git bir görün doktora

Değildir inşallah ya yapışkanlık falan oluyormuş suda çok ağır koku oluyormuş onlar da var mı? Sen yine de ihmal etme canım git bir görün doktora
Öyle bir durum yok ama ilk dogumumda hatrlmaiyorum suyum geliyordu ama öyle akiskanlik olmamıştı sanki hayrlis artk 3te kontrol var baaklm doktorum ne diyeck

Canım bazı günler ben de öyle oluyorum çok az hissediyorum korkma bazen uykuya dalıyorlar uzun bi süre, uyanınca yine vurur güçlü güçlü annesi
İn şa Allah canım sırt üstü benimki sanki çünkü en son giderken öyle demişti doktor

Bir kaç gündür evet durmuyorum hep bir şeyler yapıyorum evde ama yok kötü düşünmek istemiyorum en son giderken doktora sırt üstüydü belkide ondan canım

Kuzum senin ki de hareketli zaten normalde sadece hareketler şuan sırtına doğru olduğu için sana öyle geliyor bide plesenta da arka rahim duvarındaysa yastık görevi görüyor dahada az hissediyorsun
Ahh kuzum kucağıma alsam rahatlarım resmen günleri sayıyorum gercekten

Kızlar günaydın idrarda keton +1 çıktı benim, gebelik zehirlenmesi demek ne demek ben anlamadım. Dr yazdım bekliyorum
Bende de keton pozitif çıkmış dün idrar vermiştim. Lökosit de 8 çıkmış. Sanırım ilk kez idrar yolları enfeksiyonu oluyorum

Enfeksiyon olmadığından emin misin canım? Bir git icin rahatlasın, bize de haber edersin inşallah suyun değildir

Enfeksiyon olmadığından emin misin canım? Bir git icin rahatlasın, bize de haber edersin inşallah bir suyun değildir
Bugün saat 3te kontrolüm var cnm valla insan tecrübeli de olsa yine de bilemiyormus onu anladm son zamanlarda yoğun akintim ve kesik kesik gelme durumu da oluyor kaşıntı acı filn yok bakalm doktorum ne diyeck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…