Kızlar abartısız her gece 05.20 gibi uyanıyorum ve uykum da kaçıyor hemencecik . Hamilelikteki uyku durumu nasılsa bebişin uykuları da o şekilde olur hurafesine inanırsak biz bu saatlerde ayakta olcaz her gün bakalım doğunca bu bilgiyi de teyit edicm:))
Kızlar benimde 2 3 gundr idrar mi şu mu anlamış değilm otururkende geliyor ama çok az çok seyrek aralıklarla nurun saat 3te kontrolüm var ilk kızımda gece 3te öyle gelmeye başlamıştı 9da yarı suyum bitmişti ama o zmn daha sık aralıklarla gelmişti anlamadım emin de olamadim ayrıca demin de kasık bel ağrım oldu oturadm kalktım gezondim biraz rahatladım hayrlsi jnsallah daha bebisim gelmek istemz 32.haftamdayim daha
Kuzum Tikabasa
da keton çıkmıştı doktoru bisey demedi diye hatırlıyorum Allah korusun gebelik zehirlenmesi cansunun yaşadığı olay preeklampsi yüksek tansiyondan oluyor
Kızlar benimde 2 3 gundr idrar mi şu mu anlamış değilm otururkende geliyor ama çok az çok seyrek aralıklarla nurun saat 3te kontrolüm var ilk kızımda gece 3te öyle gelmeye başlamıştı 9da yarı suyum bitmişti ama o zmn daha sık aralıklarla gelmişti anlamadım emin de olamadim ayrıca demin de kasık bel ağrım oldu oturadm kalktım gezondim biraz rahatladım hayrlsi jnsallah daha bebisim gelmek istemz 32.haftamdayim daha
Öyle bir durum yok ama ilk dogumumda hatrlmaiyorum suyum geliyordu ama öyle akiskanlik olmamıştı sanki hayrlis artk 3te kontrol var baaklm doktorum ne diyeck
Kuzum Tikabasa
da keton çıkmıştı doktoru bisey demedi diye hatırlıyorum Allah korusun gebelik zehirlenmesi cansunun yaşadığı olay preeklampsi yüksek tansiyondan oluyor
Korkma canım içini rahat tut bazen bendede oluyor hep enerjileri yerimde olmayabiliyor
Kendini cok yorduysan eğer ondanda olabılır yada bugun uykucu olmak istemiştir belki
Yarında bı bak kendıne izle ara sıra böyle yapıyorlar ama kendını strese sokma
Bir kaç gündür evet durmuyorum hep bir şeyler yapıyorum evde ama yok kötü düşünmek istemiyorum en son giderken doktora sırt üstüydü belkide ondan canım
Kuzum senin ki de hareketli zaten normalde sadece hareketler şuan sırtına doğru olduğu için sana öyle geliyor bide plesenta da arka rahim duvarındaysa yastık görevi görüyor dahada az hissediyorsun
Bugün saat 3te kontrolüm var cnm valla insan tecrübeli de olsa yine de bilemiyormus onu anladm son zamanlarda yoğun akintim ve kesik kesik gelme durumu da oluyor kaşıntı acı filn yok bakalm doktorum ne diyeck