2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım biraz az içiyorum. Hasta oldum olalı zaten canım hiç istemiyor zorla içiyorum. Benim aklıma gebelik zehirlenmesi falan hiç gelmedi bile zaten şükür bir belirtim de yok ne bende ne bebekte, idrar yolları enfeksiyonu sandım ama ona da temiz yazınca rahatladım

Kuzum bu keton ne oluyor bana da doktorum lökosit 6-8 mi ne yazıyordu kaşıntım var diye fitil vermişti mantar bulasanindan öyle cikmistir demişti
Valla hiç bilmiyorum kuzum doktora gidince soracağım. Afedersin akıntımın rengi yine değişti beyazdan sarıya hatta açık yeşile döndü. Muhtemelen mantar belirtisidir bu da ben de bir kez fitil kullandım akıntım normale dönmüştü ama yine başladı birkaç hafta sonra

Bu enfeksiyonlar peşimizi bırakmıyor belli sağsalim geçirsek şu son kalan günleri

Reactions: The
İnşallah ilerlemez kuzum çok geçmiş olsun benimde öyle oldu fitilden sonra bı sure kesildi sonra aynı devam hamilelik başından beri aynı akıntım var hiç bitmiyor

Reactions: The
İnşallah ilerlemez kuzum çok geçmiş olsun benimde öyle oldu fitilden sonra bı sure kesildi sonra aynı devam hamilelik başından beri aynı akıntım var hiç bitmiyor
Gerçekten hamilelikte bir kez mantar oldu mu devamı genelde bir şekilde geliyor. Bir önceki gebeligimde doktor son haftalarda her ihtimale karşı doğumdan önce de fitil kullandırmisti. Bebeğe falan sıkıntı olmasın doğarken diye. Bunda da isteyeceğim çünkü gerçekten geçmiyor

Kızlar Ocak Şubat gruplarina baktımda çoğu erken doğum hatta kendi doktorları da söylemiş çok fazla erken doğum var diye bir arkadaş hastaneye yatmış sabah 3 tane 31_33 hafta arası doğum oldu demis aş.ılardan mi böyle oldu acaba ya niye böyle erken doğumlar başladı önceden 40 haftayı gorucez diye korkardık şimdi erken doğar diye korkuyoruz

Aşılar ve covid geçirmek ,ikisi de etkili diyorlar

Canım ben 16. Haftamda 1 ay fitil kullandım mantar yaptı akıntı kaşıntı çok kötü bi şekilde trosdy krem kullandım doktorum Travazol da kullanabilirsin dedi 1 hafta içinde ne mantar kaldı ne bişey dene istersen sende çok kötü bişey mantar ya

Öyle mi çok mantıklıymıs kuzum iyi ki söyledin bende sorayım doktoruma, bende baya oldu idrar yaptirmayali kendi doktorumda istemiyor sağlık ocağında hiç arayıp cagirmadi

Bende geçen bahsetmiştim bu konudan neden böyle oluyor bilmiyorum

Arkadaşlarım çok memnun artık prima almadıkları için geçmişler bende onların tavsiyesi üzerine aldım memnun kalırsam burdan yazarım bende inşallah
Kızlar günaydın idrarda keton +1 çıktı benim, gebelik zehirlenmesi demek ne demek ben anlamadım. Dr yazdım bekliyorum
Canım keton +1 den korkma vücudun su dengesi bozulduğu zaman çıkıyor keton bolca su tüketmek lazım ben bu yüzden gebeliğin ilk dört ayında defalarca hastanede yattım ama benim değerlerim yok yüksekti +6 +7 gibi hiç gebelik zehirlenmesindende bahsetmedi doktorum. +1olduğu zaman sıkıntı olmaz diyordu doktorum bol sıvı almaya çalış alamıyorsan serumla destekleyelim diiyordu birr serum takılıp eve dönüyordum ben ama hiç bir şey yiyip içemediğim için serumla destekliyordu yoksa bolca sıvı tüketimi hemen düzeltiyor ketonu. Birde doktorum idrar tahlilini bir süre aç veya susuzluktan sonra vermek de ketonu pozitif yapıyor demişti.

Ben de vurulmadım. Ama covid geçirdim. Bakalım ne zaman doğurucaz belki de aşıları masumlaştırmak için covid olanlar diye de ekliyorlardır. Gerçi ben bunu TV de saçma bi sabah programında duydum.
Aşı da vuruldum 2 kere covid de gecrdm inşallah vakti zamanında bebislerimizi kucağımıza alırız

Kuzum gebeliğin başında ben +10 keton gördüm, ama o dönem midem çok bulunuyordu. Ama şimdi böyle birsey yokken çıktı artı olarak glükozda pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…