2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aşı da vuruldum 2 kere covid de gecrdm inşallah vakti zamanında bebislerimizi kucağımıza alırız
Ben de 1 kez geçirdim çok zor atlattım aylarca iyileşemedim. Sonrasında kalıcı hastalıklar kaldı.
Amin canım . Vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz

Kuzum gebeliğin başında ben +10 keton gördüm, ama o dönem midem çok bulunuyordu. Ama şimdi böyle birsey yokken çıktı artı olarak glükozda pozitif çıktı.
Bu aralar su tüketimi az oldu mu yada ishal oldun mu? Yani vücudun su kaybetmiş olabilir mi?

Zaten genelde herkes iş yeri baskısıyla oldu aşıyı ya da covidden ölme korkusuyla
Bende iş yerim istedi diye olmuştum zaten herkesi mecbur bıraktılar sorsan mecbur değildi.. Ay biri 34. Haftasında doğum yapmış 2 kg mış bebeği bizim grubun bebitolari iyi maşallah ya 30. Haftada 2 kg bizimkiler maşallah maşallah

Aşı olmadım ben ama covid hafif oldum o zaman covid hastalarıyla çalıştığım için ben geçirdim tabi..neden böyle erken oluyor ya

Ben de vurulmadım. Ama covid geçirdim. Bakalım ne zaman doğurucaz belki de aşıları masumlaştırmak için covid olanlar diye de ekliyorlardır. Gerçi ben bunu TV de saçma bi sabah programında duydum.
Olabilir kuzum... Bakalım bunun bir grafiğini yaparız doğumlar başlayınca olanlar ne zaman olmayanlar ne zaman doğum edecek bakalım

Maşallah kuzum Benim bebeğim zayıf ya 1250 Gr 29+5te. İnşallah doğana kadar 3 e yaklaşır. O erken doğumlar beni korkutuyor her kasılmamda bebeğim de bi geçse 2,500 ü

Evet zaten Dr dan kaçtıkça daha kötu sonucları oldu bende bol bol sıvı alıyorum meyve yiyorum aslında kabız da degıldım ama... Saglık ocagındakı Dr proctolog verdı aynı krem mi acaba? Gercı kremı surmekte yurek istiyor çunku çok acıyor şişmiş el degmiyor

Covid hiç geçirmedim ama 3 doz aşı oldum olmaz olaydım sağlık açısından herşey daha zorlaştı hele li hamile kalabilmek
Off sorma ya hamile kalmak zorlaştı hamile kalsan saglikli gebelikler azaldı erken doğumlar arttı resmen dogurganlik üzerine oynuyorlar...

Daha önce de yazmıştım. 2 sene önceki hamilelik grubumuzda grubun yüzde doksanı 39-41 arasında yaptı doğumu. Sadece bir tanr arkadaş 35 36 gibi yapmıştı o da gebelik zehirlenmesi nedeniyle. Ne bu erken doğumlar inan bilmiyorum.

Bende çalışıyordum o dönem ve gerekirse işten çıkarım dedim inatla vurulmadim sonra o mecburiyet kaldırıldı ama çok sorun yaşadım işyeri ile...
Aynen ben de hamileydim ve bunu bahane edip yaptırmam demiştim. Şimdi aşı olanların çoğu çok farklı yan etkiler yaşıyorlar maalesef sonradan çıkıyor işte

Bende geçen bahsetmiştim bu konudan neden böyle oluyor bilmiyorum
Ben 2 doz aşı oldum 3 kere de covid
Bende üçüncü bebeği çok geçmeden istiyordum ama artık korkuyorum bunları sağlıkla doguralim da sanırım bidaha cesaret edemem cok riskli artık ya kuzum benim de covid hiç testte pozitif çıkmadı ama kesin gecirmisimdir aşıyı da inatla vurulmadim.. herkes o dönem veremli gibi bakıyordu bana vurulmuyorum diye şimdi iyi ki yaptirmamissin diyorlar

Bende çalışıyordum o dönem ve gerekirse işten çıkarım dedim inatla vurulmadim sonra o mecburiyet kaldırıldı ama çok sorun yaşadım işyeri ile...
İyi yapmışsın kuzum. O baskıyla olmamak çok zor gerçekten. Benim çalıştığım bir dönem değildi o yüzden olmadım. Bu hafta açıklama yapıldı bir de. Biz zorlamadık sadece aşıyı önerdik diye. Şimdi aşı olanlar pişman olduğuna.

Evet kuzum bizim dönemlerde hep geç olurdu dogumlar 40 dolardı planlı sezaryen hariç ben hiç erken doğum yaptım diyen duymamıştım annelerimiz bile o kadar ağır işlere rağmen haftalarini doldurmuşlar, biz korkudan yattigimiz yerden kalkamiyoruz yine de riskler erken doğumlar ne oluyor böyle ya

Reactions: The
Gerçekten çok zor ya benim ilk buna bile zor cesaret ettim çok çocuklu evlere bayılırım özenirim ama ben 2 den sonra kapanış yaparım bence. Otobüse almıyorlardi bizi ilk dozu o yüzden oldum 2. Yi de iş yerim yüzünden keşke olmasaydim ben aşılı olduğum halde covid olanlardanım hemde ağır geçirenlerdenim

Aynen ben de hamileydim ve bunu bahane edip yaptırmam demiştim. Şimdi aşı olanların çoğu çok farklı yan etkiler yaşıyorlar maalesef sonradan çıkıyor işte
Bide o dönem hamileleri nasıl korkuttular hamileyken covid olanlar ölüyor falan diye iyi direnmissin kuzum..

İnşallah vakitlice doğarlar kuzum bende anlamıyorum her dönem farklı riskler farklı sıkıntılar sanki moda gibi artıyor...
Kuzum sen sezeryanmı olucan?3 bebek dedin ya ondan sordum bende yaştan dolayı ikinciyi çok beklemeden isterim hem oğlum tek büyümesin hem çok çok zor hamile kalıyorum Amh yüksek diğil bende sonrada diyorum amaan tek büyüsün buna şükür yeterki sağ salim kucağıma alayım bu 8 ayı düşününce deli oluyorum hep stres.Hemen hamile kalsam var ya 2 sene beklerdim ama riske girmekte korkuyorum

Evet geçen bana da fırça çekmiştin hahdhwjss bu konu yüzünden. Ama herkes erken doğum yapıyor sadece bir kişi 40 ta yapmış Ocak grubunda geri kalanın geneli 33-39 arası

X Xxudy cnm bnımde gecen hafta idrar tahlılımde keton tek pozitif+ lokosit ve erıtrosit düşmüş.
Keton onemsız dedi bnım doktorum. Bnım bıldıgım arkadasların dediği gbi vucufun su dengesı susuz kalması ve şekerden dolayı cıkıyor, ama okdr tahlıl yaptrdım hiç glikoz cıkmadı bnde.

Yani doktora gore şuan bnde enfeksıyon yok, crp nin 10 çıkması, bakteri çıkması bunlar hep normal dıyor.

O gecen günki koku dün kayboldu mesela halbuki gunde en az 2,5 lt su içiyorum, 24 saatın yarısı wcde gecıyor.
B Buddy x dediği gbi bazı faktorler bir araya gelırse gebelık zehirlenmesınden bahsedılebılır.. Çok şukur bzde oyle bısey yok, şimdi şubat başında son olarak idrar ve kan tahlılıne çağırdı saglık ocagı bni.

Ne ilaç kullansak tekrarlıyor, bol su ile idrarı berrak tutmalıyız, baska çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…