- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
Sorma bebeğe de antikor geçermiş de ona da asi iyi gelirmiş de saçma sapan şeyler. Ne olduğu bile belli olmayan aşıları hamilelere bile vurdular, gerçekten içler acısı. İyi ki direnmişim gerçekten. Zorunlu tutsalardi da çalışmaz izne çıkardım yani kararlıydım olmamaya da şükür sonra bıraktılar zaten zorlamayı.Bide o dönem hamileleri nasıl korkuttular hamileyken covid olanlar ölüyor falan diye iyi direnmissin kuzum..
Ciddi misin ben görmedim onu ayy şaka gibi bu zorlamamis halleri miİyi yapmışsın kuzum. O baskıyla olmamak çok zor gerçekten. Benim çalıştığım bir dönem değildi o yüzden olmadım. Bu hafta açıklama yapıldı bir de. Biz zorlamadık sadece aşıyı önerdik diye. Şimdi aşı olanlar pişman olduğuna.
Hahaha fırça değil inan ki hepimiz o haftalarda yaptık. Hepsi vaktinde gelir inşallah bebeklerimizin ya inşallah iyiyi düşünelimEvet geçen bana da fırça çekmiştin hahdhwjss bu konu yüzünden. Ama herkes erken doğum yapıyor sadece bir kişi 40 ta yapmış Ocak grubunda geri kalanın geneli 33-39 arası
Cnm idrar kültürü yapması çok daha iyi olmuş. O daha detaylı ve sonucu kesın oluyor, bna en son kültür 13.haftamda falan yapılmıştı, bışy çıkmamıştıKızlar idrar testi ile idrar kültürü farkı ne . Ben de idrar vermiştim. Kültürde üreme olmadı diye sonuç gelmiş. Benden kültür almışlar .ben normal tahlil sanıyordum .Doktor dün test sonucunu söyleyince öğrendim
Bizim masalarimiza kağıt koymuşlardi kaç sayfalıkCiddi misin ben görmedim onu ayy şaka gibi bu zorlamamis halleri mi
İnşallah ya ben 38 39 olsun sonrasına razıyım önemli değil gerçekten inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımızaHahaha fırça değil inan ki hepimiz o haftalarda yaptık. Hepsi vaktinde gelir inşallah bebeklerimizin ya inşallah iyiyi düşünelim
O haftaları görse sıkıntı değil canım 37den sonrası zaten erken doğuma girmiyor. Ama 33 falan ne bileyim bunlar çok erken yani tekil gebelikler içinİnşallah ya ben 38 39 olsun sonrasına razıyım önemli değil gerçekten inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza
Evet canım pfizer yetkilileri mi neydi biz aşıya zorlamadık demişler. Kimse sorumluluk almak istemiyor yani .Ciddi misin ben görmedim onu ayy şaka gibi bu zorlamamis halleri mi
Ya işte benim erken dediğim senin beni azarladığın da kesin mart dediğim de 38. Haftam falan oluyor. Ben hiç kötüyü düşünmüyorum iyi olacak inşallah hepimizin en erkeni 38 olsun. Tabi daha fazla dursun isteriz gelişmesi açısından. Bilmiyorum herkesi böyle görünce bende 38 39 da gelir diye düşündüm hayırlısı olsunO haftaları görse sıkıntı değil canım 37den sonrası zaten erken doğuma girmiyor. Ama 33 falan ne bileyim bunlar çok erken yani tekil gebelikler içineğer bebek tam gelişmediyse kesin küveze girer o haftalarda.
Bende ilk çocukta çok ara verdim ev aldık falan diye o yüzden çok iclendim çocuğum yalnız kaldi kardeşleri olsun üç çocuk güzel diye düşünüyordum ama o zamana neler çıkar Allah bilir... Evet ya ne baskı yapıldı olmayanlar asi karsiti pis kaka kötü insan falan diye gösterildi... Bide ilk covid olunduğunda intihar ediyormuscasina verilen haplarGerçekten çok zor ya benim ilk buna bile zor cesaret ettim çok çocuklu evlere bayılırım özenirim ama ben 2 den sonra kapanış yaparım bence. Otobüse almıyorlardi bizi ilk dozu o yüzden oldum 2. Yi de iş yerim yüzündenkeşke olmasaydim ben aşılı olduğum halde covid olanlardanım hemde ağır geçirenlerdenim
Ya benim ilk doğumum olacak inşallah ve çevremde 36-37 de doğum yapanlar var normal doğum yaptılar. 40 bekleyenler hep Sezeryan oldu ben o yüzden bazen diyorum şöyle 37 gibi gelse miYa işte benim erken dediğim senin beni azarladığın da kesin mart dediğim de 38. Haftam falan oluyor. Ben hiç kötüyü düşünmüyorum iyi olacak inşallah hepimizin en erkeni 38 olsun. Tabi daha fazla dursun isteriz gelişmesi açısından. Bilmiyorum herkesi böyle görünce bende 38 39 da gelir diye düşündüm hayırlısı olsun
Yok kuzum ben normal istiyorum Allah nasip ederseKuzum sen sezeryanmı olucan?3 bebek dedin ya ondan sordum bende yaştan dolayı ikinciyi çok beklemeden isterim hem oğlum tek büyümesin hem çok çok zor hamile kalıyorum Amh yüksek diğil bende sonrada diyorum amaan tek büyüsün buna şükür yeterki sağ salim kucağıma alayım bu 8 ayı düşününce deli oluyorum hep stres.Hemen hamile kalsam var ya 2 sene beklerdim ama riske girmekte korkuyorum
Ben hapları içmedim vallahi iyi ki içmemişim.. ben çoğu insanın covidden değil ilaçtan öldüğünü düşünüyorum. Aşılar da kalp krizi riskine yol açıyor benceBende ilk çocukta çok ara verdim ev aldık falan diye o yüzden çok iclendim çocuğum yalnız kaldi kardeşleri olsun üç çocuk güzel diye düşünüyordum ama o zamana neler çıkar Allah bilir... Evet ya ne baskı yapıldı olmayanlar asi karsiti pis kaka kötü insan falan diye gösterildi... Bide ilk covid olunduğunda intihar ediyormuscasina verilen haplarbenim kv bu haplar ve aşı yüzünden her defasında açık kalp ameliyatı olmuş gibi ağrılar çekti ya dediğin gibi hiçte öyle hafif geçirmedi
Aynen öyle canım bol su oda daha ileriye girmesini bir nebze olsun önlemek için az kaldı inşallah sağsalim geçecek@Xxudy cnm bnımde gecen hafta idrar tahlılımde keton tek pozitif+ lokosit ve erıtrosit düşmüş.
Keton onemsız dedi bnım doktorum. Bnım bıldıgım arkadasların dediği gbi vucufun su dengesı susuz kalması ve şekerden dolayı cıkıyor, ama okdr tahlıl yaptrdım hiç glikoz cıkmadı bnde.
Yani doktora gore şuan bnde enfeksıyon yok, crp nin 10 çıkması, bakteri çıkması bunlar hep normal dıyor.
O gecen günki koku dün kayboldu mesela halbuki gunde en az 2,5 lt su içiyorum, 24 saatın yarısı wcde gecıyor.
B Buddy x dediği gbi bazı faktorler bir araya gelırse gebelık zehirlenmesınden bahsedılebılır.. Çok şukur bzde oyle bısey yok, şimdi şubat başında son olarak idrar ve kan tahlılıne çağırdı saglık ocagı bni.
Ne ilaç kullansak tekrarlıyor, bol su ile idrarı berrak tutmalıyız, baska çare yok
Bence ne kadar geç o kadar iyi 38 i bekle derim canım zayıf çocuğa bakmak çok zor ablamın kızı küçük doğdu dokunamiyosun bile yani kucakliyorsun ağlıyor acaba bir yerini mi ağrıttım diyorsun. Ne kadar kilolu o kadar iyi benceYa benim ilk doğumum olacak inşallah ve çevremde 36-37 de doğum yapanlar var normal doğum yaptılar. 40 bekleyenler hep Sezeryan oldu ben o yüzden bazen diyorum şöyle 37 gibi gelse miŞuan 32 de bile kilosu 2 olmuştur inşallah, o zamana kadar 3 e yaklaşır diye düşünüyorum erken olsa ne olur ki
Ben olduğum dönemde o 8+8 içilen ilaçlardan getirdiler. Aile hekimi aradı .içmezsen daha kötü olursun aşın da yokmuş zaten dedi. Ben bi korkuyla içtim ilaçları. İçtikçe daha da kötü oldum . Acile gittiğimde doktor da azarladı aşı yok diye. Ben ilaç içtikçe kötü oluyorum dedim. İlaçtan değil o covidden dedi ilaca devam et dedi. Üstüne antibiyotik ve bikaç ilaç daha verdi. Resmen o kadar ilaçtan zehirlendim ben o dönem anlayamadım. Kaç doktora gittim ilaç üstüne ilaç değiştirdiler. O dönem doktorlardan nefret ettim yeminle. İyileşme sürecim öyle uzadı bence ben buna inanıyorum.Gerçekten çok zor ya benim ilk buna bile zor cesaret ettim çok çocuklu evlere bayılırım özenirim ama ben 2 den sonra kapanış yaparım bence. Otobüse almıyorlardi bizi ilk dozu o yüzden oldum 2. Yi de iş yerim yüzündenkeşke olmasaydim ben aşılı olduğum halde covid olanlardanım hemde ağır geçirenlerdenim
Allah bilir o yavrularda ileriye doğru neler çıkacakSorma bebeğe de antikor geçermiş de ona da asi iyi gelirmiş de saçma sapan şeyler. Ne olduğu bile belli olmayan aşıları hamilelere bile vurdular, gerçekten içler acısı. İyi ki direnmişim gerçekten. Zorunlu tutsalardi da çalışmaz izne çıkardım yani kararlıydım olmamaya da şükür sonra bıraktılar zaten zorlamayı.
Ben işte aptallık edip doktorun korkutmasıyla içtim o ilaçları. Bende kalp çarpıntısı göğüs sıkışması kaldı.Bende ilk çocukta çok ara verdim ev aldık falan diye o yüzden çok iclendim çocuğum yalnız kaldi kardeşleri olsun üç çocuk güzel diye düşünüyordum ama o zamana neler çıkar Allah bilir... Evet ya ne baskı yapıldı olmayanlar asi karsiti pis kaka kötü insan falan diye gösterildi... Bide ilk covid olunduğunda intihar ediyormuscasina verilen haplarbenim kv bu haplar ve aşı yüzünden her defasında açık kalp ameliyatı olmuş gibi ağrılar çekti ya dediğin gibi hiçte öyle hafif geçirmedi
İşte bende sezeryan olunca ikinci hemen olucak iş diğil bence..ayy bilemedimki oğlumu sağ salim kucağıma alayım artık eşimle bir karar alırız olmazsada olmaz diyorum zaten hep diyordum 1 tane olsun ama benim olsunYok kuzum ben normal istiyorum Allah nasip edersekuzum inşallah hemen kalirsin belki ikinci ufak olacak ya onunla ilgilenmekten stres yaşamazsın daha rahat olursun dedigin gibi senin çok beklemen tekrar hamile kalma şansını düşürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?