2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
O aşıları ben de yaptırdım malesef, Corona da oldum hatta önden bir forum verilmisti gebe kalmayı düşünüyor musunuz? diye bir soru vardi. Hemşireye neden soruluyor bu soru diye sormuştum bu aşılar deneme aşamasında biz de bilmiyoruz demişti o an asla yaptırmak istemedim ama seyahat nedeniyle mecbur kalmıştık

Bide o dönem hamileleri nasıl korkuttular hamileyken covid olanlar ölüyor falan diye iyi direnmissin kuzum..
Sorma bebeğe de antikor geçermiş de ona da asi iyi gelirmiş de saçma sapan şeyler. Ne olduğu bile belli olmayan aşıları hamilelere bile vurdular, gerçekten içler acısı. İyi ki direnmişim gerçekten. Zorunlu tutsalardi da çalışmaz izne çıkardım yani kararlıydım olmamaya da şükür sonra bıraktılar zaten zorlamayı.

Ciddi misin ben görmedim onu ayy şaka gibi bu zorlamamis halleri mi

Evet geçen bana da fırça çekmiştin hahdhwjss bu konu yüzünden. Ama herkes erken doğum yapıyor sadece bir kişi 40 ta yapmış Ocak grubunda geri kalanın geneli 33-39 arası
Hahaha fırça değil inan ki hepimiz o haftalarda yaptık. Hepsi vaktinde gelir inşallah bebeklerimizin ya inşallah iyiyi düşünelim

Cnm idrar kültürü yapması çok daha iyi olmuş. O daha detaylı ve sonucu kesın oluyor, bna en son kültür 13.haftamda falan yapılmıştı, bışy çıkmamıştı

Hahaha fırça değil inan ki hepimiz o haftalarda yaptık. Hepsi vaktinde gelir inşallah bebeklerimizin ya inşallah iyiyi düşünelim
İnşallah ya ben 38 39 olsun sonrasına razıyım önemli değil gerçekten inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza

İnşallah ya ben 38 39 olsun sonrasına razıyım önemli değil gerçekten inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alırız bebeklerimizi kucağımıza
O haftaları görse sıkıntı değil canım 37den sonrası zaten erken doğuma girmiyor. Ama 33 falan ne bileyim bunlar çok erken yani tekil gebelikler için eğer bebek tam gelişmediyse kesin küveze girer o haftalarda.

Ya işte benim erken dediğim senin beni azarladığın da kesin mart dediğim de 38. Haftam falan oluyor. Ben hiç kötüyü düşünmüyorum iyi olacak inşallah hepimizin en erkeni 38 olsun. Tabi daha fazla dursun isteriz gelişmesi açısından. Bilmiyorum herkesi böyle görünce bende 38 39 da gelir diye düşündüm hayırlısı olsun

Reactions: The
Bende ilk çocukta çok ara verdim ev aldık falan diye o yüzden çok iclendim çocuğum yalnız kaldi kardeşleri olsun üç çocuk güzel diye düşünüyordum ama o zamana neler çıkar Allah bilir... Evet ya ne baskı yapıldı olmayanlar asi karsiti pis kaka kötü insan falan diye gösterildi... Bide ilk covid olunduğunda intihar ediyormuscasina verilen haplar benim kv bu haplar ve aşı yüzünden her defasında açık kalp ameliyatı olmuş gibi ağrılar çekti ya dediğin gibi hiçte öyle hafif geçirmedi

Ya benim ilk doğumum olacak inşallah ve çevremde 36-37 de doğum yapanlar var normal doğum yaptılar. 40 bekleyenler hep Sezeryan oldu ben o yüzden bazen diyorum şöyle 37 gibi gelse mi Şuan 32 de bile kilosu 2 olmuştur inşallah, o zamana kadar 3 e yaklaşır diye düşünüyorum erken olsa ne olur ki

Yok kuzum ben normal istiyorum Allah nasip ederse kuzum inşallah hemen kalirsin belki ikinci ufak olacak ya onunla ilgilenmekten stres yaşamazsın daha rahat olursun dedigin gibi senin çok beklemen tekrar hamile kalma şansını düşürür

Ben hapları içmedim vallahi iyi ki içmemişim.. ben çoğu insanın covidden değil ilaçtan öldüğünü düşünüyorum. Aşılar da kalp krizi riskine yol açıyor bence

Aynen öyle canım bol su oda daha ileriye girmesini bir nebze olsun önlemek için az kaldı inşallah sağsalim geçecek

Bence ne kadar geç o kadar iyi 38 i bekle derim canım zayıf çocuğa bakmak çok zor ablamın kızı küçük doğdu dokunamiyosun bile yani kucakliyorsun ağlıyor acaba bir yerini mi ağrıttım diyorsun. Ne kadar kilolu o kadar iyi bence

Ben olduğum dönemde o 8+8 içilen ilaçlardan getirdiler. Aile hekimi aradı .içmezsen daha kötü olursun aşın da yokmuş zaten dedi. Ben bi korkuyla içtim ilaçları. İçtikçe daha da kötü oldum . Acile gittiğimde doktor da azarladı aşı yok diye. Ben ilaç içtikçe kötü oluyorum dedim. İlaçtan değil o covidden dedi ilaca devam et dedi. Üstüne antibiyotik ve bikaç ilaç daha verdi. Resmen o kadar ilaçtan zehirlendim ben o dönem anlayamadım. Kaç doktora gittim ilaç üstüne ilaç değiştirdiler. O dönem doktorlardan nefret ettim yeminle. İyileşme sürecim öyle uzadı bence ben buna inanıyorum.

Allah bilir o yavrularda ileriye doğru neler çıkacak çok iyi yapmışsın canim şimdi ne hastalık çıksa aşıdan diyorlar doktorlar kv karacigeri ağrıyordu doktora gitti lezyon oluşmuş direk sen asi oldun dimi dedi o yapıyormuş dalga geçiyorlar resmen

Reactions: The
Ben işte aptallık edip doktorun korkutmasıyla içtim o ilaçları. Bende kalp çarpıntısı göğüs sıkışması kaldı.

İşte bende sezeryan olunca ikinci hemen olucak iş diğil bence..ayy bilemedimki oğlumu sağ salim kucağıma alayım artık eşimle bir karar alırız olmazsada olmaz diyorum zaten hep diyordum 1 tane olsun ama benim olsunondan kendimi yıpratmıcam ikinci için belki daha kolay hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…