2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım zaten 37 doğum haftası dogmasinda sakınca yok ve prematüre olarak geçmiyor 32-35 hafta arasından bahsediyoruz erken diye. Mesela benim kardeşim 35 haftada doğdu ciğer gelişimi tam olmadığı için bir hafta kuvezde destek aldı yani önemli olan burda kilosu değil ciğer gelişimi ve emme refleksi oluşması

Ben işte aptallık edip doktorun korkutmasıyla içtim o ilaçları. Bende kalp çarpıntısı göğüs sıkışması kaldı.
Evet kuzum benim kv ilk çıktığında covid oldu kadın üçüncü gün ayaklandı iyi hissetmeye başladı hop ilaçları getirdiler varya ateşi çıktı kalp çarpıntısı oldu eve ambulans çağırdık kalpten gidecekti resmen

Ben hapları içmedim vallahi iyi ki içmemişim.. ben çoğu insanın covidden değil ilaçtan öldüğünü düşünüyorum. Aşılar da kalp krizi riskine yol açıyor bence
Bende kesinlikle aynısını düşünüyorum intihar edecek insan bi avuç dolusu hap içer o neydi öyle ya

AA dimi doğru inşallah sezaryen yerin çok güzel ve sağlam iyileşir canım sen doktora söyle sağlam dik hemen ikinciyi istiyorum de ayy insallah kuzum genelde hep duyduğum ikinciye ara vermezsen hemen kalıyor kadınlar seninde öyle olsun

Ay kuzum aynen ben de ilk birkaç gün evde yatıyordum ama kalkıp yemeğimi yapıyordum,ev işlerimi görüyordum .biraz ateşim çıktı diye eşim acile götürdü test yaptılar. Keşke hiç gidip o testi vermeseydim. Sonra olanlar oldu. Ölümden döndüm. İlaçlar konusunda da aşılar konusunda da korkutmayla zorlamaya uğradık malesef

Bende kesinlikle aynısını düşünüyorum intihar edecek insan bi avuç dolusu hap içer o neydi öyle ya
Kuzum ben burda öyle bir tedavi gördüm 8 tane ilac ne ya3 sene önce eşim covid olarken tabi ben memleketde hastanede çalışıyordum evlenmemiştik ama görüntülü konuşuyorduk ve bana diyerken 8 tane durmadan ilaç kullanıyorum ben şaşırdım mesela eşim ölümden döndü sonra ciyelerine kadar inmişti resmen ama ben covid oldum mesela orda her kese aynı ilacları veriyordu doktor hatda annem babamda kullandı çünkü benden gece bilirdi ama geçmedi bile şükür bendede bir tek kokuyu alamıyordum sonra bura gelincede her kes başladı kesin aşı olmalısın kp kv durmadan konuştular bende o zaman iyi şeyler duymamıştım aşılardan ondan yaptırmadım ve çok çocuk istediğim için bildimki o aşının aksine çok kötü etkisi olucak hiç kalamam o zaman.Şimdi kv bana diyorki iyiki yapmamışsın iyi şeyler söylemiyorlar.

Amin canım AminEvet geçen gün eşimde dedi doktora sormak lazım ikinci bebişle alakalı doğru diyorsun ya Allah nasip ederse en azından sağlam dikişler olsun.

Bugünde benimkiler çok az hareket ediyor sabah 10 da kalktım o zamandan bu zamana kadar 3.5 saatte toplam 10 hareket anca etmişlerdir normaldir demi ya dokununca da çok hareket etmiyorlar böyle vurmak değild e sadece geriniyorlar stres yapmak istemiyorum inşallah hareketlenirler

Kızlar emzirme yastığı almayan varsa öneririm içi bayağı dolu çok beğendim 6. Aydan sonra otururken destek minderi olarak falan kullanılır n11 yeni uyelere indirimde veriyor ben 2. Alışverişim olmasına rağmen 50tl kuponla aldım 120 tlye falan geldi misas gibi

Eklentiler

• IMG_1341.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1340.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 74
Canım stres yapma haftanın bazı günleri benim de aynen böyle oluyor hatta büyüdükçe o tekmeler yerine daha çok gerinme dalgalanma tarzı hareketleri çoğalmaya başladı bende. Bir de ben hiç hareket saymıyorum strese girerim diye bilmiyorum ne kadar doğru.

Benimkide öyle malesef anlamadım stres yapmak istemiyorum

12 saat diliminde 10 hareket gibi bişey mi vardı canım?
Bugün benimki de öyle fazla hareket etmedi.ufak ufak hareket etti. Hıçkırdı sadece. . O da kendi isteği dışında oluyor zaten . Tekme atmıyor .

Ben artık bunun normal olduğunu düşünüyorum. Benim bebegim de aynı:) hareket olduğu müddet takmıyorum. sonuçta hiç oynamıyor değiller. Biraz da yerleri daralmaya başladı diye düşünüyorum. Seninkilerin hele kesin daraliyordur. Pozisyon da etkili. Benimki mesela baş aşağı geçtikten sonra çok rahatladım ben. Eskiden hep altlara kasıklara vurduğu için hem sürekli tuvaletim geliyordu hem de hareketleri çok sertti. Şimdi sadece yukarılara doğru geriniyor, arada tekme atıyor ama öyle çok sert şekilde değil.

Ya bence hareket ediyorsa öyle hareket saymak falan çok stresli işler. Benim de öyle. Tekmeden ziyade gerinme ve dalgalanma oluyor.

Bu gün hiç iyi diğilim akşama doğru fark etdimki bu gün çok az hiss etmişim oğlumu bundan önceki günler gibi diğil
canım ben de bıraya yazmak istemedim iki gündür bende çok az hissettim günde 10 kere oldu ama kıpır kıpır değildi bugün 3. gün düzeldi kıpır kıpır oldu normal galiba

Doktorum günde en az 10 hareket olması lazım diyor her gttiğimde. Belki büyüdükleri için hareketleri değişmiştir. Stres yapma canım stres yapınca sanki daha da az hissediyor gibi oluyorum ben

canım ben de bıraya yazmak istemedim iki gündür bende çok az hissettim günde 10 kere oldu ama kıpır kıpır değildi bugün 3. gün düzeldi kıpır kıpır oldu normal galiba
Demekki normal canım benimki genelde 1 gün çok haraketli olursa sonra bir kaç gün haraketi azalıyor bu artık ikinci defa çünkü yaşıyorum 3 gün önce çok haraketliydi hatda nst ve doktor dedi durmuyor bir yerde

S sessizlikkk canım sen de rahim ağzında yara olduğunu söylemiştin. Bu yara normal doğuma engel bişey mi ? Doktor o gün yara var diye söylediğinde hiç aklıma gelmemişti normal doğuma engel mi diye sormak.

Cnm bence normal ama istersen bi doktoruna gt için rahatlasın böyle kafana takip kendini yıpratmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…