2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım biraz önce yazdım ama bence çok normal hatta instagramda videolar bile var tam hastaneye giderken hareketleniyorlar onların keyfi yerinde :)

Yoo cnm hiç sanmıyorum engel olacağını ama sorayım bugün kontrolde hiç aklıma öyle birsy gelmemisti

Oy kuzum benim yaa allah korusumus valla o kadar ilaca rağmen

Kuzum bende hareket saymıyorum strese sokuyor beni eşime dedim çıkıp bi gezelim düzelir belki sitede biraz yürüdük geldik şimdi daha iyiler çok şükür tekme yok ama gerinme dediğin gibi daha yoğun

Kızlar buarada bn idrar tahlılımı su içmeden koyu haliyle verıyorum. Tam net olarak ne varsa çıksın dıye.
Bol su içip versem idrar seyrelir bısey çıkmaz sanırım, sız nasıl verıyorsunuz?

3 bebe yapacak son nesiliz bence hayat şartları çok zorlaştı, hem maddi hem manevi ne çok zorluk var, Allah yardımcımız olsun
Benim eşim aşı olmadı lakin covid olup o ilaçları içti, sonrasında da kalp spazmı geçirdi
Rabbim o günleri göstermesin bir daha

Kuzum bende biri baş aşağı diğeri makat geliş yani ikiside çok az hareket ettiği nadir oluyor şimdi biraz sitede yürüdük daha iyiler şükür ama sert tekme değil artık gerinme gibi daha çok sanırım dediğin gibi alan daralıyor mu anlamadım

canım biraz önce yazdım ama bence çok normal hatta instagramda videolar bile var tam hastaneye giderken hareketleniyorlar onların keyfi yerinde :)
Aynen belki de öyle kuzum ama diyorum ya ikisinin böyle olduğu çok nadir oluyor yürüyünce biraz daha iyi oldular şükür

Hiç uyuyamadım mide bulantısından saat 5 mi 6 mı neydi uyuduğumda hâlâ bulanıyor umarım böyle devam etmez
32 haftalık olduk. Bende de bu aralar sabah bulantıları geri geldi gibi. Bebiş iyice büyüdü Taa göğsümün altında ağzımdan çıkacak az kaldı. Mideme fena baskı yapıyor sanırım ondan. Çok bulantim olunca prilam içiyorum ben. Sende içebilirsin aslında canım biraz hafifletir

Lökosit hücresinin 8 çıkmasına, keton pozitife rağmen doktorum temiz çıkmış sıkıntı yok yazmış. Çok şaşırdım
Çok ilginç idrarda keton riskli diye biliyorum. Ben bi ara devlette doktora gittiğimde özellikle idrarda ketona bakmıştı. Keton varsa hemen tedaviye başlamalıyız hatta gerekirse yatış verip damar yolundan tedavi edilmeli vs demişti. Çok şaşırdım sıkıntı yok demesine

Aynen canım büyüdükçe yerleri daralmaya başladıkça gerinme gibi bi ordan bi burdan itttirme moduna geçiyorlar
Bide senin 2 tane yerleri daha çabuk daralmaya baslamistir

Aynen bende 2 doz aşıdan sonra 3.doza 1 hafta kala covid oldum ve inanılmaz ağır geçirdim. İşe yarasa bide içim yanmiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…