32 haftalık olduk. Bende de bu aralar sabah bulantıları geri geldi gibi. Bebiş iyice büyüdü Taa göğsümün altında ağzımdan çıkacak az kaldı. Mideme fena baskı yapıyor sanırım ondan. Çok bulantim olunca prilam içiyorum ben. Sende içebilirsin aslında canım biraz hafifletir
Kızlar emzirme yastığı almayan varsa öneririm içi bayağı dolu çok beğendim 6. Aydan sonra otururken destek minderi olarak falan kullanılır n11 yeni uyelere indirimde veriyor ben 2. Alışverişim olmasına rağmen 50tl kuponla aldım 120 tlye falan geldi misas gibi
12 saat diliminde 10 hareket gibi bişey mi vardı canım?
Bugün benimki de öyle fazla hareket etmedi.ufak ufak hareket etti. Hıçkırdı sadece. . O da kendi isteği dışında oluyor zaten . Tekme atmıyor .
Hareket sayısını bilmiyorum canım doktoruma hiç sormadım bazı siteler saat başı 10 hareket bazıları gün boyu 10 hareket diyor hangisi doğrusu bilmiyorum onu saymak stres verir bence sadece bugün normalden farklı bir durgunlar o yüzden canım sıkıldı
Normalde fiyatı biraz yuksek sağlık ocağında bile yazdirabilirsin canım onu. Zaten gebelik için bulantı hapı o. Bende bu elimdeki ikinci kutuyu sağlık ocağında yazdırıp almıştım. Direk eczaneden de alınabiliyor ama dediğim gibi fiyatı pahalı olarak almaya gerek yok o sekilde
Çok ilginç idrarda keton riskli diye biliyorum. Ben bi ara devlette doktora gittiğimde özellikle idrarda ketona bakmıştı. Keton varsa hemen tedaviye başlamalıyız hatta gerekirse yatış verip damar yolundan tedavi edilmeli vs demişti. Çok şaşırdım sıkıntı yok demesine
Sanırım onun da bir sınırı oluyor veya diğer değerlerle birlikte değerlendiriliyor. Yetersiz besin ve su olduğunda da pozitif cikabiliyormus. Ben hasta olduğum için su içemiyordum ve yemek de yiyemiyordum maalesef. Gerçi hala yemem çok kötü hiç canım çekmiyor
Normalde fiyatı biraz yuksek sağlık ocağında bile yazdirabilirsin canım onu. Zaten gebelik için bulantı hapı o. Bende bu elimdeki ikinci kutuyu sağlık ocağında yazdırıp almıştım. Direk eczaneden de alınabiliyor ama dediğim gibi fiyatı pahalı olarak almaya gerek yok o sekilde
Kız anam babam prilami duymadan nasıl geldin bu haftaya hamileler için kullanılıyor zaten. İki hamileliğimde de şeker içer gibi içtim ikiser ikişer. Max 4 tane içebilirsin. Doktoruna yazdır ama normalde fiyatı fazladir da doktor yazınca pek bir fiyatı yok.
Kızlar buarada bn idrar tahlılımı su içmeden koyu haliyle verıyorum. Tam net olarak ne varsa çıksın dıye.
Bol su içip versem idrar seyrelir bısey çıkmaz sanırım, sız nasıl verıyorsunuz?
canım ben aile hekimliğinde bir iki kez verdim oranın sonuçlarına zaten pek güvenmiyorum ama benim doktorum hiç istemedi de varsa sorun haberim bile olmadı 31 haftadır
Kız anam babam prilami duymadan nasıl geldin bu haftaya hamileler için kullanılıyor zaten. İki hamileliğimde de şeker içer gibi içtim ikiser ikişer. Max 4 tane içebilirsin. Doktoruna yazdır ama normalde fiyatı fazladir da doktor yazınca pek bir fiyatı yok.
Kuzum bende biri baş aşağı diğeri makat geliş yani ikiside çok az hareket ettiği nadir oluyor şimdi biraz sitede yürüdük daha iyiler şükür ama sert tekme değil artık gerinme gibi daha çok sanırım dediğin gibi alan daralıyor mu anlamadım
soğukta toplanıyorlar mı benim ki öyle canım acıyor kendini semsert yapıyor hissediyor demek ki :) canım iki gün sonra acısını çıkarırlar hiç durmazlar
3 bebe yapacak son nesiliz bence hayat şartları çok zorlaştı, hem maddi hem manevi ne çok zorluk var, Allah yardımcımız olsun
Benim eşim aşı olmadı lakin covid olup o ilaçları içti, sonrasında da kalp spazmı geçirdi
Rabbim o günleri göstermesin bir daha
Bence yeni nesil tek çocukta kalır oda olursa baksana kuzum şuan bile hamile kalmak ne kadar zor Allah yardımcılari olsun gelecek neslin hadi ya çok geçmiş olsun kuzum rabbim size bağışlamış aminn rabbim göstermesin bidaha
Kız oğlumda her Allah'ın günü indim çıktım bu merdivenleri essek sipasi banamisin demedi zorla getirdik dünyaya kızda mecbur kalmadıkça çıkmıyorum tansiyonum dusuyor bigun bayilaaazaam bu merdivenlerde hele anneme giden merdiveni görseniz bunun beş katı
Bence yeni nesil tek çocukta kalır oda olursa baksana kuzum şuan bile hamile kalmak ne kadar zor Allah yardımcılari olsun gelecek neslin hadi ya çok geçmiş olsun kuzum rabbim size bağışlamış aminn rabbim göstermesin bidaha
Kız oğlumda her Allah'ın günü indim çıktım bu merdivenleri essek sipasi banamisin demedi zorla getirdik dünyaya kızda mecbur kalmadıkça çıkmıyorum tansiyonum dusuyor bigun bayilaaazaam bu merdivenlerde hele anneme giden merdiveni görseniz bunun beş katı
Ayyy deme ya resmen geri döndükOfff bilmiyorum şimdi nasıl yemek yeyicem düşün ilk haftalarda olduğu gibi oldum kokudan midem bulandı yemek istemiyorum
Ayyy deme ya resmen geri döndükOfff bilmiyorum şimdi nasıl yemek yeyicem düşün ilk haftalarda olduğu gibi oldum kokudan midem bulandı yemek istemiyorum