2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Doktor yazmadan içebiliyor muyuz ki onu bı sorayım kontrolümde

Güle güle kullan inşallah kuzum bende aynısından aldım çok güzel

12 saat diliminde 10 hareket gibi bişey mi vardı canım?
Bugün benimki de öyle fazla hareket etmedi.ufak ufak hareket etti. Hıçkırdı sadece. . O da kendi isteği dışında oluyor zaten . Tekme atmıyor .
Hareket sayısını bilmiyorum canım doktoruma hiç sormadım bazı siteler saat başı 10 hareket bazıları gün boyu 10 hareket diyor hangisi doğrusu bilmiyorum onu saymak stres verir bence sadece bugün normalden farklı bir durgunlar o yüzden canım sıkıldı

Normalde fiyatı biraz yuksek sağlık ocağında bile yazdirabilirsin canım onu. Zaten gebelik için bulantı hapı o. Bende bu elimdeki ikinci kutuyu sağlık ocağında yazdırıp almıştım. Direk eczaneden de alınabiliyor ama dediğim gibi fiyatı pahalı olarak almaya gerek yok o sekilde

Sanırım onun da bir sınırı oluyor veya diğer değerlerle birlikte değerlendiriliyor. Yetersiz besin ve su olduğunda da pozitif cikabiliyormus. Ben hasta olduğum için su içemiyordum ve yemek de yiyemiyordum maalesef. Gerçi hala yemem çok kötü hiç canım çekmiyor

A tamam kontrolümde yazdırırım inşallah

Kız anam babam prilami duymadan nasıl geldin bu haftaya hamileler için kullanılıyor zaten. İki hamileliğimde de şeker içer gibi içtim ikiser ikişer. Max 4 tane içebilirsin. Doktoruna yazdır ama normalde fiyatı fazladir da doktor yazınca pek bir fiyatı yok.

Kızlar buarada bn idrar tahlılımı su içmeden koyu haliyle verıyorum. Tam net olarak ne varsa çıksın dıye.
Bol su içip versem idrar seyrelir bısey çıkmaz sanırım, sız nasıl verıyorsunuz?
canım ben aile hekimliğinde bir iki kez verdim oranın sonuçlarına zaten pek güvenmiyorum ama benim doktorum hiç istemedi de varsa sorun haberim bile olmadı 31 haftadır

Prilam nedir bende ilk kez duydum ne için kullanıyorsunuz

soğukta toplanıyorlar mı benim ki öyle canım acıyor kendini semsert yapıyor hissediyor demek ki :) canım iki gün sonra acısını çıkarırlar hiç durmazlar

Kızlar evimin önü markete bakkala caddeye çıkmam için burayı çıkmam lazım BEZDUUUMMM Malesef semtimizin her yeri böyle

Eklentiler

• IMG_20240113_165944.webp
    206,4 KB · Görüntüleme: 76
Bence yeni nesil tek çocukta kalır oda olursa baksana kuzum şuan bile hamile kalmak ne kadar zor Allah yardımcılari olsun gelecek neslin hadi ya çok geçmiş olsun kuzum rabbim size bağışlamış aminn rabbim göstermesin bidaha

Abo çok fena son zamanlar in cik işte ne güzel hop doğurursun
Kız oğlumda her Allah'ın günü indim çıktım bu merdivenleri essek sipasi banamisin demedi zorla getirdik dünyaya kızda mecbur kalmadıkça çıkmıyorum tansiyonum dusuyor bigun bayilaaazaam bu merdivenlerde hele anneme giden merdiveni görseniz bunun beş katı

Amin canım amin hiç birimizin evinde yaşatmasın
Kız ben olsam çarpıntı dan çıkamazdım heralde evden şimdi bile yüksek, merdiven çıksam abooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…