2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
soğukta toplanıyorlar mı benim ki öyle canım acıyor kendini semsert yapıyor hissediyor demek ki :) canım iki gün sonra acısını çıkarırlar hiç durmazlar
İnşallah kuzum ya
Soğuk hissederler mi bilmiyorum ama hava almak bana da çok iyi geldi

Kuzum sen acmı kalıyorsun?sebze yemekleri yiye bileyorsun ya aç kalma
Evet ama doymuyorum kuzum ana öğünler yine iyi ama ara öğünleri yiyince daha çok acıkıyorum, diyetisyeni değiştireceğim galiba, bana meyve yazıp duruyor, meyve yoğurt yiyince şekerim daha yükseliyor, anlatamıyorum hemde meyve yoğurt acıktırıyor beni, çok mutsuzum bu diyet konusunda,

Hareketler durgunlaşınca ben de stres oluyorum canım . Ama hepimizde oluyor demekki normal bişey sıkma canını hiç. Sonuçta insan yavrusu bunlar canlı. Bizim de her günümüz aynı değil onların da öyle olacak tabi

Canım şekerde meyveyi çok kısıtlarlar. Seninki niye meyve yazıyor ki

Reactions: The
Benimkide meyve diyor yeme ama yemesem daha çok aç kalırım ondan ben bir tek ayva elma yiyorum başkalarına risk edemem sudan dolayı.Bence sen değiş doktorunu çünkü benim şekerim olmadan bile bana diyor meyvenin yarısını ye..yoğurt ben normaldede hiç sevmem ondan yemiyorum dediğin gibi daha çok acıkırım..

Canım şekerde meyveyi çok kısıtlarlar. Seninki niye meyve yazıyor ki
2 ara öğünde meyve yoğurt var, haliyle açlığım yüksek çıkıyor bu sefer kaç kere söyledim, o endokrin ona belli bir kalori vermiş o kaloriyi doldurmaya çalışıyor
Muz ve kuru meyveleri yasakladı, karpuz kavun üzüm zaten onlarında mevsimi değil
Bana badem kefir verse daha bir sevinirim, yada başka bir kuruyemiş, akşamları da sadece beyaz et, artık midem bulandı, kırmızı et, köfte istiyorum birde bişey dicem ama bana gülmeyin, diyetisyen de tombik benim hamile olduğunu anlamadı ilk
O yüzden hiç ciddiye alamıyorum, bu haftaiçi başka doktora gideceğim bu tombik diyetisyenle olmuyor

Cnm bn internetten diyabet şekeri listesi buldum, bunu bari uygulayım dedim ama yok olmuyor burdakıleri yıyorum ama illa arara bıseylerde katıyorum, yada porsıyonu çoğaltıyorum

Bzim h. Sonu kahvaltılarımız bol oluyor, bal, pekmez, p. Kızartması, simit peynir, kaşar, yumurta, domates.. Koca bi tabak doluyor zaten, anca doyuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20240110_223152.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20240110_223145.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 56
Kesin başkasına git bunun kendisine diyet lazımAyy ben köftede yiyemiyorum ilk haftalardan öyleyimşekerin olmasaydı söylerdim benim yediklerimi ye

Kızlar günaydın idrarda keton +1 çıktı benim, gebelik zehirlenmesi demek ne demek ben anlamadım. Dr yazdım bekliyorum
Cnm doktor ketona ne dedi.?
Bak bnım gecen haftaki özeldeki tahlılım

Eklentiler

• IMG_20240113_173537.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 62
Kuzum bu listenin ara öğünleri çok iyi
Benimki çok daha ağır o yüzden göndermeyim hiç
Tatlılara baya baya elveda dedim 2 haftadır ağzıma sürmüyorum ama ona rağmen yüksek demek ki, yediğim zamanlar kimbilir nasıldı
Bu sabah annemdeydik kahvaltıda simit vardı benim hassas noktam, abartmıyorum bir lokma aldım çok ısrar ettiler, tokluk 187 çıktı bu sefer üzüldüler, keşke ısrar etmeseydik diye, bende anlamış oldum demek ki cidden dikkat etmem gerekiyor

Bak ben kahvaltı yapmayı sevmem ama şimdi sen her defa yazınca tam bunları yemek istiyorum doğumdan sonra dediklerin yemek umutuyla yaşıyorum

Kesin başkasına git bunun kendisine diyet lazımAyy ben köftede yiyemiyorum ilk haftalardan öyleyimşekerin olmasaydı söylerdim benim yediklerimi ye
Sağol kuzum, inşallah karnımın doyacağı bir listem olur
Canım ben daha bugün gebelik ile ilgili yazılara bakarken, idrarda ketondan da bahsediyordu,gebelik şekeri olanlarda ketona da bakılıyormuş, ama tabii doktor daha iyi değerlendirir hastanın durumuna göre

Pazartesi serum takacak kuzum. Ketondan korkma +1 birsey değil ama idrarımda şeker çıkmış. Bana şimdi tek doz bir ilaç yazmış munurol ama yok eczanelerde yerine başka var. Yazdım onu al derse onu alacağım, birde kızılcık ilacı içtim daha önce ona tekrar başla dedi kuzum, idrar enfeksiyonu için.

Kuzum gebeliğin başında ben +10 keton gördüm, ama o dönem midem çok bulunuyordu. Ama şimdi böyle birsey yokken çıktı artı olarak glükozda pozitif çıktı.
Şekerdendir bence, doktor ne dedi

Canım benimde çıktı, ve üsttelik idrarım şekerde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…