Neden bastırasın ki, canının çektiği şeyi neden yemiyosun.Kızlarrrr canım aşırı derecede kokoreç çekiyor nasıl bastıracam bunuu
İnşallah kuzum yasoğukta toplanıyorlar mı benim ki öylecanım acıyor kendini semsert yapıyor hissediyor demek ki :) canım iki gün sonra acısını çıkarırlar hiç durmazlar
Benimde genelde açlıktan bulanır ya o yüzden hep yerimBenim açlıktan bulanıyor midem
Kuzum sen acmı kalıyorsun?sebze yemekleri yiye bileyorsun ya aç kalmaBenim açlıktan bulanıyor midem
Yarasın kuzum bebişlere sanaBenimde genelde açlıktan bulanır ya o yüzden hep yerim
Evet ama doymuyorum kuzum ana öğünler yine iyi ama ara öğünleri yiyince daha çok acıkıyorum, diyetisyeni değiştireceğim galiba, bana meyve yazıp duruyor, meyve yoğurt yiyince şekerim daha yükseliyor, anlatamıyorumKuzum sen acmı kalıyorsun?sebze yemekleri yiye bileyorsun ya aç kalma
Hareketler durgunlaşınca ben de stres oluyorum canım . Ama hepimizde oluyor demekki normal bişey sıkma canını hiç. Sonuçta insan yavrusu bunlar canlı. Bizim de her günümüz aynı değil onların da öyle olacak tabiHareket sayısını bilmiyorum canım doktoruma hiç sormadım bazı siteler saat başı 10 hareket bazıları gün boyu 10 hareket diyor hangisi doğrusu bilmiyorum onu saymak stres verir bence sadece bugün normalden farklı bir durgunlar o yüzden canım sıkıldı
Canım şekerde meyveyi çok kısıtlarlar. Seninki niye meyve yazıyor kiEvet ama doymuyorum kuzum ana öğünler yine iyi ama ara öğünleri yiyince daha çok acıkıyorum, diyetisyeni değiştireceğim galiba, bana meyve yazıp duruyor, meyve yoğurt yiyince şekerim daha yükseliyor, anlatamıyorumhemde meyve yoğurt acıktırıyor beni, çok mutsuzum bu diyet konusunda,
Benimkide meyve diyor yeme ama yemesem daha çok aç kalırım ondan ben bir tek ayva elma yiyorum başkalarına risk edemem sudan dolayı.Bence sen değiş doktorunu çünkü benim şekerim olmadan bile bana diyor meyvenin yarısını ye..yoğurt ben normaldede hiç sevmem ondan yemiyorum dediğin gibi daha çok acıkırım..Evet ama doymuyorum kuzum ana öğünler yine iyi ama ara öğünleri yiyince daha çok acıkıyorum, diyetisyeni değiştireceğim galiba, bana meyve yazıp duruyor, meyve yoğurt yiyince şekerim daha yükseliyor, anlatamıyorumhemde meyve yoğurt acıktırıyor beni, çok mutsuzum bu diyet konusunda,
2 ara öğünde meyve yoğurt var, haliyle açlığım yüksek çıkıyor bu sefer kaç kere söyledim, o endokrin ona belli bir kalori vermiş o kaloriyi doldurmaya çalışıyorCanım şekerde meyveyi çok kısıtlarlar. Seninki niye meyve yazıyor ki
Bana badem kefir verse daha bir sevinirim, yada başka bir kuruyemiş, akşamları da sadece beyaz et, artık midem bulandı, kırmızı et, köfte istiyorumBenimkide meyve diyor yeme ama yemesem daha çok aç kalırım ondan ben bir tek ayva elma yiyorum başkalarına risk edemem sudan dolayı.Bence sen değiş doktorunu çünkü benim şekerim olmadan bile bana diyor meyvenin yarısını ye..yoğurt ben normaldede hiç sevmem ondan yemiyorum dediğin gibi daha çok acıkırım..
Cnm bn internetten diyabet şekeri listesi buldum, bunu bari uygulayım dedim ama yok olmuyor2 ara öğünde meyve yoğurt var, haliyle açlığım yüksek çıkıyor bu sefer kaç kere söyledim, o endokrin ona belli bir kalori vermiş o kaloriyi doldurmaya çalışıyor
Muz ve kuru meyveleri yasakladı, karpuz kavun üzüm zaten onlarında mevsimi değil
Bana badem kefir verse daha bir sevinirim, yada başka bir kuruyemiş, akşamları da sadece beyaz et, artık midem bulandı, kırmızı et, köfte istiyorumbirde bişey dicem ama bana gülmeyin, diyetisyen de tombik benim hamile olduğunu anlamadı ilk
O yüzden hiç ciddiye alamıyorum, bu haftaiçi başka doktora gideceğim bu tombik diyetisyenle olmuyor
Kesin başkasına git bunun kendisine diyet lazım2 ara öğünde meyve yoğurt var, haliyle açlığım yüksek çıkıyor bu sefer kaç kere söyledim, o endokrin ona belli bir kalori vermiş o kaloriyi doldurmaya çalışıyor
Muz ve kuru meyveleri yasakladı, karpuz kavun üzüm zaten onlarında mevsimi değil
Bana badem kefir verse daha bir sevinirim, yada başka bir kuruyemiş, akşamları da sadece beyaz et, artık midem bulandı, kırmızı et, köfte istiyorumbirde bişey dicem ama bana gülmeyin, diyetisyen de tombik benim hamile olduğunu anlamadı ilk
O yüzden hiç ciddiye alamıyorum, bu haftaiçi başka doktora gideceğim bu tombik diyetisyenle olmuyor
Cnm doktor ketona ne dedi.?Kızlar günaydın idrarda keton +1 çıktı benim, gebelik zehirlenmesi demek ne demek ben anlamadım. Dr yazdım bekliyorum
Kuzum bu listenin ara öğünleri çok iyiCnm bn internetten diyabet şekeri listesi buldum, bunu bari uygulayım dedim ama yok olmuyorburdakıleri yıyorum ama illa arara bıseylerde katıyorum, yada porsıyonu çoğaltıyorum
Bzim h. Sonu kahvaltılarımız bol oluyor, bal, pekmez, p. Kızartması, simit peynir, kaşar, yumurta, domates.. Koca bi tabak doluyor zaten, anca doyuyorum
Bak ben kahvaltı yapmayı sevmem ama şimdi sen her defa yazınca tam bunları yemek istiyorum doğumdan sonra dediklerin yemek umutuyla yaşıyorumCnm bn internetten diyabet şekeri listesi buldum, bunu bari uygulayım dedim ama yok olmuyorburdakıleri yıyorum ama illa arara bıseylerde katıyorum, yada porsıyonu çoğaltıyorum
Bzim h. Sonu kahvaltılarımız bol oluyor, bal, pekmez, p. Kızartması, simit peynir, kaşar, yumurta, domates.. Koca bi tabak doluyor zaten, anca doyuyorum
Kesin başkasına git bunun kendisine diyet lazımAyy ben köftede yiyemiyorum ilk haftalardan öyleyim şekerin olmasaydı söylerdim benim yediklerimi ye
Canım ben daha bugün gebelik ile ilgili yazılara bakarken, idrarda ketondan da bahsediyordu,gebelik şekeri olanlarda ketona da bakılıyormuş, ama tabii doktor daha iyi değerlendirir hastanın durumuna göreCnm doktor ketona ne dedi.?
Bak bnım gecen haftaki özeldeki tahlılım
Pazartesi serum takacak kuzum. Ketondan korkma +1 birsey değil ama idrarımda şeker çıkmış. Bana şimdi tek doz bir ilaç yazmış munurol ama yok eczanelerde yerine başka var. Yazdım onu al derse onu alacağım, birde kızılcık ilacı içtim daha önce ona tekrar başla dedi kuzum, idrar enfeksiyonu için.Cnm doktor ketona ne dedi.?
Bak bnım gecen haftaki özeldeki tahlılım
Şekerdendir bence, doktor ne dediKuzum gebeliğin başında ben +10 keton gördüm, ama o dönem midem çok bulunuyordu. Ama şimdi böyle birsey yokken çıktı artı olarak glükozda pozitif çıktı.
Canım benimde çıktı, ve üsttelik idrarım şekerde çıktıSağol kuzum, inşallah karnımın doyacağı bir listem olur
Canım ben daha bugün gebelik ile ilgili yazılara bakarken, idrarda ketondan da bahsediyordu,gebelik şekeri olanlarda ketona da bakılıyormuş, ama tabii doktor daha iyi değerlendirir hastanın durumuna göre
Şekerden dolayı evet canım,Şekerdendir bence, doktor ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?