2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm evt ara öğünleri guzel bunun, ama meyvede var, off bi yudum simitle bukdr şeker yükselirmi yaa ayy bn ölçsem ne cıkacak acaba..

Bnım ıdrarda glıkoz cıkmadı, yani şekerım yokmu şimdi bnım?

Cnm evt ara öğünleri guzel bunun, ama meyvede var, off bi yudum simitle bukdr şeker yükselirmi yaa ayy bn ölçsem ne cıkacak acaba..
Benim için meyvenin bir önemi yok çokta olmasa da olur hiç aramam ama şekerimi yükseltiyor ben farkındayım diyetisyen değil, bari tek ara öğünü meyve ver, yok 2 ara öğünde de meyve var, kuzum senin belki de yok gebelik şekerin herkesin bir değil ki, iki hamileliğimde çıkmadı, o zaman iştahım yoktu, şimdi iştahım var yiyemiyorum
Sağlıkla vaktinde etkilenmeden şu durumda dünyaya gelsin bebeğim de, aç kalmaya razıyım

Yani verdiği diyet listesiyle şeker düşmüyorsa yanlış liste uygulıyor demekki . Kırmızı et şekerle ne alaka

Reactions: The
Bnım ıdrarda glıkoz cıkmadı, yani şekerım yokmu şimdi bnım?
Benim okuduğum yazıda glikoz ve keton değerlerini önemsediklerini yazıyordu gebelik şekerinde
Ama tek bunlara da bakımıyormuş
Bak benim idrarda glikozda yok ketondan negatif ama gebelik şekeri var

Off aynen yaaa geçen baklava yıyıp şekerıme baktırmasaydım, şimdi bn hep tereddütteyım acaba varmı? Acaba bısey olurmu? Dıyette yapamıyorum, şu süreci hayırlısıyla bı atlatsaydık

Bence de, yok yok biz bu tombik diyetisyenle anlaşamıyoruz değiştireceğim zaten
Canım Şubat grubunda okumuştum bi ara. Çiğ kabak çekirdeği şekeri dengeliyormuş. Ara öğünlerde onu tüketsen. Hem bebeğe de çok faydalıymış. Hatta birisi yemeğin üstüne tüketmiş şekeri her zamankinden daha az çıkmış.

Şeker çıkmadan düzenli tüketirdim kabak çekirdeğini, tekrar deneyeyim

Ah canım bugün bak inan bende dayanamadım azıcık ayva reçelinin ucundan aldım sabah 174 oldu benimde HejaR12 çok üzülüyorum ikimize. Canım mesela öyle tatlı istiyor ki şuan ama ne yapacağız böyle.

Bence de, yok yok biz bu tombik diyetisyenle anlaşamıyoruz değiştireceğim zaten
Kuzum benim listem kırmızı et ağırlıklı, mesela bugün kıyma kavurma vardı soğanlı falan, kabak patlıcan attık fırında birde yoğurt yedim öğlen,

Reactions: The
Vallahi çok zor başıma gelmese anlamazdım, gebelikte çok zor
Kiloyu takmadığım, canımın istediği herşeyi yiyeceğim bir dönem ama gel gör ki
Neyse kuzum buna da şükür diyelim, bebeklerimiz sağlıkla kavuşalım da yeter ki

Kuzum benim listem kırmızı et ağırlıklı, mesela bugün kıyma kavurma vardı soğanlı falan, kabak patlıcan attık fırında birde yoğurt yedim öğlen,
Bende kırmızı et isteyeceğim, beyaz eti zaten normalde de çok tüketen biri değilim çok zorlanıyorum o yüzden

İnşallah canım bu süreci güzel atlatırız. Meyvelerine tarçın dök, gece yatmadan muhakkak yoğurt ye. Mesela biz fark ettik bana tam buğday kepekli yaramıyor. Sadece çavdar az yükseltiyor. Pişmiş domates, yeşil fasülye, barbunya şekerim yükseltiyor, birde kuzum kuzu kulağını bilirsin onu ol yıka limon sık Arada ye, şimdi onu deniyorum. Gözlemle hangi yemekler şekerini yükseltiyor. Mesela bende menemen aşırı yükseltti

Ama kuzum, çok zor. İnan ağlayasım geliyor. Sana ve kendime çok dua ediyorum kuzum. Daha da zaman var, dediğin çok doğru tam herseyi yiyeceğimiz zaman yiyemiyoruz. Bak geçen hafta Atlas iyi kilo aldı bu hafta düşüktü ama bakalım pazartesi ne diyecek doktorum. Bilmiyorum ki kuzum bebekler etkilenmesinde. Başka birsey istemiyorum.

Evet evet gözlemliyorum artık nelerin yükselttiğini az çok biliyorum
Bana da siyez ekmeği iyi geliyor, ama fırından almam gerekiyor, ilk paketli aldım, o yükseltti, ama bu fırından aldığım özel yapıldığı için iyi geliyor, zaten bana doktor tam buğday ekmeğini bile tüketme demişti, taze fasulye bana yükseltme yapmadı, barbunya da
Kuzu kulağı deneyeyim bayılırım
Menemen hiç denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…