2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bende kırmızı et isteyeceğim, beyaz eti zaten normalde de çok tüketen biri değilim çok zorlanıyorum o yüzden
Kuzum beyaz et bende çok yok. Evet kuzum hatta her yemeğinin yanına roka ve kuzu kulağını salata yap. Şimdi onu deniyorum ben.

Benimde sürekli dualarımdasın kuzum şu süreci sağlıkla atlatalım da, benimki hep haftasıyla uyumluydu, diyet yapalı 2 hafta olacak, salı günü belli olacak, benim korkumda bebeğin beslenememesi
Geçen ağlama noktasına geldim yatağa girdim ki zaman geçsin gülüyorum ama cidden sinir bozucu, çocuklar sürekli anne boşver ya ye yemeğini diyorlar birde onlara ayrı kendime ayrı yapıyorum
Her. Ölçüm de çocuklar soruyor kaç çıktı, kaç çıktı, artık onlarda üzülüyorlar
Geçen büyüğü kardeşine diyor ki biz yemeği mutfakta yiyelim ben doldururum sana, annemin canı çekmesin

Her diyetisyen işinin ehli değil. Mesela benim kardeşim de diyetisyen, o kadar ayrıntısı vırtı zırtı var ki tabi günahına girmeyeyim ama belki de diyetisyenin çok iyi değildir. Daha iyi birine git canım, işinin ehli.

Doğru diyorsun canım doğmayan bebe doğmuyor ben de neler denemiştim inan doğsun diye ne çaylar, ne sıcak sulara oturmalar, ne yürüyüşler.. doğacak bebek her türlü doğuyor işte keyiflerine kaldık

Benim gebelik öncesi gittiğim diyetisyenim var ona gideceğim, yolu uzak diye gözüm yememişti ama ne olursa olsun artık, o da buna benzer diyet verirse kaderime razı olurum en azından içinde kalmaz
Ben şuan gittiğim diyetisyenden memnun değilim, bu hastanenin diyetisyeni, herşey hastane içinde olursa daha kolay hallederim diye düşündüm, ama malesef anlaşamıyoruz
Hem kendi diyetisyenim baya baya irtibat içinde oluyorduk, hemen dönüş yapıyor, herşeyi ayarlıyor, bu öyle değil bununla iletişime geçmek için hastaneyi ara, sonra asistanına anlat derdini, o dönecek sana da ohooo

Bir git canım bence de. Benim de bildiğim şeker için ilk meyveyi keserler yani. Kırmızı etin yükselttiğini falan da ilk senin diyetisyenden duydum. Diğerine git bakalım inşallah daha insaflı bir diyet verir de karnın doyar

Doğru diyorsun canım biraz akışına bırakacağım bugünü

Kıyamam ya, senin diyetisyen özelde mi canım? Online da deneyebilirsin aslında onlar daha çok kişiyle çalışınca daha bilgililer sanki

Reactions: The
Cnm bn tatlıdan ölüyorum oturuyorum mesela aniden agzımın tadı gdıyo, bişey gelıyo bna boyle kndımı buzdolabının önunde buluyorum ve bnı bi kaşıkta kesmıyo işte, ayva receli, pekmez vs ne varsa kaşıklıyorumdün mesela simitçi gecti 2 simit yedim asla 1 simit kesmıyo beni.

Oyyy kuzum maşallah acaba şekerin mi düşüyor canım. Ayyy ne güzel ye canım canım ne istiyorsa ye. Bizim yerimizede ye peki canım kaç kilo aldın

Kız benim öyle çok bulantım olmadı ki bi 7. Haftamda 4 5 kere oldu o da geçti gitti ben zor gecirmedim öyle ama şuan başladı 29. Haftanın getirisi herhalde arada bulanıyorda öyle çok değil

Reactions: The
Yaaa kıyamam kuzum, dayanayacağız artık. Az kaldı diyip kuzum. Vallahi doğumdan sonra bir hafta istediğimi yiyeceğim. Endokrin sana kalır dedi mi kuzum. Bana bu şeker sende kalır dedi tip2 diyabet tanısı koydu

Oyyy kuzum maşallah acaba şekerin mi düşüyor canım. Ayyy ne güzel ye canım canım ne istiyorsa ye. Bizim yerimizede ye peki canım kaç kilo aldın
+16 kilodayım cnm. Walla şekermı düşüyo noluyosa çok acayip bi krız gelıyo bna boyle günde 2 kez falan. Hemen agzıma bısey atıyorum. Ama bu bnde hamılelıkten oncede vardı, hep agzıma tatlı şeyler atarım. İlk 3 ay agzımın tadı yoktu, koku hassasıyetım vardı, agzım zehir gbıydı. Tüm günüm bayram şekeri yemekle geçiyordu

Bu akşam buralarda yokum kv geliyor malum gece ya da yarın sinir küpü olarak geri gelirim
Kuzuşum sakın kendini strese sokma, umursama benim kv çok iyidir. Ama bugün tahlile gidiyoruz bizim zamanımızda yine yoktu bunlar diyor bana geliyorlar. Bizim zamanımızda doktor yoktu, bunlar para tuzağı diyor öyle geriliyorum ki bende. Kv sanki bu dönem bizi strese sokmak için varlar. Sende sakın kafana takma

Ben çok şeker isteğim olunca kuru erik yiyorum bastırıyor. Çok çok istersem de sıcak suyla karadut özünü karıştırıyorum aşırı güzel alıyor şeker ihtiyacımı deneyin derim. Hem kuru erik kabızlığa da iyi geliyor malum demir ilaçları

Kuzum, şekerin düşüyor olabilir bu durumda kesme şeker ye canım ani birden şekerin yükselmesin. Dikkat et canım. Arada bi eczanede şekerine baktır tokluk özellikle.

Kız kokoreç salam sucuk falan bilmediğin yerden olunca direk bakteri üretiyormuş çocuğa zarar veriyormuş o yüzdennn
Bn sucuklu yumurta yıyorum mesela, geçende de eşim kokoreççiye götürmüştü, kaliteli bi yer ama. Yemiştim. Ohoo herseyın en detaylısına kdar düşünürsek nolur halimiz canın çektiyse ye tabiiki.
Bn aklıma gelen herşeyi tam tersi bebişe bişey olmasın dıye yıyorum

Seninki daha iyiymiş burda güvendiğim bir yer yok ama inşallah 32. Haftamda özele gideceğim şehir dışına orda varr yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…