2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum, şekerin düşüyor olabilir bu durumda kesme şeker ye canım ani birden şekerin yükselmesin. Dikkat et canım. Arada bi eczanede şekerine baktır tokluk özellikle.
Aa evet eczane aklıma gelmedi. Arada baktırım bakim, kahvaltıdan sonra merak edıyorum Bide tatlı yediğimde

Aa evet eczane aklıma gelmedi. Arada baktırım bakim, kahvaltıdan sonra merak edıyorum Bide tatlı yediğimde
Evet kuzum bir gün normal kahvaltını yap, her zamanki gibi ilk lokmandan bir saat sonra baktır, bak bakalım kaç çıkacak.

Yaaaa sana maşallah arkadaşım, ben daha sucuk hiç yemedim. Hayranım senin bu haline yaaa, ne güzel aslında ne kadar doğru mahrum kalmaktansa herseyi kararında yemek varda.. herşeyi düşündükte ne oldu vallahi. Bak halime ne düşündüysem başıma geldi. En güzeli yapıyorsun arkadaşım

Şuydu yorum . İnşallah işe yarar . Ben de yiyeceğim bebeğe kilo aldırıyor da diyolar
Evet canım kabak çekirdeği bebeğe kilo aldırıyor. Gelişimini destekliyor. Geçen ay ki kontrole kadar oğluşum hep 1 hafta geriden geliyordu. Son kontrole kadar ben 1 ay falan hem kabak çekirdeği hem muz yedim. Muzda çok faydalı ya bebek için. Haftasıyla uyumlu hale gelmişti hatta 1 gün ileri bile geçmişti. Aynı şekil yemeye devam ediyorum. Önümüzde ki perşembe kontrolüm var bakalım son durum ne çok merak ediyorum

Oyy kıyamam yaa düşünceli kuzular

Kızlar bebek bezi olarak hangi markayı düşünüyorsunuz ? Ben bununla başlayalım diyorum bilginiz var mı, iyi midir
Bende bundan aldım ilk oğlumda da molfix kullandım çok memnundum, arkadasımda bir sene önce doğurdu ona bu seriden cok memnun ben 4 numarasına kdr stok yaptım 230 lira flndı kuponla vs ile cok uyguna geldı bana

Ayyy deme ya resmen geri döndükOfff bilmiyorum şimdi nasıl yemek yeyicem düşün ilk haftalarda olduğu gibi oldum kokudan midem bulandı yemek istemiyorum
Al benden de o kadar midem almıyor çok kötü oluyorum ama Allah'a şükür bir iki saat sonra düzeliyor bide bugün yumurta yemedim daha iyiydim sanırım artık yumurta yemekten tiksindim mi ne oldu inşallah geçicidir yoksa yandık

Doğru diyorsun canım doğmayan bebe doğmuyor ben de neler denemiştim inan doğsun diye ne çaylar, ne sıcak sulara oturmalar, ne yürüyüşler.. doğacak bebek her türlü doğuyor işte keyiflerine kaldık
Hahah kesinlikle öyle erkek çocukları bide çok keyifci oluyor yaa resmen anne karnında bile rahatlar

Reactions: The
Bende ayranla mecbur etdim kendimi öyle yemeğimi yedimAyyy dur deme zaten yumurtayı zor yiyorumonuda kilo alsın diyeHer kes yumurtayı sabah yiyerken ben akşam yiyorum çünkü sabah hiç yiyemem

Maşallah kuzum ben de ilk öğrendiğimde alıp yemiştim bir süre,.Sonra unuttum gitti. Yarın alıp başlayacağım tekrar . Bunu kabuklu mu alıp yesek daha iyi içi ayrılmış şekilde mi ? Fark eder mi

Maşallah kuzum ben de ilk öğrendiğimde alıp yemiştim bir süre,.Sonra unuttum gitti. Yarın alıp başlayacağım tekrar . Bunu kabuklu mu alıp yesek daha iyi içi ayrılmış şekilde mi ? Fark eder mi
Valla onu bilmiyorum kuzum ben kabuklu çiğ olarak alıp yiyorum. Normalde de çiğ yerdim zaten. Kavrulmuş sevmiyorum. Hatta böyle anlatınca aklıma şey geldi. Ben normal siyah ayçekirdeğini de çiğ yemeyi çok severim. Bigün eşim kuruyemişçiden çiğ çekirdek alırken çalışan tanıdıkmış. Demiş ki abi papağan mi aldın.

Çiğ yemek lazım canım. Kabuksuz satıldığını hiç görmedim ama varsa bile kavrulmuştur o bence

İlerleyen zamanda proteini yükselteceğim diyor, içimden ne zaman baba ne zaman mezara girince mi diyotum inşallah ya
Kıyamam ya, senin diyetisyen özelde mi canım? Online da deneyebilirsin aslında onlar daha çok kişiyle çalışınca daha bilgililer sanki
Canım özel hastane de, evet, kadın doğum, endokrine de aynı yerde gidiyorum, hepsi bir yerde rahat olur diye düşündüm ama diyetisyenle yıldızım barışmadı, benim daha önce gittiğim var, ona gideceğim
Normalde bende öyleydim, mesela bir ısırık simit Yemem, o simit bitecek gerekirse 2.yenecek,tatlıya da düşkünüm, ama korkuyorum yükselecek diye ki yükseliyor
Yaaa kıyamam kuzum, dayanayacağız artık. Az kaldı diyip kuzum. Vallahi doğumdan sonra bir hafta istediğimi yiyeceğim. Endokrin sana kalır dedi mi kuzum. Bana bu şeker sende kalır dedi tip2 diyabet tanısı koydu
İnşallah canım Endokrin henüz birşey demedi bana, gebelik şekeri dedi
Bana da iyi gelir normalde, hemde severim
Malesef şekerde kuru meyveler yasak
Karadut özünü de denedim yükseltti
Sizlere şifa olsun

Bende ayranla mecbur etdim kendimi öyle yemeğimi yedimAyyy dur deme zaten yumurtayı zor yiyorumonuda kilo alsın diyeHer kes yumurtayı sabah yiyerken ben akşam yiyorum çünkü sabah hiç yiyemem
Hahah bende sadece sarısını yiyorum doğumdan sonra yumurta görmek istemiyorum

Ben de ay çekirdeğinin çiğ tazesini çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…