2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hahah bende sadece sarısını yiyorum doğumdan sonra yumurta görmek istemiyorum
Ayyyy sarısına bayılırım ben ona yok diyememama bir tek sarıyla olmuyor ya ondan minik minik ezerek yiyorum bir gün resmini bura atıcam nasıl tüketiyorum sadece kızlarımızın midesi bulanır ondan atamamdoğumdan sonra görmek istemediğim o kadar yiyecek varki

Bence bir insülin direncini ölçtür canım

Endokrın hamilelere sadece insülin verebiliyoruz dedi bana

Ben ilk açlık tokluk baktırdım gayet iyiydi, ailede şeker öyküsü olunca doktor yükleme yapalım dedi. Yüklemem yüksek çıktı. Sonra haftalar geçtikçe de açlık tokluk yükselmeye başladı.

Normal meyvelerde sıkıntı yaratıyor ara ara sanırım çok fazla yemek gerçekten Allah yardımcınız olsun

Şu an +21 kilodayım yürüyüşlere başladım çok şükür şeker yok inşallah da olmaz ama ben de artık zorlanmaya başladım acayip bi ödem var vücudumda. İlk 4 ay çok progesteron kullanmak zorunda kalmıştım sanırım onun ödemi. Yani umarım

Normal meyvelerde sıkıntı yaratıyor ara ara sanırım çok fazla yemek gerçekten Allah yardımcınız olsun
Muz kesinlikle yasak, diğer meyvelerde bana sıkıntı yaptı, sıkıntı yapmayanlarda hep yoğurt, süt yada kefir ile tüketmesi gerekiyor, amin canım geçici Allahın izniyle

Canım progestanı 28. Haftama kadar kullandım ve bende ödem yapmıştı.

Bende hızlı kilo alınca şeker takipi yapalım demişti doktor, bende çıktı malesef
Size uymadığım diyet listemi göndereyim belki işe yarar
Oyy bu ne, ne güzel liste keşke benim olsa
Benim listeyi göndermeyelim tam ağlamalı

Hayırlı akşamlar kızlar
Bana çikolata yaptırdığınız yeri etiketleye bilirmisiniz önümüzdeki hafta sipariş vermek istiyorum oda çıksın aradan

Bunu fitil olarak kullanınca da mı bu kadar ödem yapıyor canım . Bana doktor ilaç olarak iç demişti. Ben bir kutu içtim hatta içinde 7-8 tane bişey kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…