2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnsülin kandan bakılıyor canım . Ben şeker yükleme haftasında açlık tokluk baktırdım . O zaman doktor insülin ve hba1c testi de istedi. Bunlar tokluk şekerinden daha önemli dedi aile hekimi de .
Tikabasa insülin ve insülin direnci testi farklı hesaplanıyormuş canım. İnternetten baktım şimdi. Yanlış bilgi vermiş olmayayım

Canım sen neden kullandın. Ben günde 3 kullandım
Kanamam olmuştu 8. Haftada canım, tüp bebek benimki zaten kullanıyordum bi anda günde 3x3 dozda almaya başladım kanama olunca, göbekten bir kez iğne ve kalçadan bir kez iğne günde

Size uymadığım diyet listemi göndereyim belki işe yarar
Ay ben bu kadar bile yemiyorum hele ki öğle yemeği şeysini hiç yemiyorum en fazla çorba içerim o kadar hele o kadar ara öğün bende hiç yok bir öğlen yoğurt veya meyve yiyorum akşam da kuruyemiş veya meyve yiyorum bitiyor gün

Bunu fitil olarak kullanınca da mı bu kadar ödem yapıyor canım . Bana doktor ilaç olarak iç demişti. Ben bir kutu içtim hatta içinde 7-8 tane bişey kaldı
İlaç içince mide bulandırıyor ben fitil kullanmıştım ve göbekten ve kalçadan iğneydi. Şimdi artık sadece 1 tane fitil

Kızlar selam şeker ölçümü yaptım bugün ilk defa acaba yanlış mı yaptım anlatıyorum sabah 12 de açlık ölçtüm 90 çıktı yemek yedim 1 saat sonra tokluk ölçtüm 82 çıktı. Sonra 5 te yemek yedim 6 da ölçüm yaptım 102 çıktı. 6dan sonra acıkmama rağmen günde 3 öğün ölç dediler diye 8 de tekrar yedim 9 da tekrar ölçtüm 160 çıktı nasıl oluyor bu anlamadım

Ay 10 dk sonra tekrar ölçtüm 95 çıktı şimdi de nasıl oluyor bu yanlış mı yaptım bi öncekinde acaba da 160 çıktı

Canım 12 baya geç, 12 ye kadar birsey yemedin mi? Şimdi ağzına lokmayı atmadan açlık ölçeceksin. Ağzına lokmayı attın ondan sonra bir saat sonra ölçeceksin. Aslında doğru yapmışsın gibi görünüyor. Akşam yemeğinde ne yedin mesela ? Açlık max95 1 saat sonraki tokluk max140’ ı geçmeyecek

160 dediğimi yanlış ölçtü galiba ya 20:15 te yemeye başladım yemeği 21:15 te ölçtüm 160 10 dk sonra ölçtüm 90 şimdi bi 5 dk sonra tekrar ölçtüm 101

Yemekte de sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış patates ve brokoli yedim sadece aç değildim çünkü 2 saat önce yemiştim daha

160 dediğimi yanlış ölçtü galiba ya 20:15 te yemeye başladım yemeği 21:15 te ölçtüm 160 10 dk sonra ölçtüm 90 şimdi bi 5 dk sonra tekrar ölçtüm 101
Şeker ölçüm aletin hangisi canım,

Bunu bilmiyorum canım ama Endokrin doktorunun bana önerdiği var. İstersen ölçüm yapmaya devam edeceksen ondan al. Dr ben yatan hastalara bile bunu kullandırıyorum dedi. İyi bir ölçüm aleti. Belki ölçüm hatalı olmuştur.

Doktor 3 aylık şekere baktı birşey çıkmadı bebeğin suyu fazla değil ama bi öncekine göre biraz artmış dedi şekerini takip edelim bi kaç gün dedi ondan bugün başladım ölçmeye bunun ile devam edeceğim salıya kadar

İşte 160 ölçtüğümde tam silemedim çok kan çıkmadı bi garip oldu galiba neyse bi kaç gün daha takip Edicem zaten göreceğiz
Aynen bir kaç gün takip et, ilk kanı güzel sil ikinci kanı stribe koy canım. Bir kaç gün ölç. Sana ölçüm mü verdiler ?

Benimde arttı 5 di 6,5 oldu. Ama senin şekerin iyi gibi duruyor canım patates yemene rağmen yükselmemiş. Bence akşamki ilk ölçüm hatalı oldu senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…