2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen bir kaç gün takip et, ilk kanı güzel sil ikinci kanı stribe koy canım. Bir kaç gün ölç. Sana ölçüm mü verdiler ?
Ölçüm mü verdiler derken kuzum 3 gün ölç dedi işte not al dedi bende öyle yapmaya başladım bu sabah açlık 100 ün altında olmalı tokluk 140 ı geçmemeli yazdı bir kağıda da o kadar

Kızlar bir sorum olacak kasılma nasıl bir şey? Sertlik oluşması diye okudum ben 20. Haftadayım o sertlik bende hep oluyorgenelde aksmaları cok yemek yersem yada uzun süre oturursaö oluyor bütün karnım geriligor patlıcakmıs gibi oluyor bir saat saat sonra geciyor kasılma mı bu

Benimde arttı 5 di 6,5 oldu. Ama senin şekerin iyi gibi duruyor canım patates yemene rağmen yükselmemiş. Bence akşamki ilk ölçüm hatalı oldu senin.
Bencede kuzum iki gün daha takip ederim zaten doğurucam şurda 32+1bugün 5 haftadan eksilmeye başladı bir de bununla uğraşamam zaten dikkat ediyorum tansiyondan ötürü bunaldım vallahi

Ölçüm mü verdiler derken kuzum 3 gün ölç dedi işte not al dedi bende öyle yapmaya başladım bu sabah açlık 100 ün altında olmalı tokluk 140 ı geçmemeli yazdı bir kağıda da o kadar
Ölçüm derken takip mi verdiler dedim kuzum, ama bence sende şeker yok kuzum kafana takma sadece 3 gün düzenli ölç mesela bana şunu dedik sabah açlık ölçüyoruz ya 10.30’u geçmesin dedi, sende 3 gün 10.30 da güne başla canım,

İşte 160 ölçtüğümde tam silemedim çok kan çıkmadı bi garip oldu galiba neyse bi kaç gün daha takip Edicem zaten göreceğiz
Benimde optima canım , doğru ölçmüşsün bende öyle yapıyorum canım parmaktan çıkan ilk kanı siliyorum sonra gelen kan ile değdirir şekilde ölçüyorum canım

Bencede kuzum iki gün daha takip ederim zaten doğurucam şurda 32+1bugün 5 haftadan eksilmeye başladı bir de bununla uğraşamam zaten dikkat ediyorum tansiyondan ötürü bunaldım vallahi
Maşallah canım az kaldı senin bebiş nasıl iyi mi

ben de bu yüzden yattım hastanede hem efeksiyon hem keton fazlaydı günde hamileliğimin başında ne su içebiliyordum ne yemek yiyebiliyordum günde 4 tane 2 litre serum takıyorlardı o zamandan beriiçim almasa da zorla su içiyorum

Tamam kuzum sağol

Maşallah canım az kaldı senin bebiş nasıl iyi mi
İyi çok şükür son demler hastane çantası falan hazır odası hazır şafak sayıyoruz kilosu da artarsa iyi olacak dün 1500 gram dı 32+0 da zayıf biraz öyle işte sende bebişte durumlar nasıl

Ben henüz almadım çünkü bedenim doğum yaptığımda kaç olacak bilemiyorum

Kızlar 1 aydır kaşıntılarım vardı son 2 haftadır çıldırtacak dereceye gelince kan tahlilleri yapıldı ve Safra asidi değerim yüksek çıktı..Gebelik Kolestazı olmuşum en geç 37. Haftada doğumu gerçekleştirmek zorundaymışız çünkü bu asit bebeğe de geçiyormus ve baya riskleri varmış Ursactive diye bi ilaca başladık ve tüm vitaminleri bıraktırdı doktorum..Geceleri çok kaşınıyorum ve bebeğime bişey olacak diye korkuyorum ..Dualarınızı bekliyorum Var mı hiç çevresinde başına gelen sağlıkla bebeğine kavusan

Çok yemek yedikten sonra oluyorsa kasılma değildir şişkinliktir. Kasılmayı tehlikeli yapan beraberinde adet sancısı gibi sancı olması ve 10-15 dk da bir düzenli devam etmesiymiş.

Hahah kıyamam en azından yinede bi şekilde yiyorsun ben anca kırmada beyazi yiyebiliyorum

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, korkma doktorun söylediklerini yap ve sürekli kontrol altında olursun zaten, çok yakın bir akrabamda çıkmıştı, aynen dediğin gibi 37.haftada aldılar bebeği gayet sağlıklıydı hiç bir sorun olmadı şuan 2 yaşında oldu bile

Arkadaşlar bir arka
İyi çok şükür son demler hastane çantası falan hazır odası hazır şafak sayıyoruz kilosu da artarsa iyi olacak dün 1500 gram dı 32+0 da zayıf biraz öyle işte sende bebişte durumlar nasıl
Maşallah canım yine zayıf değil şükür olsun. Bende iyiyim canım bebişte iyi. Pazartesi tekrar kontrol suyum artmış. Onu takip ediyor. Gebelik şekerim yüksek seyrediyor ama bebiş iyi şükür. Kalbi için 32.hafta fetal eko bakılacak tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…