Canım çok geçmiş olsun gebelik kolestazı mı ? Korkma kuzum arkadaşım yaşadı daha 6 ay önce, 37 de aldılar bebeği kaka yapmasın diye, bebeğinde gayet sağlıklı sende sağlıklı kucağına alacaksın inşallah onun ellerinde kaşıntı vardı ve elleri çok şişiyordu.Kızlar 1 aydır kaşıntılarım vardı son 2 haftadır çıldırtacak dereceye gelince kan tahlilleri yapıldı ve Safra asidi değerim yüksek çıktı..Gebelik Kolestazı olmuşum en geç 37. Haftada doğumu gerçekleştirmek zorundaymışız çünkü bu asit bebeğe de geçiyormus ve baya riskleri varmışUrsactive diye bi ilaca başladık ve tüm vitaminleri bıraktırdı doktorum..Geceleri çok kaşınıyorum ve bebeğime bişey olacak diye korkuyorum ..Dualarınızı bekliyorum Var mı hiç çevresinde başına gelen sağlıkla bebeğine kavusan
Amin canım Allah razı olsun ister istemez endişe ediyorum.. Allahtan kaşıntı ile kendini belli etti de fark edildi ..Rabbim herkesin yardımcısı olsun sağlıcakla bi doğursaydık bebislerimiziGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin, korkma doktorun söylediklerini yap ve sürekli kontrol altında olursun zaten, çok yakın bir akrabamda çıkmıştı, aynen dediğin gibi 37.haftada aldılar bebeği gayet sağlıklıydı hiç bir sorun olmadı şuan 2 yaşında oldu bile
Ellerine sağlık kuzum değmiş yorulmana çok çok tatlı duruyor rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsinYorucu bir günün ardından
Saol canım evet gebelik kolestazı..Benim de ellerim deli gibi kaşınıyo vücudumun heryeri ara ara ama en çok ellerim.. gece uykudan sıçrıyorum kaşıntıdan ..Arkadasın bebeğinde herhangi bi sağlık sorunu oldu mu küvozdr kaldı mıCanım çok geçmiş olsun gebelik kolestazı mı ? Korkma kuzum arkadaşım yaşadı daha 6 ay önce, 37 de aldılar bebeği kaka yapmasın diye, bebeğinde gayet sağlıklı sende sağlıklı kucağına alacaksın inşallah onun ellerinde kaşıntı vardı ve elleri çok şişiyordu.
Yok ben kırmada yiyemiyorumHahah kıyamam en azından yinede bi şekilde yiyorsun ben anca kırmada beyazi yiyebiliyorum
Benimkide tatlı sever ondan 100 dedi sipariş etAy çok guzelllyarısını zaten sen yiceksin iyi yapmışsın kız
İyi çok şükür az kaldı biraz daha dişimizi sıkacağız inşallah kalbi içinde iyi haberler alırsın kuzum 32. HaftadaArkadaşlar bir arka
Maşallah canım yine zayıf değil şükür olsun. Bende iyiyim canım bebişte iyi. Pazartesi tekrar kontrol suyum artmış. Onu takip ediyor. Gebelik şekerim yüksek seyrediyor ama bebiş iyi şükür. Kalbi için 32.hafta fetal eko bakılacak tekrar
Kuzum arkadaşım ikizlerine hamileyken geçirdi uykusunda bile kendini kanatacak kadar kasiyordu çok şükür bebeklerde kendisi de saglikla doğum yaptı çok geçmiş olsun sana daKızlar 1 aydır kaşıntılarım vardı son 2 haftadır çıldırtacak dereceye gelince kan tahlilleri yapıldı ve Safra asidi değerim yüksek çıktı..Gebelik Kolestazı olmuşum en geç 37. Haftada doğumu gerçekleştirmek zorundaymışız çünkü bu asit bebeğe de geçiyormus ve baya riskleri varmışUrsactive diye bi ilaca başladık ve tüm vitaminleri bıraktırdı doktorum..Geceleri çok kaşınıyorum ve bebeğime bişey olacak diye korkuyorum ..Dualarınızı bekliyorum Var mı hiç çevresinde başına gelen sağlıkla bebeğine kavusan
Oda öyleydi canım ellerini öyle bir kaşıyordu ki artık mosmor oluyordu elleri. Canım kaşındıkça soğuk su ile yıkıyordu. Hiç bir sorunu olmadı kuzum bebeği kuveze girmedi hiç bir problem yaşamadı. İnşallah seninde ilaçla düzene girer. Şimdi çalışmaya bile başladı aynı iş yeride çalışıyorduk. Bire bir biliyorum yani sakın stres yapma sadece yakın takip önemli kuzumSaol canım evet gebelik kolestazı..Benim de ellerim deli gibi kaşınıyo vücudumun heryeri ara ara ama en çok ellerim.. gece uykudan sıçrıyorum kaşıntıdan ..Arkadasın bebeğinde herhangi bi sağlık sorunu oldu mu küvozdr kaldı mı
Canım vsd halen var ama şükür altta yatan bir neden yok oda inşallah zamanla kapanırİyi çok şükür az kaldı biraz daha dişimizi sıkacağız inşallah kalbi içinde iyi haberler alırsın kuzum 32. Haftadabebiş iyiyse birşey olmaz az kaldı zaten yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Ben de gitmeyi istiyorum ona, belki de yarın gideriz burda kar yağdı bugün yarın yagmazsa çıkarım inşKızlar bende akşam oğlanı anneme bıraktım kocisle bir sinema keyfi yapalım dedim benim kız rahat vermedi sanırım döndü vajinaya vurdu sürekli yürürken çok zorlandım şimdi eve geldim hıçkırık tuttu oda kasıklarımda pıt pıt yaptı lohusa filmine de gitmek istiyorum 19unda ama zorladı sinema şuan kararsızım
Geçen ay gittim ben de . Çok rahatsız oldum 2 saat sabit oturmaktan belim ağrıdı. Çok yüksek ses de vardı. Bebek bi hareketlendi durmadı hiç saatlerce tepindi sanki. O da rahatsız oldu galiba. Lohusaya gitme konusunda ben de kararsızım o yüzdenKızlar bende akşam oğlanı anneme bıraktım kocisle bir sinema keyfi yapalım dedim benim kız rahat vermedi sanırım döndü vajinaya vurdu sürekli yürürken çok zorlandım şimdi eve geldim hıçkırık tuttu oda kasıklarımda pıt pıt yaptı lohusa filmine de gitmek istiyorum 19unda ama zorladı sinema şuan kararsızım
Ayy bnde lohusaya gtcem foruma, gözle beklıyorum cuma gununüKızlar bende akşam oğlanı anneme bıraktım kocisle bir sinema keyfi yapalım dedim benim kız rahat vermedi sanırım döndü vajinaya vurdu sürekli yürürken çok zorlandım şimdi eve geldim hıçkırık tuttu oda kasıklarımda pıt pıt yaptı lohusa filmine de gitmek istiyorum 19unda ama zorladı sinema şuan kararsızım
Bende gitmek istiyordum filme bakmaya ama kesin eminim oturamıcam sol tarafta kaburğalarımda ağrı oluyor oturunca birde sütyen takınca iyice baskı oluyorKızlar bende akşam oğlanı anneme bıraktım kocisle bir sinema keyfi yapalım dedim benim kız rahat vermedi sanırım döndü vajinaya vurdu sürekli yürürken çok zorlandım şimdi eve geldim hıçkırık tuttu oda kasıklarımda pıt pıt yaptı lohusa filmine de gitmek istiyorum 19unda ama zorladı sinema şuan kararsızım
Gecmis olsun inşallah ilaçlarla düzelirKızlar 1 aydır kaşıntılarım vardı son 2 haftadır çıldırtacak dereceye gelince kan tahlilleri yapıldı ve Safra asidi değerim yüksek çıktı..Gebelik Kolestazı olmuşum en geç 37. Haftada doğumu gerçekleştirmek zorundaymışız çünkü bu asit bebeğe de geçiyormus ve baya riskleri varmışUrsactive diye bi ilaca başladık ve tüm vitaminleri bıraktırdı doktorum..Geceleri çok kaşınıyorum ve bebeğime bişey olacak diye korkuyorum ..Dualarınızı bekliyorum Var mı hiç çevresinde başına gelen sağlıkla bebeğine kavusan
İnşallh canım evet yakın takip beni de rahatlatır pazartesi kan tahlileri yapılacak tekrar değerlere bakılacak düşmüş mü diye..Allah razı olsun aynı şeyleri yaşayıp sağlıkla doğum yapanları duydukç rahatlıyorumOda öyleydi canım ellerini öyle bir kaşıyordu ki artık mosmor oluyordu elleri. Canım kaşındıkça soğuk su ile yıkıyordu. Hiç bir sorunu olmadı kuzum bebeği kuveze girmedi hiç bir problem yaşamadı. İnşallah seninde ilaçla düzene girer. Şimdi çalışmaya bile başladı aynı iş yeride çalışıyorduk. Bire bir biliyorum yani sakın stres yapma sadece yakın takip önemli kuzum
Evet şuan heryerim yara içinde en çok avuç içi kaşınıyor ihmal etme canım muhakak Alt Ast ve Safra değerlerine baktırGecmis olsun inşallah ilaçlarla düzelirkansinti ara sıra benim bacaklarımda oluyor randevu aldım bakalım ne diyecek dr. ben kasidiktan sonra kırmızı benekler oluyor sende oluyor mu
Biz Kolpaçinoya gittik çok komiktiBen de gitmeyi istiyorum ona, belki de yarın gideriz burda kar yağdı bugün yarın yagmazsa çıkarım inşbenim çocuk da yok sanki eşimle son gezmelerimiz gibi gezmeyi istiyorum ama kizcem izin vermiyor şimdiden yoruluyorum
Ay sorma kuzum bu gece sinirlerimi aldırdım öyle hazırlandım bu geceye. Bizimki de aynı bizim zamanımızda şöyle zorluklar yaşadık böyle zorluklar vardı diye diye bitirdi beni doğrudur dedim şimdi değişti dedim tıp ilerledi dedimKuzuşum sakın kendini strese sokma, umursama benim kv çok iyidir. Ama bugün tahlile gidiyoruz bizim zamanımızda yine yoktu bunlar diyor bana geliyorlar. Bizim zamanımızda doktor yoktu, bunlar para tuzağı diyor öyle geriliyorum ki bende. Kv sanki bu dönem bizi strese sokmak için varlar. Sende sakın kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?