İnşallah canım düzelir ilaçlar düzene girer. Dualarım seninle bizi haberdar et.İnşallh canım evet yakın takip beni de rahatlatır pazartesi kan tahlileri yapılacak tekrar değerlere bakılacak düşmüş mü diye..Allah razı olsun aynı şeyleri yaşayıp sağlıkla doğum yapanları duydukç rahatlıyorum
Resmen hepsi fotokopi gibi diyorum ya keşke kvler kapatılsa. Sezeryan kilodu diyorum aaa o ne diyorAy sorma kuzum bu gece sinirlerimi aldırdım öyle hazırlandım bu geceye. Bizimki de aynı bizim zamanımızda şöyle zorluklar yaşadık böyle zorluklar vardı diye diye bitirdi beni doğrudur dedim şimdi değişti dedim tıp ilerledi dedim
Ben montumu belime koydum destek yaptımGeçen ay gittim ben de . Çok rahatsız oldum 2 saat sabit oturmaktan belim ağrıdı. Çok yüksek ses de vardı. Bebek bi hareketlendi durmadı hiç saatlerce tepindi sanki. O da rahatsız oldu galiba. Lohusaya gitme konusunda ben de kararsızım o yüzdenama çok istiyorum gitmeyi
Ben de cikmayam filme gidecem bu arada onu fark ettim şimdi beyin error verdiBiz Kolpaçinoya gittik çok komiktibiyandan gülmekten karnım ağrıdı bı yandan kız vuruyor zor oldu valla ayy bana da öyle geliyor biliyor musun oğlan büyüdü ya rahattik şimdi tekrar bir kapanma dönemine giricem ama benim kızda senin ki gibi izin vermiyor artık çok yoruluyorum
Akıl sır ermez kuzum cidden biz manyak oluruzResmen hepsi fotokopi gibi diyorum ya keşke kvler kapatılsa. Sezeryan kilodu diyorum aaa o ne diyorhepsi para tuzağı diyor. Vallahi bazen diyorum ki sizin zamanda o varmış ben ne yapayım. Yani çok değişikler
İnşallah öyle olacak kuzumCanım vsd halen var ama şükür altta yatan bir neden yok oda inşallah zamanla kapanıraynen canım az kaldı benimde 30+4 bugün saatler sonra 30+5
Bende çok yattım maalesef çok zor geçti ilk 18 haftam sürekli serumla beslendim ketonu duyunca bile ürperiyorum kimse yaşamasınben de bu yüzden yattım hastanede hem efeksiyon hem keton fazlaydı günde hamileliğimin başında ne su içebiliyordum ne yemek yiyebiliyordum günde 4 tane 2 litre serum takıyorlardı o zamandan beriiçim almasa da zorla su içiyorum
Bana da bir arkadaşım söyledi burda gebelik kolestasi olabilir diye hemen aldım randevu böyle birşeyi daha önce duymamıştım kadın dogumcun mu aldı bu testleri canım peki cildiyeye mi gittinEvet şuan heryerim yara içinde en çok avuç içi kaşınıyor ihmal etme canım muhakak Alt Ast ve Safra değerlerine baktır
Bu kadar rahatsız olacağımı bilsem sinema hakkımı lohusadan yana kullanırdımAyy bnde lohusaya gtcem foruma, gözle beklıyorum cuma gununü
Cnm dönmüşte olabılır, baskı yapmıştr.
Bımde artık yürüdüğümde asagı baskı yapıyor
Aynen canım, birde ay oğlum çok yoruluyor diyor ya ben iyice sinir oluyorumAkıl sır ermez kuzum cidden biz manyak oluruz
Bu sütyen ağrısı bende de olmaya başladı normal de asla sutyensiz duramam ama sanki kalbimi sıkıştırıyor eve geldiğim gibi çıkarıyorum boğuluyorum yoksaBende gitmek istiyordum filme bakmaya ama kesin eminim oturamıcam sol tarafta kaburğalarımda ağrı oluyor oturunca birde sütyen takınca iyice baskı oluyor
Anamm cul çaput vermeye bayılıyor bunlar görmüyor mu özenli dizmişsin inadına mi yaptın kadınKv 850 bin tane nerde çöp varsa gelirken sağolsun getirmiş 35 yıl önce eşimin giydiği kıyafet ve oyunca biberonları atmamış toplamış getirmiş bize görünce içimden ağlamak geldi çünkü hepsi yırtık simsiyah lekeli kokmuş artık sandıkta sakladım diyor bir de yıkandığı lifleri getirmiş hepsinden aldım keşke sorup getirseydin dedim hepsini mecbur aldım eşim bir kaç şeyi verme anne biz aldık diyip geri çevirdi sağolsun ama bazı şeyleri yine kitlendi bize onlar gidince hepsini bir poşete koyduk eşime bunları evden çıkar bagaja koy annenlere geri ver dedim evde bile tutmadım..
Odalarına girdi tüm karladıklarımı geri çıkardı bunları organizere koymuşsun ama ben seni görücem bu kadar düzenli kalacak mısın dedi sen beni tanımamışsın dedim güldümbütün katladıklarımı sağolsun geri bozup öylece katlamadan bıraktı babaannesi dolaplarını yeni görüyor vay halimize doya doya açıp bakıcam tabi dedi ve bütün hepsinin düzenini bozdu bıraktı…
Oy dağlar bana ağlar
Hahahahah ya benim kv ile senin kv bende kardeşBu kadar rahatsız olacağımı bilsem sinema hakkımı lohusadan yana kullanırdımçok istiyorum ama tekrar gitmeyi hiç gözüm kesmiyor merak ettim bende doğrusu bakalım muayeneye kadar aynı kalicak mi böyle sanki vajinadan yukarıya bişey çekilir gibi oluyor vurunca seninde öyle mi oluyor
Hahahah Allah seniii güldürdün beni yaBen de cikmayam filme gidecem bu arada onu fark ettim şimdi beyin error verdibenim sırtım çok ağrıyor bu ara çok gitmek istedim senimaya ama sonuna kadar oturaram böyle senin oğlan kaç yaşında kuzum.
Çok geçmiş olsun canım . İnşallah geçer hemen ilaçlarla . Şimdi okudum ya psikolojik olarak mıdır nedir direk bacaklarım ellerim kaşınmaya başladı.Evet şuan heryerim yara içinde en çok avuç içi kaşınıyor ihmal etme canım muhakak Alt Ast ve Safra değerlerine baktır
Cnm bnim oğlum son haftalarda dönmüştü ve ben döndugunu hissetmiştım. Pazardaydım gezıyordum. Çok agrım ve baskı olmuştu, bundada çapraz dönmüş tam dönuk değil ama pek hissetmedımBu kadar rahatsız olacağımı bilsem sinema hakkımı lohusadan yana kullanırdımçok istiyorum ama tekrar gitmeyi hiç gözüm kesmiyor merak ettim bende doğrusu bakalım muayeneye kadar aynı kalicak mi böyle sanki vajinadan yukarıya bişey çekilir gibi oluyor vurunca seninde öyle mi oluyor
Ayyy evet bir de oğlum otur ben bulaşıkları yıkarım demez mi otur bir de ağla diyesim geldiAynen canım, birde ay oğlum çok yoruluyor diyor ya ben iyice sinir oluyorumbende diyorum ki yorulsun ne yapayım bende onun çocuğunu taşıyorum
Hiç sorma hiçççç.. 35 yıl saklamış ya 35 yıllllll. Artık sandıkta durmaktan çürümüşler şok olursun. Bir de şuraları siyah siyah ama yıkanınca geçer içimden dedim o siyah leke değil küf küfff e be kadın küflenmiş oAnamm cul çaput vermeye bayılıyor bunlar görmüyor mu özenli dizmişsin inadına mi yaptın kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?