2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah canım düzelir ilaçlar düzene girer. Dualarım seninle bizi haberdar et.

Resmen hepsi fotokopi gibi diyorum ya keşke kvler kapatılsa. Sezeryan kilodu diyorum aaa o ne diyor hepsi para tuzağı diyor. Vallahi bazen diyorum ki sizin zamanda o varmış ben ne yapayım. Yani çok değişikler

Ben montumu belime koydum destek yaptım aynen benim kızda çok tepindi bide yer yoktu önden ikinci siradaydik şaşı bakıyorum şuan lohusayi çok izlemek istiyorum ama sanırım gidemiycem

Kv 850 bin tane nerde çöp varsa gelirken sağolsun getirmiş 35 yıl önce eşimin giydiği kıyafet ve oyunca biberonları atmamış toplamış getirmiş bize görünce içimden ağlamak geldi çünkü hepsi yırtık simsiyah lekeli kokmuş artık sandıkta sakladım diyor bir de yıkandığı lifleri getirmiş hepsinden aldım keşke sorup getirseydin dedim hepsini mecbur aldım eşim bir kaç şeyi verme anne biz aldık diyip geri çevirdi sağolsun ama bazı şeyleri yine kitlendi bize onlar gidince hepsini bir poşete koyduk eşime bunları evden çıkar bagaja koy annenlere geri ver dedim evde bile tutmadım..

Odalarına girdi tüm karladıklarımı geri çıkardı bunları organizere koymuşsun ama ben seni görücem bu kadar düzenli kalacak mısın dedi sen beni tanımamışsın dedim güldüm bütün katladıklarımı sağolsun geri bozup öylece katlamadan bıraktı babaannesi dolaplarını yeni görüyor vay halimize doya doya açıp bakıcam tabi dedi ve bütün hepsinin düzenini bozdu bıraktı…

Oy dağlar bana ağlar

Ben de cikmayam filme gidecem bu arada onu fark ettim şimdi beyin error verdi benim sırtım çok ağrıyor bu ara çok gitmek istedim senimaya ama sonuna kadar oturaram böyle senin oğlan kaç yaşında kuzum.

Resmen hepsi fotokopi gibi diyorum ya keşke kvler kapatılsa. Sezeryan kilodu diyorum aaa o ne diyor hepsi para tuzağı diyor. Vallahi bazen diyorum ki sizin zamanda o varmış ben ne yapayım. Yani çok değişikler
Akıl sır ermez kuzum cidden biz manyak oluruz

Bende çok yattım maalesef çok zor geçti ilk 18 haftam sürekli serumla beslendim ketonu duyunca bile ürperiyorum kimse yaşamasın benimde öyle su içiyorum ama zorluyorum çok sudan tiksindirdi beni o dönem hatta psikolojik etkileri geçmedi diyebilirim inşallah sağlıkla geçiririz bundan sonrasını çok şükür geride kaldı

Evet şuan heryerim yara içinde en çok avuç içi kaşınıyor ihmal etme canım muhakak Alt Ast ve Safra değerlerine baktır
Bana da bir arkadaşım söyledi burda gebelik kolestasi olabilir diye hemen aldım randevu böyle birşeyi daha önce duymamıştım kadın dogumcun mu aldı bu testleri canım peki cildiyeye mi gittin

Ayy bnde lohusaya gtcem foruma, gözle beklıyorum cuma gununü
Cnm dönmüşte olabılır, baskı yapmıştr.
Bımde artık yürüdüğümde asagı baskı yapıyor
Bu kadar rahatsız olacağımı bilsem sinema hakkımı lohusadan yana kullanırdım çok istiyorum ama tekrar gitmeyi hiç gözüm kesmiyor merak ettim bende doğrusu bakalım muayeneye kadar aynı kalicak mi böyle sanki vajinadan yukarıya bişey çekilir gibi oluyor vurunca seninde öyle mi oluyor

Ay bir de ikizler diye tek beşikte yatırıcam 4. Aya kadar, beşiği gösterdik ayyy bunda anca 1 ay yatarlar öyle şey mi olur bundan hemen bir tane daha alıyorsun acil acil diyor yoo dedim 4 ay burada yatacaklar sonra biz gerek görürsek ya beşik alacağız ya da yine biz gerek görürsek tek kişilikte yatacaklar korumalık taktıracağım odalarındaki yatağa dedim ayy öyle olmazzz beşik şartttt yoo biz kararını verdik bile dedim güldüm eşimde biz onları düşündük anne çoktan dedi sustu kv ben diyince susmuyor eşim diyince susuyor ilginç ya

Bende gitmek istiyordum filme bakmaya ama kesin eminim oturamıcam sol tarafta kaburğalarımda ağrı oluyor oturunca birde sütyen takınca iyice baskı oluyor
Bu sütyen ağrısı bende de olmaya başladı normal de asla sutyensiz duramam ama sanki kalbimi sıkıştırıyor eve geldiğim gibi çıkarıyorum boğuluyorum yoksa kuzum bi dene en kotu ikinci yarı çıkarsın ama sakın benim gibi vizyona giridigi ilk gün gitme Cook kalabalık oluyor

Anamm cul çaput vermeye bayılıyor bunlar görmüyor mu özenli dizmişsin inadına mi yaptın kadın

Hahahahah ya benim kv ile senin kv bende kardeş bizimkide öyle eşim söyleyince hemen susuyor.

Ay bir de dolaba bakarken diyor ki ayy bu ne bir tane mont almışsın hiç aynı monttan 2 tane aynı model yok ne alaka dedim ikiz ya diyor çift yumurta ikizi iki farklı bireyler dedim 2 tane aynı montu bakacaklar farklı modellerde çeşit çeşit aldım giysinler diye mantıken dedim kıyafette hadi iki aynı kıyafet okey de montta ne alaka dedim biz öyle tercih etmedik böyle mantıklı geldi bize dedim

Ben de cikmayam filme gidecem bu arada onu fark ettim şimdi beyin error verdi benim sırtım çok ağrıyor bu ara çok gitmek istedim senimaya ama sonuna kadar oturaram böyle senin oğlan kaç yaşında kuzum.
Hahahah Allah seniii güldürdün beni ya evet kuzum valla zorluyor bide çiş geliyor habire oda ayrı dert essekler sırada vermedi bekledim herkesi tuvalette 6 yaşında canım

Cnm bnim oğlum son haftalarda dönmüştü ve ben döndugunu hissetmiştım. Pazardaydım gezıyordum. Çok agrım ve baskı olmuştu, bundada çapraz dönmüş tam dönuk değil ama pek hissetmedım

Aynen canım, birde ay oğlum çok yoruluyor diyor ya ben iyice sinir oluyorum bende diyorum ki yorulsun ne yapayım bende onun çocuğunu taşıyorum
Ayyy evet bir de oğlum otur ben bulaşıkları yıkarım demez mi otur bir de ağla diyesim geldi
Anamm cul çaput vermeye bayılıyor bunlar görmüyor mu özenli dizmişsin inadına mi yaptın kadın
Hiç sorma hiçççç.. 35 yıl saklamış ya 35 yıllllll. Artık sandıkta durmaktan çürümüşler şok olursun. Bir de şuraları siyah siyah ama yıkanınca geçer içimden dedim o siyah leke değil küf küfff e be kadın küflenmiş o insan ne gğzel gelinim özenli derli toplu ip gibi dizmiş der mutlu olur yok anam bunlar dağınık başı boş seviyor herhalde öyle olsak bu sefer pis derler. Resmen güle güle gerisini organizerlerden çıkardı açtı baktı attı öyle dolaba geri eşime bir bakış attım ömrü hayatında o bakışı bir daha göremez şuan dolabı düzenliyor bende keyifle telefonda takılıyorum zar zor uğraştım zaten bir daha no

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…