Yemin ederim sana şuan bende öyleyim eşim bana diyor ki neden kaşınıyorsun bilmiyorum dedim gebelik kolestazı mı oldum, adam ne yapsın o kadar yıprandın ki benimle Allah’ını seversen birde başıma onu çıkarma artık kalpten diyeceğim diyorÇok geçmiş olsun canım . İnşallah geçer hemen ilaçlarla . Şimdi okudum ya psikolojik olarak mıdır nedir direk bacaklarım ellerim kaşınmaya başladı.
Allah'ım organizerdeki katlı seyleriii neden açtın be teyzemm ne istedinKv 850 bin tane nerde çöp varsa gelirken sağolsun getirmiş 35 yıl önce eşimin giydiği kıyafet ve oyunca biberonları atmamış toplamış getirmiş bize görünce içimden ağlamak geldi çünkü hepsi yırtık simsiyah lekeli kokmuş artık sandıkta sakladım diyor bir de yıkandığı lifleri getirmiş hepsinden aldım keşke sorup getirseydin dedim hepsini mecbur aldım eşim bir kaç şeyi verme anne biz aldık diyip geri çevirdi sağolsun ama bazı şeyleri yine kitlendi bize onlar gidince hepsini bir poşete koyduk eşime bunları evden çıkar bagaja koy annenlere geri ver dedim evde bile tutmadım..
Odalarına girdi tüm karladıklarımı geri çıkardı bunları organizere koymuşsun ama ben seni görücem bu kadar düzenli kalacak mısın dedi sen beni tanımamışsın dedim güldümbütün katladıklarımı sağolsun geri bozup öylece katlamadan bıraktı babaannesi dolaplarını yeni görüyor vay halimize doya doya açıp bakıcam tabi dedi ve bütün hepsinin düzenini bozdu bıraktı…
Oy dağlar bana ağlar
Kuzum hormonlar yine tavan yaptı ağlıyordum mesajını görünce güldümKv 850 bin tane nerde çöp varsa gelirken sağolsun getirmiş 35 yıl önce eşimin giydiği kıyafet ve oyunca biberonları atmamış toplamış getirmiş bize görünce içimden ağlamak geldi çünkü hepsi yırtık simsiyah lekeli kokmuş artık sandıkta sakladım diyor bir de yıkandığı lifleri getirmiş hepsinden aldım keşke sorup getirseydin dedim hepsini mecbur aldım eşim bir kaç şeyi verme anne biz aldık diyip geri çevirdi sağolsun ama bazı şeyleri yine kitlendi bize onlar gidince hepsini bir poşete koyduk eşime bunları evden çıkar bagaja koy annenlere geri ver dedim evde bile tutmadım..
Odalarına girdi tüm karladıklarımı geri çıkardı bunları organizere koymuşsun ama ben seni görücem bu kadar düzenli kalacak mısın dedi sen beni tanımamışsın dedim güldümbütün katladıklarımı sağolsun geri bozup öylece katlamadan bıraktı babaannesi dolaplarını yeni görüyor vay halimize doya doya açıp bakıcam tabi dedi ve bütün hepsinin düzenini bozdu bıraktı…
Oy dağlar bana ağlar
Kız Allah korusun. Eşin haklı neyi aklına getirsen buluyor seni.Yemin ederim sana şuan bende öyleyim eşim bana diyor ki neden kaşınıyorsun bilmiyorum dedim gebelik kolestazı mı oldum, adam ne yapsın o kadar yıprandın ki benimle Allah’ını seversen birde başıma onu çıkarma artık kalpten diyeceğim diyor
Ayh biz iyisi evde sinema keyfi yapalım istek de kalmadı bendeHahahah Allah seniii güldürdün beni yaevet kuzum valla zorluyor bide çiş geliyor habire oda ayrı dert essekler sırada vermedi bekledim herkesi tuvalette 6 yaşında canım
Ah yemin ederim sana, resmen çekiyorum. Dün kp böyle bir garipti eve geldik eşime dedim ki baban sanki iyi değil gece bir telefon geldi kip hastaneye götürüyorlar. Eşim sen ağzını açma diyorKız Allah korusun. Eşin haklı neyi aklına getirsen buluyor seni.Töbe töbe
Ayy nasıl geri çevirdin Allah aşkına üstüme akıl fikir fırlatAllah'ım organizerdeki katlı seyleriii neden açtın be teyzemm ne istedinayy tam delirmelik bide öyle mi bıraktı allahimm annemde geçen bana kardeşimin kırmızı saten üzeri dantelli takı yastığını kitlemeye çalıştı almadım sen kendine hatıra olarak sakla işte neden gelinine getiriyorsun
Kız ağlamaaaaaKuzum hormonlar yine tavan yaptı ağlıyordum mesajını görünce güldümkuzum boş ver benim kv 3 ay öncede diyordu banq keşki eşimden kalan elbiseleri akrabalara vermeseydim dedi sana vererdim hiç almazdın bana diyor sonra dedi aldıklarını kimseye verme torunların giyinir
Eşin tek çocuktu dimi kuzum ondan büyük ihtimalleAy bir de ikizler diye tek beşikte yatırıcam 4. Aya kadar, beşiği gösterdik ayyy bunda anca 1 ay yatarlar öyle şey mi olur bundan hemen bir tane daha alıyorsun acil acil diyor yoo dedim 4 ay burada yatacaklar sonra biz gerek görürsek ya beşik alacağız ya da yine biz gerek görürsek tek kişilikte yatacaklar korumalık taktıracağım odalarındaki yatağa dedim ayy öyle olmazzz beşik şartttt yoo biz kararını verdik bile dedim güldümeşimde biz onları düşündük anne çoktan dedi sustu kv ben diyince susmuyor eşim diyince susuyor ilginç ya
Ayy geçmiş olsun da. Hep iyi şeyler düşün canım olumlu enerjiler yolla evreneAh yemin ederim sana, resmen çekiyorum. Dün kp böyle bir garipti eve geldik eşime dedim ki baban sanki iyi değil gece bir telefon geldi kip hastaneye götürüyorlar. Eşim sen ağzını açma diyor
Sen sinirlerini yıpratma boşver gerisin geri atarsın onlari da biter gider alttan da alma da tabi daha bebisler gelmeden evde hakimiyet kurmasina izin verme bilsin senin düzeniniAyyy evet bir de oğlum otur ben bulaşıkları yıkarım demez mi otur bir de ağla diyesim geldi
Hiç sorma hiçççç.. 35 yıl saklamış ya 35 yıllllll. Artık sandıkta durmaktan çürümüşler şok olursun. Bir de şuraları siyah siyah ama yıkanınca geçer içimden dedim o siyah leke değil küf küfff e be kadın küflenmiş oinsan ne gğzel gelinim özenli derli toplu ip gibi dizmiş der mutlu olur yok anam bunlar dağınık başı boş seviyor herhalde öyle olsak bu sefer pis derler. Resmen güle güle gerisini organizerlerden çıkardı açtı baktı attı öyle dolaba geri eşime bir bakış attım ömrü hayatında o bakışı bir daha göremez şuan dolabı düzenliyor bende keyifle telefonda takılıyorum zar zor uğraştım zaten bir daha no
çok şükür geçti ama çok zordu hiç unutamayacağım hastaneye kaldırıldığım günü terimden yatak ıslanmıştı öyle bi sancım vardı ki düşük yapıyorum zannetmiştim allah kimseye yaşatmasınBende çok yattım maalesef çok zor geçti ilk 18 haftam sürekli serumla beslendim ketonu duyunca bile ürperiyorum kimse yaşamasınbenimde öyle su içiyorum ama zorluyorum çok sudan tiksindirdi beni o dönem hatta psikolojik etkileri geçmedi diyebilirim inşallah sağlıkla geçiririz bundan sonrasını çok şükür geride kaldı
Mesela bknz: benim kv = manipülasyon canavarı = drama QueenEşin tek çocuktu dimi kuzum ondan büyük ihtimalledua et kv duygusal sömürücü değil en azından susuyor bide ağlamaya baslayan modelleri var
Canım vallahi artık iyi düşünüyorum, asla kötü birsey düşünmemeye çalışıyorum, canım benim durumum şu oldu aktif bir hayattan bir anda aylarca yatmak zorunda kaldım, yardım edecek kimsem yoktu annem yok, babam uzakta kız kardeşim yok, kv sağolsun baktı. Ama bu süreç beni çok yıprattı. Derken bir sürü sorun oldu. Gerçekten iyi düşünme durumunu kaybetmiştim. Ama şükür bu dönem iyiyim.Ayy geçmiş olsun da. Hep iyi şeyler düşün canım olumlu enerjiler yolla evrene
Öyle canım Rabbim yaşatmasın kimseye deçok şükür geçti ama çok zordu hiç unutamayacağım hastaneye kaldırıldığım günü terimden yatak ıslanmıştı öyle bi sancım vardı ki düşük yapıyorum zannetmiştim allah
Ayy okurken çıldırdım resmen. Canım sen lohusayken napıcan bu kadınlaAyyy evet bir de oğlum otur ben bulaşıkları yıkarım demez mi otur bir de ağla diyesim geldi
Hiç sorma hiçççç.. 35 yıl saklamış ya 35 yıllllll. Artık sandıkta durmaktan çürümüşler şok olursun. Bir de şuraları siyah siyah ama yıkanınca geçer içimden dedim o siyah leke değil küf küfff e be kadın küflenmiş oinsan ne gğzel gelinim özenli derli toplu ip gibi dizmiş der mutlu olur yok anam bunlar dağınık başı boş seviyor herhalde öyle olsak bu sefer pis derler. Resmen güle güle gerisini organizerlerden çıkardı açtı baktı attı öyle dolaba geri eşime bir bakış attım ömrü hayatında o bakışı bir daha göremez şuan dolabı düzenliyor bende keyifle telefonda takılıyorum zar zor uğraştım zaten bir daha no
Hahah ev daha konforlu vallaAyh biz iyisi evde sinema keyfi yapalım istek de kalmadı bendeşahsiyeti izlmeyi istiyordum ona başlayalım eşimle maşallah Allah bağışlasın sen arayı baya açmışsin senin için de sar baştan bizdensin
Hahaha gizem ya hahaha kız felaket tellalı oldunAh yemin ederim sana, resmen çekiyorum. Dün kp böyle bir garipti eve geldik eşime dedim ki baban sanki iyi değil gece bir telefon geldi kip hastaneye götürüyorlar. Eşim sen ağzını açma diyor
Hahaha benim ki de öyledirMesela bknz: benim kv = manipülasyon canavarı = drama Queen
Kuzum gerçekten birine muhtaç olmak çok zor. Benim 2 yıl önce hastalık dönemim oldu kv baktı bana 3 hafta kadar. Çok uzun zaman değildi ama Çok mahcup oldum. Resmen yediremedim kendime.Canım vallahi artık iyi düşünüyorum, asla kötü birsey düşünmemeye çalışıyorum, canım benim durumum şu oldu aktif bir hayattan bir anda aylarca yatmak zorunda kaldım, yardım edecek kimsem yoktu annem yok, babam uzakta kız kardeşim yok, kv sağolsun baktı. Ama bu süreç beni çok yıprattı. Derken bir sürü sorun oldu. Gerçekten iyi düşünme durumunu kaybetmiştim. Ama şükür bu dönem iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?