2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
womi naptınız iyi misiniz ?
Canım çok şükür iyiyim serum o kadar iyi geldi ki resmen serum öncesi bile kus kus perişan oldum bilincimi kaybediyordum yere düştüm gözlerim karardı çok zor bir gündü serumdan sonra rengim düzeldi eşim çok korktu suratım morarmış artık öğür öğür. Doktor gitmişken bebeğe de baktı 12+4 olmuşuz o da secdeye yatmış eller kollar kıpır kıpır benim aksime o çok iyiydi maşallah o iyi olsun da

Kızlar selam, Fetal dna sonucum geldi çok şükür bir sorun yok Cinsiyeti öğrenmek de bonusu oldu Allah nasip ederse bir kızım olacak
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah listeye ilk cinsiyetimizi eklemiş olduk pembiş bir kalp bizden prenses bebişe

Yaş 22 sat 23.06 kese 4.6 kalp atışı 7+4 ^-^

Oh çok şükür valla merak ettim ya umarım tekrar bu denli kötü bir gün geçirmezsin

12+4 mü maşallah büyümüş. Cinsiyeti ile ilgili bişey söylemedi mii?

12+4 mü maşallah büyümüş. Cinsiyeti ile ilgili bişey söylemedi mii?
Normalde son adete göre 11+6 gündü ama benim tüp bebek transferiydi ve erken transfer olduğum için bebek son adetimle uyumlu değil normalde 2 gün öndeydi ilk haftalar hep ama son haftalarda 4 gün öne geçmişti de bugün 5 gün öne geçmiş göründü. Bu arada cinsiyetini sordum ama daha erken dedi bakmadı bile ama bu acil doktoruydu yarın kendi doktoruma randevum var bakalım ona da soracağım

Kızlar selam, Fetal dna sonucum geldi çok şükür bir sorun yok Cinsiyeti öğrenmek de bonusu oldu Allah nasip ederse bir kızım olacak
sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşAllah çok sevindim sizin adınıza kızlar cinsiyeti belli olanlar kese fotoğraflarını paylaşsa aramızda diğerleri için tahminlerde bulunsak nasıl olur güzel olur mu sizce maksat muhabbet

Kızlar bugün komşumuzun kedisi balkondan düşüp ölmüş benide çağırdılar kedinin ölüsüne sarılıp flan ağladılar benimde o anda bel ağrım oldu sabahtan bu yana var kasık ağrısı. Sizce neden olur bu daha önce ağrıyı geçerdi bugün geçmedi 8 haftaligim

Bide mide bulabtilarim geçti 2 3 gündür yok daha 8+2 normal mi bu ya çok takıntılı biriyim korkuyorum sürekli

Bakalım 12. Haftada genelde belli oluyor ya belki size de bişey söyler doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…