üzüm ve armut kesinlikle yeme demişti bana mesela doktorum üzüm ve armut yetiştirilirken diğer meyvelere göre çok daha fazla ilaç mı hormon mu ne kullanıyormuş o yüzden önermedi asla onun dısında mayonez, çiğ et, çiğ köfte gibi seyler yasak işte
Kuru üzümle ilgili birşey dedi mi. Bana sağlık ocağındaki hemşire kuru üzüm çiğ fındık fıstık günlük bir avuç tüketmeye çalış demişti.
Kendi doktorum da hazır donmuş gıdaları tüketme ,sakatatları da temizliğinden emin olmadığın yerlerde yeme demişti. Salam ,sucuk,sosis, sanayi tavuğu tüketmemeye çalış dedi.
Hatta benim bi tanıdığım her gün. 1 fincan kahveyi bilerek içtiğini söylüyordu. Hamileyken Kahve içersen çocuğun zeki olur derdi. Onu nereden duymuş uydurmuş anlamadım başka hiç kimseden duymadım Çocuk 6 yaşına girecek şimdi .zeki mi daha bilemem tabi de baya yaramaz cin gibi çocuk ben hamile değilken günde 1 filtre kahve 2-3 fincan da türk kahvesi içerdim. Hamileliğimi öğrendiğimden beri haftada 2 falan içiyorum. O da cok canım isterse :)
Sigara içenler var kendim gözlerimle gördüm mesela kahve olmaz diyorlar ama kahvesiz durmayan kızlarımız var benim kahvemde kolamda hiç yok mecbur sabr ediyorumgeçen gün eşim kola içti ağzıma tadımlık aldım içimde kalmasın diye
Cnm bnımde enfeksıyon var ama idrar kültürüm temz cıktıgı için antıbıyotık riskine gırmk istemıyorum dedi
Senınkı ne kisti kuzum?
Bnım 2 hafta önce 7-8 cm di
Çok moralım bozuktu, küçülür dıye bekledım hep dua ettım 4,5 cm e kdr küçülmüş çok sukur, bnımkı kanamalı kist idi
Walla kuzum benim kültür pozitif geldi ilaç başladı antibiyotik değil günde 3 defa hap şeklinde hamile kalmadan önce çikolata kisti demişler di bebise baktıktan sonra rahimde miyom Muş yaklaşık 3.5 cm falan dedi korkulacak bir durum yok dedi bakalım 4 ünde kontrolüm var ne dicek inşallah büyüme yoktur
Kuru üzümle ilgili birşey dedi mi. Bana sağlık ocağındaki hemşire kuru üzüm çiğ fındık fıstık günlük bir avuç tüketmeye çalış demişti.
Kendi doktorum da hazır donmuş gıdaları tüketme ,sakatatları da temizliğinden emin olmadığın yerlerde yeme demişti. Salam ,sucuk,sosis, sanayi tavuğu tüketmemeye çalış dedi.
ya bunları tabiki bende yerim diye düşünüyorum şuan midem çok kötü hiçbir şey yiyemiyorum ama mesela düzelince arada sırada mutlaka hamburger yerim ben bence
Kızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi
Walla kuzum benim kültür pozitif geldi ilaç başladı antibiyotik değil günde 3 defa hap şeklinde hamile kalmadan önce çikolata kisti demişler di bebise baktıktan sonra rahimde miyom Muş yaklaşık 3.5 cm falan dedi korkulacak bir durum yok dedi bakalım 4 ünde kontrolüm var ne dicek inşallah büyüme yoktur
Kızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi