Canım çok isterse yiyorum ben..benim kardeşim kendi hamileliğini anlatıyor kız çips salam sosis yani ne istedi yedi MaşAllah çok sağlam bebişleri olduöyle bende cok sıkmıyorum ama üzüm armut yemedim geçen mayonezli şeylerde çok uzak kalabileceğimi sanmıyorum
Kuru üzümle ilgili birşey dedi mi. Bana sağlık ocağındaki hemşire kuru üzüm çiğ fındık fıstık günlük bir avuç tüketmeye çalış demişti.üzüm ve armut kesinlikle yeme demişti bana mesela doktorum üzüm ve armut yetiştirilirken diğer meyvelere göre çok daha fazla ilaç mı hormon mu ne kullanıyormuş o yüzden önermedi asla onun dısında mayonez, çiğ et, çiğ köfte gibi seyler yasak işte
Ben de biliyorum böyle hamburger,kola,cips,kahve, her şeyi bol bol tüketen . Ama maşallah çocukları sapasağlam :)Canım çok isterse yiyorum ben..benim kardeşim kendi hamileliğini anlatıyor kız çips salam sosis yani ne istedi yedi MaşAllah çok sağlam bebişleri oldu
Sigara içenler var kendim gözlerimle gördüm mesela kahve olmaz diyorlar ama kahvesiz durmayan kızlarımız var benim kahvemde kolamda hiç yok mecbur sabr ediyorumBen de biliyorum böyle hamburger,kola,cips,kahve, her şeyi bol bol tüketen . Ama maşallah çocukları sapasağlam :)
Walla kuzum benim kültür pozitif geldi ilaç başladı antibiyotik değil günde 3 defa hap şeklinde hamile kalmadan önce çikolata kisti demişler di bebise baktıktan sonra rahimde miyom Muş yaklaşık 3.5 cm falan dedi korkulacak bir durum yok dedi bakalım 4 ünde kontrolüm var ne dicek inşallah büyüme yokturCnm bnımde enfeksıyon var ama idrar kültürüm temz cıktıgı için antıbıyotık riskine gırmk istemıyorum dedi
Senınkı ne kisti kuzum?
Bnım 2 hafta önce 7-8 cm di
Çok moralım bozuktu, küçülür dıye bekledım hep dua ettım 4,5 cm e kdr küçülmüş çok sukur, bnımkı kanamalı kist idi
01.07.2023 kese 7+6@cnsub. 30 05.06 kese 4+3
yok kuru üzüm verdi kan içinde cok iyimiş üzümü ve armutu tamamen hormonsal olduğu için önermediKuru üzümle ilgili birşey dedi mi. Bana sağlık ocağındaki hemşire kuru üzüm çiğ fındık fıstık günlük bir avuç tüketmeye çalış demişti.
Kendi doktorum da hazır donmuş gıdaları tüketme ,sakatatları da temizliğinden emin olmadığın yerlerde yeme demişti. Salam ,sucuk,sosis, sanayi tavuğu tüketmemeye çalış dedi.
ya bunları tabiki bende yerim diye düşünüyorum şuan midem çok kötü hiçbir şey yiyemiyorum ama mesela düzelince arada sırada mutlaka hamburger yerim ben benceBen de biliyorum böyle hamburger,kola,cips,kahve, her şeyi bol bol tüketen . Ama maşallah çocukları sapasağlam :)
Üzüm kuruyunca kimyasalı da uçup gidiyor mu acabayok kuru üzüm verdi kan içinde cok iyimiş üzümü ve armutu tamamen hormonsal olduğu için önermedi
Canım benide eklermisin normalde 5 nisana geliyor ama sezeryan olduğum için martin 28 ne falan geliyor 01.07.2023 kese 7+6Hoşgeldiniz :) tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyelim tabi
of bilmiyorum çok karışık bu işler ya ben kuru kayısı ve kuru incirden devamÜzüm kuruyunca kimyasalı da uçup gidiyor mu acaba
Bende böyleyim doktor hiç birşey yapmadı öylece yatıyorumKızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi
Karanfili deneyebilirsinKızlar disim ağrıyor ama ne iyi gelir sizce
Denedim cnm da suanda fayda etmedi parol da içtm o da fayda etmediKaranfili deneyebilirsin
Cnm guzel haberlerını bekliyoruzWalla kuzum benim kültür pozitif geldi ilaç başladı antibiyotik değil günde 3 defa hap şeklinde hamile kalmadan önce çikolata kisti demişler di bebise baktıktan sonra rahimde miyom Muş yaklaşık 3.5 cm falan dedi korkulacak bir durum yok dedi bakalım 4 ünde kontrolüm var ne dicek inşallah büyüme yoktur
Benim 20lik disim agrimisti her gece bol tuzlu gargara yaptım geçti ağrısı. Sarımsak da koyabilirsiniz ben sevmediğim için onu denemedimDenedim cnm da suanda fayda etmedi parol da içtm o da fayda etmedi
Geçmiş olsunKızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?