2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
öyle bende cok sıkmıyorum ama üzüm armut yemedim geçen mayonezli şeylerde çok uzak kalabileceğimi sanmıyorum
Canım çok isterse yiyorum ben..benim kardeşim kendi hamileliğini anlatıyor kız çips salam sosis yani ne istedi yedi MaşAllah çok sağlam bebişleri oldu

Kuru üzümle ilgili birşey dedi mi. Bana sağlık ocağındaki hemşire kuru üzüm çiğ fındık fıstık günlük bir avuç tüketmeye çalış demişti.

Kendi doktorum da hazır donmuş gıdaları tüketme ,sakatatları da temizliğinden emin olmadığın yerlerde yeme demişti. Salam ,sucuk,sosis, sanayi tavuğu tüketmemeye çalış dedi.

Canım çok isterse yiyorum ben..benim kardeşim kendi hamileliğini anlatıyor kız çips salam sosis yani ne istedi yedi MaşAllah çok sağlam bebişleri oldu
Ben de biliyorum böyle hamburger,kola,cips,kahve, her şeyi bol bol tüketen . Ama maşallah çocukları sapasağlam :)

Hatta benim bi tanıdığım her gün. 1 fincan kahveyi bilerek içtiğini söylüyordu. Hamileyken Kahve içersen çocuğun zeki olur derdi. Onu nereden duymuş uydurmuş anlamadım başka hiç kimseden duymadım Çocuk 6 yaşına girecek şimdi .zeki mi daha bilemem tabi de baya yaramaz cin gibi çocuk ben hamile değilken günde 1 filtre kahve 2-3 fincan da türk kahvesi içerdim. Hamileliğimi öğrendiğimden beri haftada 2 falan içiyorum. O da cok canım isterse :)

Ben de biliyorum böyle hamburger,kola,cips,kahve, her şeyi bol bol tüketen . Ama maşallah çocukları sapasağlam :)
Sigara içenler var kendim gözlerimle gördüm mesela kahve olmaz diyorlar ama kahvesiz durmayan kızlarımız var benim kahvemde kolamda hiç yok mecbur sabr ediyorumgeçen gün eşim kola içti ağzıma tadımlık aldım içimde kalmasın diye

Walla kuzum benim kültür pozitif geldi ilaç başladı antibiyotik değil günde 3 defa hap şeklinde hamile kalmadan önce çikolata kisti demişler di bebise baktıktan sonra rahimde miyom Muş yaklaşık 3.5 cm falan dedi korkulacak bir durum yok dedi bakalım 4 ünde kontrolüm var ne dicek inşallah büyüme yoktur

yok kuru üzüm verdi kan içinde cok iyimiş üzümü ve armutu tamamen hormonsal olduğu için önermedi

ya bunları tabiki bende yerim diye düşünüyorum şuan midem çok kötü hiçbir şey yiyemiyorum ama mesela düzelince arada sırada mutlaka hamburger yerim ben bence

Bende böyleyim doktor hiç birşey yapmadı öylece yatıyorum

Cnm guzel haberlerını bekliyoruz
Miyomla ılgılı pek bılgım yok
İnşallh o da küçülen bişydir
Bnımde çarşamba gunu yıne kontrolum var

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…