2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar merhaba bende de prilam ise yaramamaya başladı sabahları mutlaka istifra ediyorum gün içinde de bulantim geçmiyor maalesef

Grupta Samsun ve Sinop'ta olanlar hangi hastane ve doktora gittiklerini yazabilir mi lütfen ben medibafradan vazgeçtim arayış içindeyim bu durum strese sokuyor beni bir an önce karar vermek istiyorum bir de acaba devlette takibimi yaptırsam özelde istediğim doktor tarafından sezaryen olabilir miyim acaba

Aminn hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Biri 6 haftalık diğeri 8 haftalık ikisi de karından.

Eklentiler

• 053F6897-6E6E-451A-B486-E91971E57BD3.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 71
  • D72F9001-E4B8-4032-A8F6-5DD2950AEE2C.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 95
Banada tahmin yapabilir misiniz 8 haftalık vajinal usg

Eklentiler

• 20230822_153427.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 83
Merhabaa ben de yaptirmayi dusunuyorum genoks veya genetikse, genetikse daha iyi gibi ama genoks ankarada diye ona yaptirmam daha kolay olur diye dusundum
Merhaba acaba hangisinde yaptırdınız bende Genoks görüştüm yaptırdı iseniz bilgi verir misiniz rica etsem gerçekten 7 günde sonuç geldi mi

Kızlar merhaba bende de prilam ise yaramamaya başladı sabahları mutlaka istifra ediyorum gün içinde de bulantim geçmiyor maalesef
Bende aynıyım 9+3 prilam banada fayda etmiyor ve bulantım gün içinde hiö geçmiyor doktorumda başka ilaç vermek istemiyor

Ankette cinsiyet işaretleyenler var ama yazan görmedim hiç ilkim galiba
Metagentech’te yaptırdım 8 günde çıktı.
Peki fiyat neydi acaba ? Yurt dışına mı gitti sonuc bende genoksla görüştüm ama kararsız kaldım

Yaş.31 sat.13 Haziran kese 5+0 kalp atışı.7+1 B Buddy x B Buddy x benide ekler misiniz

Günaydın kızlar bende prilam çok iyi etki gösterdi 1 aydır kullanıyordum herhalde. İki gündür çmiyorum doktorum bırakalım artık dedi 12+2 yim iki gündür yine mide bulantısı iştahsızlık halleri başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…