Eşimi aradım geliyor mecbur gideceğim artık çok kötüyüm bekliyorum şimdi çok kötü oldum başım zonkluyor resmen öğürmekten mide suyumu kusuyorum artık Allah'ım çok kötüyüm
Of çok iyi anlıyorum hiçbir şey yiyemediğim halde kusuyordum mide suyu kustukça kusturuyor zaten o daha çok iyi olacaksınız serum iyi gelecek eminim bu şekilde hiçbir şey yiyemez içemezsiniz zaten çıkarırsınız hep mutlaka gidin haber edin bize de
Ben de 10+1 im . Benim de oluyor sümüksü açık sarı bwzen beyaz , hatta bazen sünüyor yumurtlama dönemlerimde olurdu o şekilde. Şimdi neredeyse her gün oluyor . Ben haftalardır yaşıyorum. Geçen doktora soracaktım ama bebekle ilgili konuştukça unuttum
Kızlar ben çok kötüyüm devamlı kusmaya başladım tuzlu bir şeyler yediğimde hafifliyordu şimdi onu da kusuyorum içtiğim suyu dahi kusuyorum. Doktorun verdiği ilaç bir işe yaramadı sanki, çok kötüyüm özellikle bugün canım çıkıyor sanki midem ağzımdan çıkacak nerdeyse. Dayanamadım dedim prilam gündüz de içeyim onu içtim suyla beraber onu da çıkardım ben napayım şimdi var mı böyle olan napabilirim öneriniz var mı hiç bu kadar kötü olmamıştım kıpkırmızı kesildim resmen öğürmekten midemde bir şey kalmadı boş boş öğürüyorum bu sefer. Yarın randevum var nasıl dayanağım bilmiyorum serum taktırsam geçer mi
Geçmiş olsun hastanede serum falan derken toparlarsın inşallah hem vücudun susuz kalmaz. Hormonlar pik yaptı herhalde. İnşallah toparlarsın bir an önce.
Teşekkürler kizlar. Alinti yapamiyorum
Ayrisyigitbas. Ben turkiyede degilim Türkmenistan dayim. Hayir asla o hastaneye gitmicem. Ztn sonra baska sebepten 2 3 kere gitmistim o anilari hatirlayarak aglayarak ciktim.
Teşekkürler kizlar. Alinti yapamiyorum
Ayrisyigitbas. Ben turkiyede degilim Türkmenistan dayim. Hayir asla o hastaneye gitmicem. Ztn sonra baska sebepten 2 3 kere gitmistim o anilari hatirlayarak aglayarak ciktim.
Ben de 6 ay önce kaybettim. Allah sabır versin. İnsanın aklına hep önceki hamileliği geliyor çok zor gerçekten. İnşallah bu hamileliğin sağlıklı ve güzel geçer. Kavuşursun bebeğine
Oof kızlar şu doğum yapacak doktor ve hastane bulmak ne kadar zor ya Bazıları akıl almaz fiyat istiyor bazıları takibini yapan doktor hastanede degilse doguma baska doktor girebilir diye belirtiyor bazı hastanelerin yorumları kötü... armudun sapı üzümün çöpü oldum iyice
Malesef bendede durum aynı en çok 10 dk ama annemin dediğine göre kardeşimin doktoru çok iyice anlatıyordu her şey bilmiyorum belki ileri haftalarda farklı olur
Bence cok fazla Birsey istemiyoruz ya o kadar ucret veriyoruz sonucta biraz daha ilgi bilgi istemek hakkimiz diye dusunuyorum Sonuçta devlette de oda da kısa kalıyoruz ve cok bilgi vermiyorlar devletede gidebiliriz yani böyle olucaksa
Bence cok fazla Birsey istemiyoruz ya o kadar ucret veriyoruz sonucta biraz daha ilgi bilgi istemek hakkimiz diye dusunuyorum Sonuçta devlette de oda da kısa kalıyoruz ve cok bilgi vermiyorlar devletede gidebiliriz yani böyle olucaksa
Öyle tabi çok sıra bekliyorum sıram gelene kadar bayılacak durumda oluyorumAllah'tan kendim bilgiliyim yoksa hiç demedi ne yiye bilirsin hiç bilgi vermedi
Öyle tabi çok sıra bekliyorum sıram gelene kadar bayılacak durumda oluyorumAllah'tan kendim bilgiliyim yoksa hiç demedi ne yiye bilirsin hiç bilgi vermedi
üzüm ve armut kesinlikle yeme demişti bana mesela doktorum üzüm ve armut yetiştirilirken diğer meyvelere göre çok daha fazla ilaç mı hormon mu ne kullanıyormuş o yüzden önermedi asla onun dısında mayonez, çiğ et, çiğ köfte gibi seyler yasak işte
üzüm ve armut kesinlikle yeme demişti bana mesela doktorum üzüm ve armut yetiştirilirken diğer meyvelere göre çok daha fazla ilaç mı hormon mu ne kullanıyormuş o yüzden önermedi asla onun dısında mayonez, çiğ et, çiğ köfte gibi seyler yasak işte
Üzümü armutu bilmiyordum üzüm çok yedim ben.Mayonez biliyordum ama canım isteyince yedim salatada hatda bazen çok az sosis salam yedim canım çok istedi başka zaman hiç istemez..çok sıkmıyorum kendimi
Üzümü armutu bilmiyordum üzüm çok yedim ben.Mayonez biliyordum ama canım isteyince yedim salatada hatda bazen çok az sosis salam yedim canım çok istedi başka zaman hiç istemez..çok sıkmıyorum kendimi
Denedim olmuyor bir şey oldu resmen her şeyi denedim nerdeyse ağzıma attığım saniyesinde geri çıkıyor boğazım mahvoldu eşim geliyor şimdi gideceğiz hastaneye