2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eşimin onların üstünde etkisi çok bişey demezler aslında ama kv geçenlerde bana konuyu çıtlattı kimsesiz olmaz falan işliyordu beni alttan alttan
Aslında bakma sadece karı koca çok rahat idare edilir zaten herseyle hemsireler bile ilgileniyor ama malesef kvlerin gozunde biz hic bir isi beceremiyoruz neyimize bebek bakmak

Aslında bakma sadece karı koca çok rahat idare edilir zaten herseyle hemsireler bile ilgileniyor ama malesef kvlerin gozunde biz hic bir isi beceremiyoruz neyimize bebek bakmak
Normal doğum olursa yırtarım ama sezeryan olursa kaçarı yok dediğin gibi düşünüyorum bende aslında ama gelde onlara anlat en iyi onlar bilir

Bu gün benim bebiş çok haraketli karnım sertleşiyor sağ ve ya sol yükseliyor gerçi doktor normal demişti yeri daralıyor kabızlıkta var sanki ondan rahatsızım gibi ama içim şubatın ortası diyor doğurucam

ay siz bakamazsınız ne demek ya o zaman yap bi tane daha kendin bak ne demek hamile jadına sen çocuk bakamazsın demek nasıl vicdansızlık çok sinirleniyorum böyle şeylere
Sorumluluk bu kardeşin çocuk doğurmamis etmemiş siz bakamazsiniz dedi aynen böyle ikiniz bakamazsiniz bakarız biz dedim senin kizlarin gibi ömründe bebek tutmamış değiliz ben kardeşlerimi büyüttüm o teyzemin ameliyat sonrası yanındaydı bunu dememe rağmen hala bakariz konuşuruz diyo bana anne gibi davranıyormuş ben yanlış anlıyormuşum söylediği kelimelere bak bi cinnet yemin ederim

Ay kızlar ben yazmayı unuttum size Ben günümü seçtim 21 Şubat Çarşamba günü Allahım nasip ederse alacağım oğluşumu kucağımaaa o kadar heyecanlıyım kiii 37 gün kaldı yaaa
İşte diyorum ya banada bence o günlere vericekler heyacanlandım

Ay kızlar ben yazmayı unuttum size Ben günümü seçtim 21 Şubat Çarşamba günü Allahım nasip ederse alacağım oğluşumu kucağımaaa o kadar heyecanlıyım kiii 37 gün kaldı yaaa
Ay ilk seninki belli şu an sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ayy az kaldı resmen hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

Keşeke öyle birşey mümkün olsa aslında eşim eve gelelim sonra haber veririz bile dedi ama ben anasını çekemem iyidir hoştur ama hastaneyi ayağa kaldırır ondan korkuyoruz
Cnm çok şanslısın, keşke bnim eşimde dese eve gelelim öyle gelir annen dese ama demez mecbur gelecek annem cunku eşim refakatçıyken oğluma ne olacak, okula gdıp gelıyo

Eşim kalacak refakatçı dıyorum ama inşallah kalır

Ya aslında gelseler bir dert gelemeseler ayrı dert eğer benimki normal olursa kesinleşirse eşimi dinlerim açıkcası çünkü benim kv çok değişik herşeye ağlıyor sesiz sesiz ağlasa neysede hem ağlayıp hem konuşuyor inşallah seninde gönlünce olur herşey senin bide geride bir evlat kalıyor

Bunu hiç arastirmamistim ama isim gerçekten anlamıyla doğru orantılı gerçi pek bilgim de yok canım numerolojide neye bakıliyor neyle ilgili bazi yerlerde içindeki harflere bakıyorlar mesela
Ben numeroloji yazmıştım elele diye bi dergide çıkıyor galiba unuttum :) duru'nun yanına yüksek enerjili bişey koyardım ben olsam. Biz de duru ve defne arasında kalmıştık, ilk ismi sude ikinciyi defne seçtik.

Bi karar vereceğiz ins buna da bakarız Sizin isimler de çok güzelmiş

Ayy ne yapacaz doğumdan çok olacakları düşünmeye başladık benim annem gelemiycek babamdan dolayı mecbur kv insafına kaldık
bayadır panik atak geçirmiyordum artık doğum konusu iyice gündeme gelmeye başladı ya annemle konuşurken bugün ufak çaplı bi atak geçirdim çok korkuyorum doğumda geçiririm diye

iki yeğenime bir kuzenime baktım ben de bebekken allahtan tecrübem var da nasıl bakar diye sorgulanmıyorum hoş bana öyle bir şey deseler siz de ananızın karnında bebek bakmayı öğrenmiş halde çıkmadınız derim yani hiç lafımı esirgeyemem densizliğe karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…