2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar şu gebelik kolestazı olduğu hangi tahlilden belli oluyor ? 2-3 gündür benim de bacaklarımda aşırı bir kaşıntı var ama hep soğuklardan çatlamıştır diye düşünmüştüm
Alt ,ast kan değerlerinde canım. Sadece bacakların mı kaşınıyor

Alt ,ast kan değerlerinde canım. Sadece bacakların mı kaşınıyor
Kuzum bazen kollarım ellerim falan da kaşınıyor ama dediğim gbi hani soğuktan gibi gelmişti .. daha yeni çıktı aslında kan tahlillerim ama böyle bir değere bakıldı mı hiç hatırlamıyorum. Bi kontrol edeyim hemen

Kızlar şu gebelik kolestazı olduğu hangi tahlilden belli oluyor ? 2-3 gündür benim de bacaklarımda aşırı bir kaşıntı var ama hep soğuklardan çatlamıştır diye düşünmüştüm
Canım bazı yiyecekler kaşıntı yapıyormuş acaba alerjin mi oluştu bi video da görmüştüm doktor paylaşmıştı

kızlar bi anda sol dizim çok ağrımaya başladı ya öyle böyle değil

B Buddy x
Kuzum sağlık ocağında yaptırmıştım 2 hafta önce bu şekildeydi sonuçlar. Ama kaşıntım 3-4 gündür var. Soğuktandır deyip ferahlıyorum şimdilik

Eklentiler

• IMG_6832.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu arada sağlık ocağındaki ebe aramıştı dün tahlillerle ilgili. TSH GUATR İYİ. Fakat T3 biraz düşük . Dahiliye doktoruna gösterirsen iyi olur dedi. Ama kendi doktorum tahlillere bakınca hiç böyle bir şey söylememişti . Hepsi normal dedi . T3 düşüklüğü ne oluyor ki :)

Ablam doğum yaptığında 16 yaşındaydım ablamında ilk bebeğiydi bazı durumlardan annem de kvside kalamadı çok da güzel baktık ne abartıyolar ya. İlk banyosunu bile birlikte yaptırmıştık Benim kv yanımda kalır ama kendisi öyle her şeye karışan birisi değil Allahtan hastanede yanımda annem olcak evde de 1-2 gün kalır gerisnde hep kv olur ama annemler bize çok yakın gelip giderler sürekli.

Canım çok geçmiş olsunn ay Allah korumuş çok kötü şeyler olabilirdi... Sen sakin ol derin nefes falan al aman tansiyon fırlar kotulesirsin daha çok bak çok şükür rabbim korumuş yine

Ne demek siz bakamazsınız Allahım yarabbim sinir
Kızım yardım lazım olursa gelirim de işte bakamazsam bakamam sorumluluksa benim sorumluluğum değil mi niye şimdiden strese sokuyorsun beni bide ramazani sizde geçirmeyi düşünüyoruz diyo babanla erkek istemiyorum dedim ramazan ya baban ne olacak diyo daha diyorum ya derdi gelip bebemi elimden almak kendilerine hizmet ettirmek lohusa halimle kpnin yanında dolaşmak bide onların boğazını düşünmek doğumdan korkmuyorum başka birşey düşünmüyorum sadece kadının tavrı delirtiyor beni

Kız bende de var bu...ve ben uyuz oldum sandım bie ara duş almaktan kafayı yedim. Kollarım, dirsek içleri, bacaklar ve karnım bazen sürekli kaşınıyor

Kuzenim doğum yaptı 39+3 diye gitti çocuk 4 kilo doğdu doğuma girerken ölçümler yapmışlar 40+4 gelmiş doktor kilo ve kemiği önde demiş bence ikisiyle alakalı canım

Kız bende de var bu...ve ben uyuz oldum sandım bie ara duş almaktan kafayı yedim. Kollarım, dirsek içleri, bacaklar ve karnım bazen sürekli kaşınıyor
Kız olmayan şeyleri sokma aklıma. Şurda kolestaz falan mı ki dedik değilmiş rahatladık. Soğuklardan çatladı demek ki deyip yolumuza devam etcez işte askajajaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…