- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Hepsi çok güzel isimler canım. Ama birinin içine sinmiyorsa konmamalı bence. Ortak olmalı. Bizde de aynı durum var. Hala karar veremedik isme.Kızlar biz isme hala karar veremedik. Eşim başından beri Duru diyor o kararlı da ben yok, bir kaç isim önerdim onları da eşim beğenmiyor bı isim daha ekleyelim o zaman Duru'nun yanına diyorum yok iyice kriz yaptık bu isim meselesini
Duru
İnci
Umay
Gülce
Siz de birini oy atın bacılar
Eşimle net bir şekilde konuşamadım ben henüz parça parça konuşuyorum kvyle 3 kere konuştuk kardeşim kalacak yanımda ihtiyaç olursa söylerim diye görümcemle konuştuk ben kendimi biliyorum abla bana her söylediği batacak kendi bebeğime ben bakmak istiyorum dedim dün aramış annem gelecek dedim iyi annen gelmezse ben gelecem siz bakamazsiniz diyo Hasbi Alllah dedim son ana kadar annem gelecek diyeceğim ben istemediğimi anlamıyor kedi bile bakıyor bebeğine ben niye bakmayayim kendisini de gördüm görümcemin bebeğini kıza vermedi sardı kucağında tuttu çocuğun boğazına süt kaçtı ayy boğuluyor diye panik oldu pimpirikli telaşlı bir kadın herşeyi ben bilirim kafasında asla anlamıyoreşime tam olarak bunu söyledim ablam iki buçuk sene önce doğurdu ilk ben kaldım hastanede sonra annem yanındaydı hep 19 sene önce çocuk bakmış en son annesi o zamanla bu zaman bir değil ki çok şey değişti dedim eşim de haklısın ama hevesleniyor falan dedi ama allahtan huyumu biliyorlar annem bile evde iş yapsa huylanıyorum kv hiç yaptıramıyorum annem bile yaparken açıklama yapıyor kızım sakin ol biliyorum rahatsız olduğuunu falan diye rahatlatıyor beni en başta koydum mesafemi annemi istiyorum diye bir şey diyemiyorlar şu an
İyiyim kuzum teşekkür ederimPeynirdomates kuzum nasılsın? Senle kızçelerimizin adaş olma ihtimali vardı sanki aklımda öyle bir şeyler kalmış . Doğru mu hatırlıyorum neye karar verdiniz kaçırdım
Duru bence içlerinden canım benim eşimde duru düşünüyorduKızlar biz isme hala karar veremedik. Eşim başından beri Duru diyor o kararlı da ben yok, bir kaç isim önerdim onları da eşim beğenmiyor bı isim daha ekleyelim o zaman Duru'nun yanına diyorum yok iyice kriz yaptık bu isim meselesini
Duru
İnci
Umay
Gülce
Evet minyon olacaklar , ben de biraz balıketliym ama boyum kısa, baba da çok selvi gibi değil genetik olacaklar yaniAynıyız evet aa desene bizimkiler minyon olacak şahsen bende minyonum37 yi görelim bi kaç gün geçsin alırız dedi herhalde 16-20 Şubat arası doğururum ben Doğum korkusu başladı
Bence de Duru ve Gülce arasında kaldımDuru bence içlerinden canım benim eşimde duru düşünüyordu
Geçmiş olsun canım benim, kendini sıkma korkmuşsun ağla at içinden rahatlarsın. Dikiş atmamışlar bak, yüzeysel bir kesik demek ki Allah korumuş, içini ferah tutKızlar çok kötüyüm eşim arabayı yapıyordu maket bıçağıyla bir yeri keserken maket bıçağı fırlamış göğsüne kesilmiş bayağı derin çok dikiş atılmamış ama. Haber vermemiş panik olmayayım diye eve geldi üstü başı kan içinde elim ayağım titriyor ama belli edemiyorum hiç iyi değilim tuvalete girdim ağlıyorum çok korktum
Çok çok geçmiş olsun canım , Allah korumuşKızlar çok kötüyüm eşim arabayı yapıyordu maket bıçağıyla bir yeri keserken maket bıçağı fırlamış göğsüne kesilmiş bayağı derin çok dikiş atılmamış ama. Haber vermemiş panik olmayayım diye eve geldi üstü başı kan içinde elim ayağım titriyor ama belli edemiyorum hiç iyi değilim tuvalete girdim ağlıyorum çok korktum
Kuzum senin en ihtiyacın olduğu dönem . Sezeryan olacaktı. Yani muhakkak birisi kalmalı yanında annen daha işten halden anlayan birisiyse en azından yarı kırkın çıkana kadar ya da sezeryan dikişin iyileşene kadar annen kalsa yeğenlerine de 2-3 hafta o eski çağırdıkları bakıcı baksa olmaz mı. Kv seni lohusayken daha sinir edecek gibi o belliHiç sorma ya kız şaka gibi 35 yıl o saklanır mı sandığı çıkardım daha da çok var diyor biberon bile getirmiş ucunu değiştir kullan bunu diyor neeeğğğ hı hı dedim eşime akşam poşete geri koydurdum
Kuzum bende asla gitmiyorum biliyorsunuz evden bile çıkmıyorum çıkınca da çift maske gidip geliyorum kp Allah var şimdi gelmeyelim dedi kv arkadan gidelim gidelim iyiyim ben dedi çocukların eşyalarına bakarız dedi o öyle diyince eşimde gelin nolcak dedi olay böyle gelişti yani ve inanılmaz öksürüyorlardı tamam bize yaklaşmadılar ama aynı odadaydık saatlerce ve eşim kombiyi sağolsun kökledi havasız ortam oluştu
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kuzum benim 2. Aldığım
Çok sağol canım
Yok yok kesinlikle doğru diyorsun ama yengemle geçen telefonda 1 saat konuştuk baya ona da buraya anlattığım gibi kv durumlarını anlattım yaşadıklarımı falan söyledim bana şöyle dedi “sen şimdi psikolojik olarak çok kv negatif yüklenmişsin o yüzden böyle çok kötülüyorsun doğurunca o geçecek merak etme yanında isteyeceksin çok negatif görme kadını” dedi. Yani hiç oralı bile olmadı kısacası. İşine gelmedi bence. Çünkü diyorum ya ekmek elden su gölden onun için. İşin komiği bakıcıları vardı annem baktığı halde 3 çocuğa yatılı olmayan sabah 7 akşam 9 gelip giden bir bakıcı vardı ben hamile kalınca o bakıcıyı artık çağırmaz oldular sonra yengem işe başladı işte kazandığım bakıcıya kreşe gidiyor falan dedi oysaki hiçbir şeye maddi verdikleri yok hep ailem karşılıyor sadece kreş parası veriyorlar. Bir de demez mi seneye özel kreş değil devlete vereceğim yani hala duygu sömürüsünde. Annemde kalp kıramayan bir kv hep şey modunda ay aman benimde kızım var yaşattığımı yaşamasın kimsenin evladını şöyle davranmayayım modunda o yüzden çok sömürülüyor anneme söylüyorum ama yine de durumlar aynı. En kötü şöyle düşündüm doğumdan sonra 10 gün kv eşim ben kalacağız eşim izin kullanacak zaten babalık izni sonra 1 hafta işe gidecek o sıra kv ben kalacağım sonra eşim 3 hafta yıllık izine ayrılacak geçen senede kullanmadı doğuma biriktirdi izinlerini yani kv 2 hafta falan kalır sonra 3 hafta eşimle ben yaparız zaten çocuklara da alışırız onlarda bize alışır ya anneme sonrası yüklenirim ya da kv yine yatılı değil de bir kaç gün git gel yap derim diye düşündüm yani kv ben 1 ay max yatılı alırım yoksa asla yani fazlasını istemiyorum. Zaten diyorum ya oda çocuk bakmasını bilmiyor bende kv ile aramızda bir fark yokben en azından okuyup izleyip araştırıyorum elimden geldikçe bilinçleniyorum sorup soruşturuyorum. Kv anca benim kanamalarımı gider millete anlatır sonra çocuk bakmasıyla ilgili akıl verir 35 yıl önceki çöp eşyaları evime doldurur başka bir olayı yok..
Çok doğru kuzum inşallah karar vereceğizHepsi çok güzel isimler canım. Ama birinin içine sinmiyorsa konmamalı bence. Ortak olmalı. Bizde de aynı durum var. Hala karar veremedik isme.
Bende gülceyi çok seviyorum aslındaBence de Duru ve Gülce arasında kaldım
Çok geçmiş olsun canım sen sakin ol bak çok şükür ciddi bi durum yaşanmamış Allaha şükürKızlar çok kötüyüm eşim arabayı yapıyordu maket bıçağıyla bir yeri keserken maket bıçağı fırlamış göğsüne kesilmiş bayağı derin çok dikiş atılmamış ama. Haber vermemiş panik olmayayım diye eve geldi üstü başı kan içinde elim ayağım titriyor ama belli edemiyorum hiç iyi değilim tuvalete girdim ağlıyorum çok korktum
Beni de eşim alistirdi duruya hep öyle seviyor alttan alta beynime kodlamış resmenDuru bence içlerinden canım benim eşimde duru düşünüyordu
Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş bak sapasağlam gelmiş eve çok şükürKızlar çok kötüyüm eşim arabayı yapıyordu maket bıçağıyla bir yeri keserken maket bıçağı fırlamış göğsüne kesilmiş bayağı derin çok dikiş atılmamış ama. Haber vermemiş panik olmayayım diye eve geldi üstü başı kan içinde elim ayağım titriyor ama belli edemiyorum hiç iyi değilim tuvalete girdim ağlıyorum çok korktum
Ben duru diyorumKızlar biz isme hala karar veremedik. Eşim başından beri Duru diyor o kararlı da ben yok, bir kaç isim önerdim onları da eşim beğenmiyor bı isim daha ekleyelim o zaman Duru'nun yanına diyorum yok iyice kriz yaptık bu isim meselesini
Duru
İnci
Umay
Gülce
Aynen canım başıma gelecekleri biliyorum zaten o yüzden bu kadar stresliyim doğum sonrası içinKuzum senin en ihtiyacın olduğu dönem . Sezeryan olacaktı. Yani muhakkak birisi kalmalı yanında annen daha işten halden anlayan birisiyse en azından yarı kırkın çıkana kadar ya da sezeryan dikişin iyileşene kadar annen kalsa yeğenlerine de 2-3 hafta o eski çağırdıkları bakıcı baksa olmaz mı. Kv seni lohusayken daha sinir edecek gibi o belli
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok normal korkman ama iyi çok şükür rahatlat kendiniKızlar çok kötüyüm eşim arabayı yapıyordu maket bıçağıyla bir yeri keserken maket bıçağı fırlamış göğsüne kesilmiş bayağı derin çok dikiş atılmamış ama. Haber vermemiş panik olmayayım diye eve geldi üstü başı kan içinde elim ayağım titriyor ama belli edemiyorum hiç iyi değilim tuvalete girdim ağlıyorum çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?