2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hepsi çok güzel isimler canım. Ama birinin içine sinmiyorsa konmamalı bence. Ortak olmalı. Bizde de aynı durum var. Hala karar veremedik isme.

Eşimle net bir şekilde konuşamadım ben henüz parça parça konuşuyorum kvyle 3 kere konuştuk kardeşim kalacak yanımda ihtiyaç olursa söylerim diye görümcemle konuştuk ben kendimi biliyorum abla bana her söylediği batacak kendi bebeğime ben bakmak istiyorum dedim dün aramış annem gelecek dedim iyi annen gelmezse ben gelecem siz bakamazsiniz diyo Hasbi Alllah dedim son ana kadar annem gelecek diyeceğim ben istemediğimi anlamıyor kedi bile bakıyor bebeğine ben niye bakmayayim kendisini de gördüm görümcemin bebeğini kıza vermedi sardı kucağında tuttu çocuğun boğazına süt kaçtı ayy boğuluyor diye panik oldu pimpirikli telaşlı bir kadın herşeyi ben bilirim kafasında asla anlamıyor

Peynirdomates kuzum nasılsın? Senle kızçelerimizin adaş olma ihtimali vardı sanki aklımda öyle bir şeyler kalmış . Doğru mu hatırlıyorum neye karar verdiniz kaçırdım
İyiyim kuzum teşekkür ederimsen nasılsın evet ilay ismine karar verdik ama önüne deniz ismini eklemek istiyorum

Ashley Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış Allah beterinden korusun inşallah
B Buddy x Sanada çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et ortalık hastalık kaynıyor inşallah çabucak iyileşirsin

Duru bence içlerinden canım benim eşimde duru düşünüyordu

Aynıyız evet aa desene bizimkiler minyon olacak şahsen bende minyonum 37 yi görelim bi kaç gün geçsin alırız dedi herhalde 16-20 Şubat arası doğururum ben Doğum korkusu başladı
Evet minyon olacaklar , ben de biraz balıketliym ama boyum kısa, baba da çok selvi gibi değil genetik olacaklar yani Bende de var doğum korkusu ama zor zamanları atlattık çok şükür hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah hepimiz bebişleri , benimde 38 gibi dedi doktor bende sezeryan epidural olacak sanırım bir süpriz olmazsa

Geçmiş olsun canım benim, kendini sıkma korkmuşsun ağla at içinden rahatlarsın. Dikiş atmamışlar bak, yüzeysel bir kesik demek ki Allah korumuş, içini ferah tut

Çok çok geçmiş olsun canım , Allah korumuş

Kuzum senin en ihtiyacın olduğu dönem . Sezeryan olacaktı. Yani muhakkak birisi kalmalı yanında annen daha işten halden anlayan birisiyse en azından yarı kırkın çıkana kadar ya da sezeryan dikişin iyileşene kadar annen kalsa yeğenlerine de 2-3 hafta o eski çağırdıkları bakıcı baksa olmaz mı. Kv seni lohusayken daha sinir edecek gibi o belli

Hepsi çok güzel isimler canım. Ama birinin içine sinmiyorsa konmamalı bence. Ortak olmalı. Bizde de aynı durum var. Hala karar veremedik isme.
Çok doğru kuzum inşallah karar vereceğiz

Çok geçmiş olsun canım sen sakin ol bak çok şükür ciddi bi durum yaşanmamış Allaha şükür

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş bak sapasağlam gelmiş eve çok şükür

Ben duru diyorum

Aynen canım başıma gelecekleri biliyorum zaten o yüzden bu kadar stresliyim doğum sonrası için ben yine yengem ve annemle konuşacağım ama diyorum ya sanmıyorum herkes kendi derdinde

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun çok normal korkman ama iyi çok şükür rahatlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…