2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bulantılar genelde 4 aya kadar sürüyor bende gece alınca çok uyku yaptı halsızlık yaptı bende de bulantı çok var o yüzden gunduz bıde aksam atıyorum. Tek teselli geçecek bunlarda geçecek

Hakkında hayırlısı olsun inşallah, Allahım izni ilede hiç birsey olmaz bende çok takıntılıyım benden yaptırmazsam rahat edecemeyecegim sürekli fetal dna yı araştırıyorum bende ikili test istemiyorum zaten görüyorum okuyorum hep yanlış çıkıyor bizzat 4 ay önce kuzenimde yanlış çıktı.

Doktorum bana da fetal önerdi ama o ne ki tam olarak ve ücreti ne kadar bilgin var mı hiç

Doktorum bana da fetal önerdi ama o ne ki tam olarak ve ücreti ne kadar bilgin var mı hiç
Canım bunda şöyle, anneden kan alınıyor bebeğin dna sı inceleniyor down ve diğer sendromlar var mı bunu yapınca ikili üçlü testte gerek kalmıyor. Dr zaten ikili testin bir önemli olmadığı genelinin yanlış çıktığı çarşamba söyledi. Ben grip olmuştum fetal dna ne zaman yapılacak dedim sen iyileş haftaya gel konuşuruz dedi. Dolar üzerinden o günkü kur baz alınıyor ben dün 11.000 fiyat aldım

Anladım canım bakalım ya 20. hafta ayrıntılı ultrasonda zaten bütün organlarına tek tek bakılıyor şüpheli halde testler yapılıyor ben onu bekleyeceğim bakalım zaten 12+5 olduk 7 hafta sonra yaptırırım

Maşallah canım tabii kocaman olmuş bebiş maşallah, canım mide bulantın oldu mu? Oldu ise devam ediyor mu ? Bitti ise ne zaman bitti

İstifra ederken tabureye oturun daha rahat edersiniz

kızlar nolur yardım edin çok ama çok kötüyüm 3 gündür inanılmaz bir baş ağrısı ile uğraşıyorum bugün daha da arttı yapmadığım şey kalmadı nane yağı sürdüm başıma, masaj yaptırdım, örtü bağladım, 1 tane parol içtim işe yaramadığı için bende çok içmek istemedim napıcam kıvranıyorum ağrıdan çok kötüyüm

Canım çok iyi bir migren hastası olarak söylüyorum, minoset al parol geçirmiyor, Ve boynuna başına buz koy muz yiyorsan bir kaç gün yeme ve çikolatada aynı şekilde geçmiş olsun

Canım çok iyi bir migren hastası olarak söylüyorum, minoset al parol geçirmiyor, Ve boynuna başına buz koy muz yiyorsan bir kaç gün yeme ve çikolatada aynı şekilde geçmiş olsun
yok hiçbir şey ağzıma süremiyorum zaten aşırı keyifsizim sanki hamile değil hasta gibiyim ciddi anlamda çok yoruldum ve bu baş ağrısı çekilecek çile değil

yok hiçbir şey ağzıma süremiyorum zaten aşırı keyifsizim sanki hamile değil hasta gibiyim ciddi anlamda çok yoruldum ve bu baş ağrısı çekilecek çile değil
Haklısın canım bende öyleyim hamile değil hasta gibi benim bulantı yüzünden buz koymayı unutma ve minoset kesin dene, zaten bizler parol ve minoset içebiliyoruz. Birde su ihmal etme

Haklısın canım bende öyleyim hamile değil hasta gibi benim bulantı yüzünden buz koymayı unutma ve minoset kesin dene, zaten bizler parol ve minoset içebiliyoruz. Birde su ihmal etme
hemen minoset alıcam kendime doktor sadece parol demişti minoset bilmiyordum daha iyi geleceğine eminim

Kızlar tekrar selam 11 haftaligim ama karin ve bel ağrılarım oluyor kahve akinti da devam ediyor zaten aynı durumu yaşayan var mi acaba ? Doktor sorun yok dedi en son ilac vs de vermedi ama haaaala içim rahat etmiyor sizlere sorayım dedim tekrar

Maşallah canım tabii kocaman olmuş bebiş maşallah, canım mide bulantın oldu mu? Oldu ise devam ediyor mu ? Bitti ise ne zaman bitti
9. haftadan sonra hafif bulantım başladı 10. haftadan sonra şiddetlendi dün acillik oldum bulantı ve kusmadan dolayı ne yesem çıkardım mosmor kesildim gözüm karardı yere düştüm vs çok kötüydüm ama serumdan sonra çok iyi oldum çok şükür prilam kullanıyordum normalde akşam 2 tablet ama şimdi doktor sabah 1 akşam 1 yap dedi bugün rahatım bakalım inşallah gelmez tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…