2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim de var canım bel ve karın ağrısı. Bunlar normal şeyler. Lekelenme için de normal dedi doktorum benim geçti şuan ama vardı progestan kullanıyordum doktor vermişti şu an bitti kahverengi gelmiyor

Bir korktum şimdi bunu okuyunca. Sonradan da oluyormuymuş böyle şeyler çok geçmiş olsun kuzum

Bende, öyleyim bana serumda iyi gelmiyor yani oda geçirmiyor inşallah bir an önce bu durum biter. Sende sürekli yatıyor musun evin içinde gezemiyorum resmen o derece

Kızlar migren baş agrisi cekenler doğal yoldan nane yağı kullanabilir t bölgesine sürün hafifletir agrıyı

Benim de var canım bel ve karın ağrısı. Bunlar normal şeyler. Lekelenme için de normal dedi doktorum benim geçti şuan ama vardı progestan kullanıyordum doktor vermişti şu an bitti kahverengi gelmiyor
Ne kadar sürdü lekelenme ve ne kdr süre progestan kullandınız? Bel ve karın ağrısı da kesildi mi akıntıyla birlikte yoksa o devam ediomu

Canım bana farmasinin migren taşı çok işe yarıyor öneririm

Bende, öyleyim bana serumda iyi gelmiyor yani oda geçirmiyor inşallah bir an önce bu durum biter. Sende sürekli yatıyor musun evin içinde gezemiyorum resmen o derece
Benim bulantım olduğunda yatmak kalkmak çok fark etmiyor her türlü bulanıyor ama acil kadın doğum doktoru bana bu serumun fotoğrafını çek bana dua edeceksin çok rahatlatacak dedi ki öyle de oldu dur sana da atayım bir de bunu dene bakalım. Benim riskimden dolayı hep yattım ama şimdi doktorum çok yatma dedi pıhtı oluşmasın diye ne çok yat ne de çok yürü orta karar takılacağım bakalım 16 hafta olana kadar çünkü kanama alanım var benim ama mide bulantısı çok zor Allah yardımcın olsun şimdi atacağım sana da

Bu serum takıldı şiddetlenirse bir dene istersen

Eklentiler

• PXL_20230825_152433724~3.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 61
Benimde kese etrafında kanama alanım var canım, 5. Hafta başladı progestan fitil kullandım günde 2 kez. Kanama alanı azaldı. Mide bulantım pik yapınca şimdi kesti 5. Haftamdan beri yatıyorum. Banada kalk yavaş yavaş gez dedi ama ben yataktan kalkamıyorum birde grip oldum üstüne.

Göstermek istememiş demek bir sonraki aya hem kesinleşmiş olur
Evet, ama ben tahmin eden Instagram'da bir sayfaya sordum ve genelde tahmini tutuyor bana %70 erkek dedi bakalım ben kız istiyordum ama hiç önemli de değil bir yandan sağlıklı olsun da

Evet, ama ben tahmin eden Instagram'da bir sayfaya sordum ve genelde tahmini tutuyor bana %70 erkek dedi bakalım ben kız istiyordum ama hiç önemli de değil bir yandan sağlıklı olsun da
Bende bir sayfaya sordum %90 erkek dedi bende kız istiyorum

Cnm gecmiş olsun inşallh tekrar yaşamassın
Şu instagramdaki sayfayı soylermısın
Bzde soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…