2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah kuzum ya tatile gidicez birşey sorun olurmu aklımda deli sorular
hiç takılma eğer zaten problem sorun vs görürse doktorun gitme diyecektir tatilde yapmamız lazım bende gideceğim eylül ortasında doktor düşük tehliken olmasın yeter çok iyi gelecektir tatil yapmak kafan dağılır dedi sıcaklara dikkat et yorman kendini sadece dedi

Ne kadar sürdü lekelenme ve ne kdr süre progestan kullandınız? Bel ve karın ağrısı da kesildi mi akıntıyla birlikte yoksa o devam ediomu
Lekelenme 2-3 hafta sürdü nerdeyse. Progestan bugün sonuncuyu içeceğim. Bitir demişti doktor. Bel ve karın ağrısı devam ediyor

Benim progestan fitil devam şimdilik 16. haftaya kadar. 16. hafta kanama alanı durumuna göre devam edip etmeme kararı verilecek bakalım. Ayyy grip çok kötü dikkat et ateş yapmasın da bir şekilde geçer inşallah çok geçmiş olsun

Yaptı canım ateş 39 lara kadar çıktı, serum takıldım hemen,

Lekelenme 2-3 hafta sürdü nerdeyse. Progestan bugün sonuncuyu içeceğim. Bitir demişti doktor. Bel ve karın ağrısı devam ediyor
Anladim bnm de 1 hafta oldu devam edio 4 iğne verdi onu oldum progestan gerek yok dedi doktor ağrılar başlayınca pimpiriklendim ayyy bu duygu durumu çok garip herseyi didikler oldum

Anladim bnm de 1 hafta oldu devam edio 4 iğne verdi onu oldum progestan gerek yok dedi doktor ağrılar başlayınca pimpiriklendim ayyy bu duygu durumu çok garip herseyi didikler oldum
Ahhh ahhh ben de öyleyim. Sürekli doktora gitcem eşim izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…