Kızlar merhaba. Bulantilariniz ne alemde? Ben prilam kullandigimda tüm gün sersem gibi oluyorum maalesef. O yüzden kullanamıyorum. Kullanmayinca da bulantimdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Onun dışında da genel olarak aşırı halsizim ya var mı benim gibi? Ne bileyim sürekli yatasim falan geliyor. Küçük çocuğum olmasa tüm gün yatarım galiba ..
Kızlar merhaba. Bulantilariniz ne alemde? Ben prilam kullandigimda tüm gün sersem gibi oluyorum maalesef. O yüzden kullanamıyorum. Kullanmayinca da bulantimdan kendimi hiç iyi hissetmiyorum.
Onun dışında da genel olarak aşırı halsizim ya var mı benim gibi? Ne bileyim sürekli yatasim falan geliyor. Küçük çocuğum olmasa tüm gün yatarım galiba ..
Ben öyleyim. Sürekli yatıyorum. Kafam kalkmıyor hiç halim yok iki ayakta kalsam belim ağrıyor. Çocuk da yok köpüş var onu bile dışarı çıkarırken üşeniyorum
Canım merhaba ben varım, prilam banada fayda etmiyor, bende aynı senin gibiyim evde gezecek halim bile yok mide bulantılarım pik durumda. Halsizlik, nasıl geçecek ne zaman geçecek inan bende bilmiyorum senin kaçıncı haftan peki
Ben öyleyim. Sürekli yatıyorum. Kafam kalkmıyor hiç halim yok iki ayakta kalsam belim ağrıyor. Çocuk da yok köpüş var onu bile dışarı çıkarırken üşeniyorum
kızlar ben çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım günde 1 adet öğle yemeğinden sonra özellikle maden suyuna yarım limon sıkıp içiyorum mideme çok iyi geliyor bir zararı olur mu sizce?
yok günde 1 tane içiyorum aksine doktorum günde 1 taneyi mutlaka içmemi söyledi çok faydalıymış ama soda yazanlar değil sade mineralli su yazanlardan almamı istedi
Genelde bacak kasilmalari fln oluyor ya mg eksikliginden soda tamamlıyor baya mineralimizi Bn de ondan içiyordum bi tane ama yanlış zamanmış benim için 1 hafta daha sabredim
Ben daha önceki haftalarda her gün içtiğim zamanlar oldu o zamanlar kasıklarımda da çekilme gibi şeyler hissediyordum ama hamilelikten olduğunu düşünüyordum. Sonra soda almadım bir süre almayı da unuttum içmedim 2-3 hafta . Dün kardeşim getirdi içtim kasıklarımda yine kasılma gibi bişeyler hissettim. Sodadan olduğunu da düşünmemiştim hiç. Tesadüf değilse sodadan oldu o zaman.
Genoksu önermiyorum iyi değil anlamında mı söyledi doktorunuz bunu ?
Kızlar bu arada 12. Haftalık gebeliğe kadar sağlık ocakları sma testi alabiliyorlarmış. Yaptırmak isterseniz 12 haftalığa kadar kan verebilirsiniz. Eşiniz ne zaman isterse verebilirmiş.
Yok iyi veya kotu seklinde bi yorum yapmadi, benim icime cok sinmemisti ama orda yaptir dese yaptirirdim cunku en azindan ben de ankaradayim sonuc cabuk cikar diyodum, simdi bekliycez baya
Yok iyi veya kotu seklinde bi yorum yapmadi, benim icime cok sinmemisti ama orda yaptir dese yaptirirdim cunku en azindan ben de ankaradayim sonuc cabuk cikar diyodum, simdi bekliycez baya