2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay seninki daha fenaymış. Allah yardımcınız olsun. Hepimizin olsun. Aldırıp alıdırıp kullanmamak nedir. Ne kıskançmış.

Evet aynıydı bebislerimiz ve gayet iyi demişti bana dr, esas kiloyu bundan sonra alacak beslenmene dikkat et demişti, he rmuayene sonrası yazıyorum canım seni etiketlerim

Demiştim kendim süs yapıcam odaya bunu trendyoldan sipariş etdim oğlumun yatağı için bu kadar uzun beklemiyordum kapı süsü kargoda hala bekliyorum ben isimli istemedim çünkü odasına isimli işıklı yaptırıcam duvara her yerde isim istemedim olsun

Eklentiler

• IMG20240117163356.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 86
Aynen öyle canım çok şükür gerçekten o kadar zorluğa değecek inşallah sağlıkla gelsinlerde

Kızlar hele bi doğurayım hemen şunu yicem dediğiniz bir şey var mı yoksa ben mi çok açım sıra yaptım valla şimdide instagramda sosisli gördüm onu istedim ama dogurunca artik
sucuklu yumurta ama yumurta sahanda olacak mayonez bide tabi ki SUŞİ öyle keyifle yiyeceğim ki suşiyi süslenip püslenip gideceğim restoranda hepsinden getirmelerini isteyeceğimm keyifle yiyeceğim aşırı özledim aşırı

ay suşi'yi ben de çok özledim.

canım bazı insanlar istifçi onun da yapısı bu demek emzik saklanır mı şaşırdım kaldım yok daha neler gerçekten ama neler saklayanlar var bu bir hastalık ben herşeyi atanlardanım kardeşim saklayanlardan ben hep veririm ihtiyacı olan kullansın diye ama eşim de hiçbir şeyine kıyamaz kvmin evini ilk gördüm şok oldum çeşit çeşit insan var

ben de aynı şeyi düşünüyorum canım senle ikimize özel olmalı o an eşimi ailemi bende görmek istiyorum aynı anda

Maşallah kuzum inşallah bana da sağlıkla kucağıma alabileceksem nasip olsun inşallah
Hayırlısıyla olacak inşallah kuzum. Başımıza gelen her kötü durum sürekli devam etmiyor. Yaşıyoruz bitiyor. İnşallah kendini toparlayıp hazır hissettiğinde çok daha güzel bir hamilelik geçirecek ve sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına.
Bak benim de yaşım 35. Ve bu ilk çocuğum olacak nasipse. Hiç bir şey için geç değil.

Ayyy nedense ben seni 27 biliyordumaynı yaştayızdediğin gibi hiçbir şey için geç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…