Hahahah kaderdaşım
Cidden sanki gecesi gündüzü bırak arabayla eve kadar bırakacağınızı bal gibi biliyor işte laf olsun torba dolsun
Aynen bir de kendi alabilir güçte biliyorum işine gelince kendi maddiyattan bize laf sokardı zamanında şimdi mırın kırın yapması komik geliyor. Resmen gözümün içine bakıyor al diye ee almasam dünyanın lafını yalar bize ödetti der yedi sülaleye
aynen sonra kenara çekilip hiç üstelemiyor bizimki teşekkür de etmiyor hani sanki mecburuz almaya.
Kız normalde lafını etmem ihtiyacı olsa gücü olmasa ama aldıklarımı kullanmıyor kutusuyla evde bir yerlere saklıyor mezara gidecek aldıklarım ona acıyorum perde istiyor perde alıyorum geçen sene aldığım perde hala takmamış köşede gizlemiş duruyor. Sehpa istedi aldım kolisiyle köşede duruyor. Avize istedi aldım takmamış. Evi boyatıcam sizin evin renginden istiyorum dedi hem bizim evin renginden aldım hem de tavanlara beyaz boya aldım bir de üstüne insanlık ettim astar aldım 2 senedir hala evi boyatmadı boylar kutularla balkonda duruyor çürüdüler ama gel gör ki hala alıyorum
yahu kullan. Eşim sinirlendi boya olayından sonra 2 senedir boyatmıyorlar evi eşim bu yaz ben boyacı sokucam sormadan onlar yokken boyatıcam o evi dedi ee adam haklı enayimiyiz yani boyacıyı sokalım bari