2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oooh ne guzel demissin dağ gibi eşsin maşallah valla sizleri okudukca kvmi opesim geliyo hiiic karismaz sormaz evime geldi dolabina bile bakmadi kiyafet sormadi miiiissss
Şanslısın kuzum normalde benim kv kendi halinde biriydi evlendiğimizde karışmadı etmedi kararları hep kendimiz verdik ama konu hamileliğe geçince bir şeyler oldu. Tamam anlıyorum ilk torun falan ama ona göre davran o zaman bu tutarsızlık niye bir de hep benimle yarış içinde olmaya başladı son zamanlar kendime bir şey alıyorum o da istiyor git kendin al çok iyi sosyal medya falan kullanır telefondan anlar yani işine gelince çok güzel alıyor kendine bir şeyler koltuk örtüm beğendi bende istiyorum kartımı getireyim de bana da sipariş ver ee ben senin kartını alıp sana sipariş vermeyeceğimi biliyor ben alırım sana hediyem olsun dedim sonra arabanın şuyu bozuldu bizimde falan bulamadık internetten diyor onu da buldum onu da alayım sana ben diyorum ay yazlıkta aplik kırıldı Koçtaş’a gidersen bir gün bakarsın bana foto at diyor biliyor dışarı çıkmıyorum ki Koçtaş’a mı gidicem internette buldum alayım ben sana diyorum yani geçen hafta geldi beni batırdı gitti doğum yapıcam az sen yardımcı ol da bana bende kendimi şanslı sanırdım sen boşver şansına dua et kuzum maşallah de

Yaaa sende kaşınmışsın niye kendin alıyosun bikere kartını al da ode sonra senden istemez zaten

Heves öldüren kvler iyi demişsin balım valla ben anlamıyorum torun ya bu tek oğlunun çocuğu seneler sonra ne emeklerle olmuş neyin hesabini yapıyorsun üstelik hem gelininin hem oğlunun geliri var kimse senden kuruş istemiyor sus susta otur benim anam duyduğunda beri birşeyler örmeye çalışıyor kvnin umru değil battaniye örmeye ne gerek var görümcenin kızlarının battaniyesi var onları kullan dedi bana sonra kardeşimin kvsi ben örecem.sana battaniye dedi baktım kv de örmüş

Doğum şeklin belli mi normal dogumsa eger bebek kucaginda cikan anneler var ya insallah oyle olursun
Daha belli değil ama inşallah öyle olur çok istiyorum kimseye muhtaç olmadan hemen ayaklanmayı bebem baş gelişti en son 28 haftada hpv geçmişim var bu engel olur diye korkuyorum ama doktor sorun olmaz aktif siğilin yok dedi bakalım ne olacak bana fırt diye dogururum gibi geliyor özellikle annemden edindiğim tecrübelerle inşallah dikişsiz kolay olur doğumum

Seninki seni yanına alacak doğrunca planı öyle yapmış bebe yi kendi bebesi gibi gormeye başlamış eşinde genç büyük ihtimalle kvnde genç şimdiden cinnet sinyallerini ver herkes yerini bilsin

Senin kvde de tutarsız başkası örünce içerlendi herhalde insan bazen örgü şeyler istiyor cidden ben mesela modeli rengi istediğim gibi olunca örgülere bayılıyorum ama kv kafasına göre yaptığı için bana sormadan hiç söylemiyorum ona. Bir de görümcenin kızlarının battaniyesini belki istemiyorsun belki beğendiğin bir şeyin örtülmesini istiyorsun hay Allahım sabırlar

Seninki seni yanına alacak doğrunca planı öyle yapmış bebe yi kendi bebesi gibi gormeye başlamış eşinde genç büyük ihtimalle kvnde genç şimdiden cinnet sinyallerini ver herkes yerini bilsin
eşime verdim zaten diyor ben senin lohusalığından korkuyorum dedim ki kork ben de korkuyorum çünkü normal zamanda da lafımı esirgemem tavır yaparım annemi de uyardım yanımdan ayrılma diye

nefes egzersizleri çok önemli yırtmamak için kontrolsüz ıkınmamak gerekmiş o an kontrolü nasıl sağlayacağız bilmiyorum bi de eski haline dönecek mi nasıl olacak bu işer kafam patlayacak

Sen anlatıyorsun ama ben resmen karşımda kendi KV yi görüyorum. Resmen aynısı.

Sürekli buyum yok, şuyum bozuldu, buyum kırıldı. E diyorum al. Suratıma bakıyo. Sonra gidip ben alıyorum.

Arabayla ne zaman bir yerden eve dönüyor olsak "beni şurada indirin ben otobüse biner giderim" diyo her seferinde. Hayır biz seni gecenin karanlığında niye indirelim. Elbetteki evine götüreceğiz. Laf söyledi bal kabağı koy tabağa ye sabaha.

Aynı şeyi bize de yaptı kaç kez. Kendi alabilir ancak diyo ki bana şunu alırverin. Ben kartımı getireyim ödersiniz oradan diyo. Halbuki bizden bir şey istediğinde biz ona ödetmiyoruz biliyor. Ama ısrarla yapıyo. Sonra biz tamam biz öderiz diyince de hiç üstelemiyo

Hahahah kaderdaşım
Cidden sanki gecesi gündüzü bırak arabayla eve kadar bırakacağınızı bal gibi biliyor işte laf olsun torba dolsun
Aynen bir de kendi alabilir güçte biliyorum işine gelince kendi maddiyattan bize laf sokardı zamanında şimdi mırın kırın yapması komik geliyor. Resmen gözümün içine bakıyor al diye ee almasam dünyanın lafını yalar bize ödetti der yedi sülaleye aynen sonra kenara çekilip hiç üstelemiyor bizimki teşekkür de etmiyor hani sanki mecburuz almaya.
Kız normalde lafını etmem ihtiyacı olsa gücü olmasa ama aldıklarımı kullanmıyor kutusuyla evde bir yerlere saklıyor mezara gidecek aldıklarım ona acıyorum perde istiyor perde alıyorum geçen sene aldığım perde hala takmamış köşede gizlemiş duruyor. Sehpa istedi aldım kolisiyle köşede duruyor. Avize istedi aldım takmamış. Evi boyatıcam sizin evin renginden istiyorum dedi hem bizim evin renginden aldım hem de tavanlara beyaz boya aldım bir de üstüne insanlık ettim astar aldım 2 senedir hala evi boyatmadı boylar kutularla balkonda duruyor çürüdüler ama gel gör ki hala alıyorum yahu kullan. Eşim sinirlendi boya olayından sonra 2 senedir boyatmıyorlar evi eşim bu yaz ben boyacı sokucam sormadan onlar yokken boyatıcam o evi dedi ee adam haklı enayimiyiz yani boyacıyı sokalım bari

Benim bebe oğlan bide görümcemin kızları hala battaniyelerini kullanıyor onlarında haberi yok başkası örunce kendide ördü hani gerek yoktu bende yıkayıp kardeşimin kvsinin ördüğünü alacağım yanıma kadın bana rengini attı modelini attı benimki renk sormadı bile bı yelek bir hırka ördü bebeme sadece onlarıda giydirmeye düşünmüyorum

Ahahah insan heves eder yapar örer ama bence anneye de bi sor rengi belki ne bileyim yeşil istiyorsun belki tatlı bi pastel mavi istiyorsun modeli değişik istiyorsun bir eminim kv nin elinden örgü işleri geliyordur bayılırlar öyle şeylere normalde tüm sülalenin çocuklarına örer ama iş kendi gelinine gelince bi değişiyorlar çözemedim

Dün gece uyumaya giderken biran sol tarafımda karnımda sancılar başladı baya ağrıyordu çalıştım kendimi korkutmamaya hep sakin kalmaya çalıştım namazı zor kıldım o ağrıyla uzandım sonra ağrım şükür geçti biraz okudum bağırsaklar yapa biliyormuş işte bu benim kabızlık sorunlarım hep bana ağrı veriyor her defa beni endişeye sokuyor.

Valla bende önceden ayni senin gibiydm hel ben alıyordum baktm kv bana birsy almıyor torununa bile almıyor başkalarına alıyor hele ilk zamanlar başkalarına aldığı şeylerin parasını da eşime ödettu artk hiç almıyorm anneler gününde o da mecburiyetten alıyorum o kadar sürekli başkasının aldıklarını elimle bana sayıyor biz kaç kere aldık bizm aldiklarimizi da şöyle yok durumları olmasa tamm ama evinde benim mutfak esyalrimdan daha fazlası var biz elimle ne alırsak hemen evde bekar karnım var smdi ona aldırıyor eltim doğum yaptı 4 ay oldu daha birsy alıp göturmemis ama bu süre zarfında buzdolabı televizyon airfry çaycı almış ee niye alayım ki yani

eşime verdim zaten diyor ben senin lohusalığından korkuyorum dedim ki kork ben de korkuyorum çünkü normal zamanda da lafımı esirgemem tavır yaparım annemi de uyardım yanımdan ayrılma diye
Benim annem gelmeyecek malesef sadece kız kardeşim olacak ama beni annemde strese sokuyor zaten kvye asla tahammül edemem o zaman bende korkuyorum lohusaligimdan şimdiden ufak ufak vermeye başladım mesajları bunları anlamayan kendi bilir valla

nefes egzersizleri çok önemli yırtmamak için kontrolsüz ıkınmamak gerekmiş o an kontrolü nasıl sağlayacağız bilmiyorum bi de eski haline dönecek mi nasıl olacak bu işer kafam patlayacak
Doktor ve ebe iyi yönlendirir inşallah 37 haftadan sonra her gün zeytinyağıyla masaj yapacağım oda çok iyi oluyormuş anneme dogumlarinda yapmış ebeler hep hiç dikişi olmamış o yüzden

Zaten kıyafet alma bir sürü kıyafeti var kızların dediler neyse dedim bir yaşına kadar giyer kaliteli unisex kıyafetleri giydiririm bende ek birşeyler alırım örgüyü bari bebeme göre ör hala sarı renkli falan alma derdinde mavi istiyorum ben dedim erkek benim bebem yeleği sarı örmüş yine hırkası mavi battaniyeyi bilmiyorum bile düşün konu gelin olunca gerçekten kvlere bir haller oluyor bir yarış bir gereksiz görme hali benim zamanımda yoktu demeler kıyas etmeler en meleği bile yapıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…