Hayırlısıyla olacak inşallah kuzum. Başımıza gelen her kötü durum sürekli devam etmiyor. Yaşıyoruz bitiyor. İnşallah kendini toparlayıp hazır hissettiğinde çok daha güzel bir hamilelik geçirecek ve sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına.
Bak benim de yaşım 35. Ve bu ilk çocuğum olacak nasipse. Hiç bir şey için geç değil.
Kızlar kontrolümüz güzel geçti herşey yolunda suyu şu an normal görüyorum dedi, normalde 29. Hafta olması gerekirken 30. Haftayla uyumlu çıktı ölçümleri kilosu gelişimi gayet iyi dedi
Ay ben 24 yaşımın sonunda tanıştım eşimle. 10 senedir birlikteyiz. Hey gidi zaman. Bilgisayar oyunu oynuyorduk eşimle o dönem Bebek fikrini bırak evlilk fikri uzak geliyordu.
İşte herkesin evlilk için de çocuk için de hazır olduğu yaş farklı. Doğru yaş diye bir şey yok. Bu arada evet senden 11 yaş büyüğüm ama sorsan ruhum 18
Kızlar kontrolümüz güzel geçti herşey yolunda suyu şu an normal görüyorum dedi, normalde 29. Hafta olması gerekirken 30. Haftayla uyumlu çıktı ölçümleri kilosu gelişimi gayet iyi dedi
Ay ben 24 yaşımın sonunda tanıştım eşimle. 10 senedir birlikteyiz. Hey gidi zaman. Bilgisayar oyunu oynuyorduk eşimle o dönem Bebek fikrini bırak evlilk fikri uzak geliyordu.
İşte herkesin evlilk için de çocuk için de hazır olduğu yaş farklı. Doğru yaş diye bir şey yok. Bu arada evet senden 11 yaş büyüğüm ama sorsan ruhum 18
ben eşimi 15 yaşımda tanıdım arkadaştık zaten eski sevgilim için omzunda ağlamışlığım bile var küçük görüyordu beni zamanla vakit geçire geçire oldu bir şeyler aramızda 4,5 senedir birlikteyiz çok şükür gezdik tozduk da çınarımız da sürpriz yumurta oldu bize planlı değildi
Kızlar eski ultrason fotolarının buldum da oğlum 2 haftada 700 gram almış 32-34. Haftalar arasında. Ne yedim ne içtim acaba ya işin güzeli kendime hiç kilo da almiyordum bunda niye böyle oldu anlamadım tek fark o zaman çalışıyor olmam