2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin kuzum amin inşallah en hazır olduğumuz anca sağlıkla kucağımıza alabileceksek gelsin sürprizimiz

ben 24 üm daha mini minnak hissettim
Ay ben 24 yaşımın sonunda tanıştım eşimle. 10 senedir birlikteyiz. Hey gidi zaman. Bilgisayar oyunu oynuyorduk eşimle o dönem Bebek fikrini bırak evlilk fikri uzak geliyordu.

İşte herkesin evlilk için de çocuk için de hazır olduğu yaş farklı. Doğru yaş diye bir şey yok. Bu arada evet senden 11 yaş büyüğüm ama sorsan ruhum 18

Kızlar kontrolümüz güzel geçti herşey yolunda suyu şu an normal görüyorum dedi, normalde 29. Hafta olması gerekirken 30. Haftayla uyumlu çıktı ölçümleri kilosu gelişimi gayet iyi dedi
Maşallah canım kaç kg olmuş bebitonn

30. Haftada bebişlerin kiloları kaçtı sizde

Ben ölmüşüm benim ruhum 40 toprak atanım yok

ben eşimi 15 yaşımda tanıdım arkadaştık zaten eski sevgilim için omzunda ağlamışlığım bile var küçük görüyordu beni zamanla vakit geçire geçire oldu bir şeyler aramızda 4,5 senedir birlikteyiz çok şükür gezdik tozduk da çınarımız da sürpriz yumurta oldu bize planlı değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…