2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Nigu bağırsaklarını rahatlacak şeyler yiyor musun kuzum bitkisel şuruplarda veriyorlar kabızlık için ben 24 haftalık olana kadar çektim sonra düzeldi çok şükür

Oyyy kuzum benim senin de başın sağolsun Rabbim senin acını hafifletmek için sana bir melek daha göndermiş umarım bizim için de böyle olsun. Ama sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Sağol kuzum benim ama çok genç de değilim 31 yaşındayım. Umarım herşey güzel olsun
Benim de bir kaybım var kuzum. Senin gibi canlı kanlı görüp dokunamasam da evlat acısı hiçbir şeye benzemiyor Rabbim acını hafifletsin inşallah. Cennette sürekli birlikte olacağınızı, seni almadan cennete girmeyeceğini düşün, şimdi orda seni bekliyor nasıl güzel En hayırlı zamanda hiç sıkıntısız yeniden versin rabbim inşallah. Dualarımız hep seninle

Nigu bağırsaklarını rahatlacak şeyler yiyor musun kuzum bitkisel şuruplarda veriyorlar kabızlık için ben 24 haftalık olana kadar çektim sonra düzeldi çok şükür
İlk defa doktora gitdiğimde bana şurup yazdı ama benim çok fazla ilaclarım olduğu için hiç içmedim hep kayısı su kabak çekirdeği böyle idare etdim aslında etkisi var sadece gebe olduğum için yetmiyor demek birde bende diyet olduğu için fasulye mercimek çok tüketiyorum yoksa doymuyorum

Bende tetanoz 2.doz oldum bugün. Şu anlık bi şey yok Kızımında kalp atışlarını dinledik Ayy annnneem ya
her gıttıgınızde kalp atısı dınlıyor musunuz ? bızım doktor hıc dınletmıyor sadece ılk aylarda dınlemıstı

Amin kuzum amin inşallah meleklerimiz bizi bekliyor olsun

Artık oğlun baya büyüdü sıkıştırıyordur iyice dupalac şurup içebilirsin demişti doktor bana rahatlarsın diye zeytinyağını bol tüket bu ara oda çok iyi geliyor

Artık oğlun baya büyüdü sıkıştırıyordur iyice dupalac şurup içebilirsin demişti doktor bana rahatlarsın diye zeytinyağını bol tüket bu ara oda çok iyi geliyor
Banada dupalac yazmış zeytinyağı hep salatalara tüketiyorum bakalım dişimizi sıkmak lazım iğnelerde zorlamaya başlamış

Oooh ne guzel demissin dağ gibi eşsin maşallah valla sizleri okudukca kvmi opesim geliyo hiiic karismaz sormaz evime geldi dolabina bile bakmadi kiyafet sormadi miiiissss
Ya benim kv nin de hiç umrunda değil böyle şeyler abhsjs
Sanırım milyon tane torunu olduğu için bilmiyorum. Hiç al-alma vs demez ki fikir de sormam zaten. Belki de yaşlı olduğundan bilmiyorum

Valla benim böyle konularda çok bi bilgim yok açıkçası fazla da irdelemiyorum dalinden iyidir herhalde
Hahaha kesinlikle
Hayır canım müstelanın losyonu ilk 3 ay kullanmayın diye konuşma oldu, o yüzden ben ecowellin losyonunu aldım. Eltilerimde 4 çocuk var hep mustela kullandılar ilk doğdukları günden beri.
Yağ kullanmayın diyorlar onu duymuştum. Vücut losyonu ile yağ aynı şey mi canım

Yağ ile vücut lostonu aynı şey değil galiba dimi kuzum

Banada dupalac yazmış zeytinyağı hep salatalara tüketiyorum bakalım dişimizi sıkmak lazım iğnelerde zorlamaya başlamış
Bende oksopar vuruyorum göbekten yer kalmadı artık zor giriyor birde tam iğneyi sokarken tekme atıyor hayırlısıyla bitecek inşallah zeytinyağını sabah aç karna iki kaşık içmek iyi geliyor geceden kayısıyı suda bekletip içmek salatalık kabak çekirdegi kuru incir de iyi geliyor dupalac şekerli su gibi zaten ilaç gibi değil tadı sancı daha zor olur senin için

Ya benim kv nin de hiç umrunda değil böyle şeyler abhsjs
Sanırım milyon tane torunu olduğu için bilmiyorum. Hiç al-alma vs demez ki fikir de sormam zaten. Belki de yaşlı olduğundan bilmiyorum
Benim annem bu, hem yaşlı hem de bir sürü torunu var artık bıkmış kadın etliye sütlüye karışmıyor hiç küsme o yüzden

Reactions: The
Oksapar ben göbekten vurmayı çoktan bıraktım bacaklardan vuruyorum mosmor bacaklar bazen çok kanıyor üst üste vurunca yeri sertleşiyor seninde tüp bebek sürecin olmuş ordada bir sürü tedavi oluyor dile kolay çok zor sürecler bazen o günleri hatırlıyorum aslında hiç unutmuyorum ağlıyorum birde sonuçta almayınca sanki dünya başına yıkılmış oluyor çok şükür bu günümüze bir sınavdı diyorum geçtik şimdi kucağımıza almak nasip etsin AllahKuru incir denemedim çok tatlı olduğu için korktum suyum fazla diye..kalan hepsini denedim canım

Yağ ile vücut losyonu aynı şey değilmiş şükür bugün de bunu öğrendik ikisi de ilk 3 ay önerilmiyor doğru mu anladım kızlar

Yağ ile vücut losyonu aynı şey değilmiş şükür bugün de bunu öğrendik ikisi de ilk 3 ay önerilmiyor doğru mu anladım kızlar
Canım ben geçen gün sağlık ocağında eğitim verdiler katılmıştım ebe ne yağ nede losyon önermiyoruz bebeğin vucudu nefes alacak dedi ben ikisinden de almıştım kullanmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…