2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
B Buddy x canım maşallah bebişlerin çok güzel kilo almış, son haftaların artık sen ne kayınvalideni ne de çevreyi stres yapma sakın. Göbeğinle güzel vakit geçir, fotoğraflarını çek hastahane çantana son dokunuşlarını yap. İnşallah sağlıkla gelecek güzel prensesler

Ben bu hafta kurabiye yedim duramadım nasıl korkuyorum şimdi fazla olmuş diye söylicek
Kuzum beni biliyorsun doktorum diyet vermedi bana öyle olmasına rağmen düzelmiş sen dikkat ettin seninki de düzelmiştir

Maceraya grek yok bnım eşimde kesmez. bebeği kanlı kanlı görüp panik yapmıyım dıye spinal istemeyip genel anestezi isteyen benken eşime diyemem bile böyle bişeyi

hemen olmaz kuzum, bende bir kaç gündür yiyorum ama ellim ayağım titriyor canım tatlı istiyor.
Ayy bzım bugun kursta hatim günü vardı
30 kişi herkes bişy getrmiş
masa o biçimdi kursa 2 haftadır gıtmıyodum, ama hatim gunu olduğu için gtttim bugün aahhaaha gerisini anlatmıyım

O kadar sıkma kendini canım seni anlıyorum insan yaşamadan bilemez tabi ama inşallah bir sıkıntı olmayacak seninki genetik bence şükür bebişinde iyi sağlıkla sıhatla kavuşun inşallah
Amin canımAyy bir doktorumun konuşmasını görsen kesinlikle tatlı yeme diyor öyle deyince tedirgin oluyorum hemen cuma olsun istiyorum İn şa Allah bebişim iyidir

hemen olmaz kuzum, bende bir kaç gündür yiyorum ama ellim ayağım titriyor canım tatlı istiyor.
Ayyy deme ya nasıl canım istiyor bir bilsen benimde diyorum ya normalde evde hep tatlı yaparım aşırı yemem yani canımda istemez şimdi ama offff

Ayy bzım bugun kursta hatim günü vardı
30 kişi herkes bişy getrmiş
masa o biçimdi kursa 2 haftadır gıtmıyodum, ama hatim gunu olduğu için gtttim bugün aahhaaha gerisini anlatmıyım
Ohhh afiyet şeker olsunn bebitona löp löp et sana geldiği gibi gitsin

Kızlar naberrr?? Lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım fakat yıkama işini nasıl yapacağım bilmiyorum varmı kaynatan hangi parçaları kaynattınız bileen yeşillendirsin

Kuzum beni biliyorsun doktorum diyet vermedi bana öyle olmasına rağmen düzelmiş sen dikkat ettin seninki de düzelmiştir
Amin canımEvet ya sen diyette yapmıyorsun en son bana dedi normale doğru gidiyor nasıl mutlu oldum eskisi gibi diğil dedi böyle devam et dedi sanırım ben çok rahatladım

Iyi aksamlar kizlar 32 haftalik hamileyim adet sancisi gibi agrim var sizlerde de oluyormu kasiklarim siddetli agriyor varsa ne yapiyosunuz

Ayyy heyecanlanıyorum Cansuuuu hadi bakalım inşallah hersey senin için bizim için hepimiz için güzel olsun kuzum canım benimde kasılmalarım çok bence benimde ondan kısalıyor rahim ağzım
Hepimiz için en güzeli olsun kuzum
Bana da kasılmalardan dolayı bu kadar kısaldı gibi geliyor canım ya yoksa cidden ayağa kalkmıyorum sende hiç ayağa kalkmıyorsun en başından beri yatıyoruz başka aklıma bir şey gelmiyor

Amin inşallah kuzum Allahın da izniyle evet stres de çok fena bırakmam lazım

Kızlar naberrr?? Lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım fakat yıkama işini nasıl yapacağım bilmiyorum varmı kaynatan hangi parçaları kaynattınız bileen yeşillendirsin
İnce hortum hariç hepsini kaynat 5-10 dk arası yeter kuzum istersen öncesinde elinde biberon emzik temizleyiciyle köpürt yıka

İnce hortum hariç hepsini kaynat 5-10 dk arası yeter kuzum istersen öncesinde elinde biberon emzik temizleyiciyle köpürt yıka
Kuzum peki sen yengenin ince hortumun yapış yapış olduğunu söylemiştin acaba nasıl kullansak temizlesek öyle olmaz ya biberon temizleyici aldım siveno onunla yıkarım ama içine kadar olur onunla bilemedim

Amin canımAyy bir doktorumun konuşmasını görsen kesinlikle tatlı yeme diyor öyle deyince tedirgin oluyorum hemen cuma olsun istiyorum İn şa Allah bebişim iyidir
Kıyamam haklısın inşallah paşanın keyfi yerindedir Allahın izniyle korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…