Beni de ara ara yokluyorIyi aksamlar kizlar 32 haftalik hamileyim adet sancisi gibi agrim var sizlerde de oluyormu kasiklarim siddetli agriyor varsa ne yapiyosunuz
E ama mayonezin içinde çiğ yumurta var diye bana yasak dedilerBen her hafta yiyorum onu yakofte patates falan onsuz gitmiyo yoğurtlu salatalarda falanda yiyorum
Offf suşiiiiiivejeteryan olandan yedim bikac kere ama yerini tutmuyo aslinda ben cig olarak yemiyodum pişmiş yiyorum ama icinde dip baliklari oldugu icin cesaret edemedm ona
Biraz rahatla zaten canım ufak kacamaklardan birseycik olmazAmin canımEvet ya sen diyette yapmıyorsun en son bana dedi normale doğru gidiyor nasıl mutlu oldum eskisi gibi diğil dedi böyle devam et dedi sanırım ben çok rahatladım
Başka bir başlıkta son haftalar olduğu için rahim genisliyor o yüzden olabiliyor böyle sancılar yazıyordu ama insan ister istemez korkuyor tabiKorkutmaya basladi beni bu agri sanci gibi girip cikiyor sanki
mayoneze ben de baktım yememeyi tercih ediyorum ama galiba aşırı nadir olan bisey bir kaç minik yedim ben deE ama mayonezin içinde çiğ yumurta var diye bana yasak dediler
Kuzum inşallah hayırlısı ile hedeflediğiniz tarihe kadar gelirsiniz, maşallah kizlara çok şükür ki aralarında kilo farkı yokAy kızlar başıma gelmeyen kalmadı anca geldim eve ya
Doktor kontrolümüz buna da şükür iyi geçti 31+0 iki bebek 40 gr fark var eşit yani kiloları maşallah 1700 gr çıktılar doktor gayet iyi normal dedibacak boyu 33 haftayla uyumlu baya uzun olacaklar dedi anası babası gibi birinin yüzünü gördük yine baya esniyordu zaten nst de uyuyordu çok hareketli değildi biri tek sorun nst de 20 dk boyunca 4 sancı çıktı 40 ve üzeri sancılar yani neredeyse her 5 dk da bir sancı kasılma çıktı zaten çok fazla kasıldığımı hissettim yani nedense ekstra kasıldım nst de doktor evet yansımış rapora dedi bir de cumartesi kv geldiği gün çok kötü hasta olucam titredim kasıldım bütün gece demiştim ya size doktora da anlattım o gün şok kasıldım dayanamadım nidilat kasılma önleyici ilacımı içtim dedim doktor orada paniklemeye başladı beni de bi gerdi yatış veriyorum dedi bir anda bu arada kese suları da iyi ama sadece artık içerde alanları daralmış yani çok rahat dönemiyorlar oldukları yerde vuruyorlar normal dedi doktor ikisi sığmaya çalışıyor iyi bile geldin bu haftalara dedi rahim de 28 mm di 2 haftada 25 mm düşmüş yani yatsam bile hala düşmeye devam ediyor en son 1 ay sabitti şimdi iyice sınıra düşmüş sınırdayız dedi artık doktor bi 20 gün daha tutmaya çalış çünkü 25 mm den sonra hızla düşer rahim açılmaya başlar düştükçe incelir açılma başlar dedi bende açılma olursa anlar mıyım vücut tepki verir mi dedim doktor da hayır yani ancak çok açılacak ki suyun boşalacak anca öyle anlarsın dedi ben iyice panikledim napıcam dedim en ufak kasılmada ilaç etki etmezse nst ye gel bakılacak burada saat kaç olursa olsun dedi ama tek isteğimiz bi 20 gün daha dayanmaları içerde dedi neyse ben hasta oldum kasıldım o gece diyince doktor panikle yatış verdi eşimle kalakaldık hastane tıklım tıklım dedim hocam nidilat içince iyi hissediyorum o gece 2 tane aldım 6 saat arayla gayet iyi hissettim dedim uyumuşum sonra zaten dedim baya ısrar ettim kalmak istemedim bir şey olsa çantam hazır değil eşyalarımı hazırlamadım ben bebeklerin hazır sadece bir de psikolojik olarak o moda girmek istemiyorum evde daha rahat ederim dedim o zaman serum bağlayalım kas gevşetici buscopan ve magnezyum serum bağlayalım dedi öyle eve git 1 hafta nidilat düzenli 6 saat arayla günde 3 kez tekrar başla 1 hafta sonra kontrole gel dedi 32 de tamam öyle daha rahat hissederim dedim tabi nidilat etki etmezse kasılma olursa bu sefer eve gidemezsin hastaneye yatışını yaparız 33 de ciğer geliştirici vururuz dedi iyi bile dayandık ikizler için dedi baya anlattı bir şeyler öyle bir karar aldık serum alıp eve geldik çok şükür iyiyiz rabbime binlerce kez şükürler olsun bu anımıza da çok şükür diyoruz ne diyelim zaten biliyorsunuz hissiyat olarak ben Ocak sonu 33 de gelecekler gibi hissediyorum haftaya kendi çantamı da 32. Haftaya hazır edeceğim Allahın izniyle arabaya koyacağız
Bir de üstüne evde elektrik kaçağı oldu eve geldik hemen elektrikçi çağırdık tv çamaşır kurutma hiçbir şey çalışmıyor salonun bütün prizleri çalışmıyor sigorta atmış geri kaldıramıyoruz prizlerden pat pat ses geliyor eşim hemen elektrikçi çağırdı onunla uğraştık akım koruyucumuz vardı prizleri koruyordu o patlamış bir yerden kaçak vermiş onlar tamir edildi falan derken ancak buralara gelebildim çok yoruldum ayakta kaldımattım kendimi yatağa ancak şükür
Canım yengem o yapışıklığı hala neden olduğunu bilmiyor ama annemin dediği her kullanımdan sonra o kaynatıp temizlememiş üşengeçliğine diyor. Kullanma klavuzu o hortumu kaynatmayın sadece yıkayın diyor. Ben yeni aldığımı biberon temizleyici ile köpürtüp yıkadım ince hortumu ama ilerde kullanım sonrası yapış yapış olur mu bilmiyorumKuzum peki sen yengenin ince hortumun yapış yapış olduğunu söylemiştin acaba nasıl kullansak temizlesek öyle olmaz ya biberon temizleyici aldım siveno onunla yıkarım ama içine kadar olur onunla bilemedim
Doktorumun dediğine göre sırttan bele belden böbrek altından Rahime doğru gelen ağrı tehlikeli oluyor eğer düzenli sık gelirse demişti benim öyle olduğunda sancım oluyor genelde nst de ama çok nadir öyle olduğu ya da düzensiz adet ağrım oluyor bir kaç günde bir oluyor onları açıkçası dikkate artık almıyorum ilk zamanlar çok takıyordum ama düzensiz ve sık değillerKorkutmaya basladi beni bu agri sanci gibi girip cikiyor sanki
Amin kuzum Allahın izniyle inşallah yaKuzum inşallah hayırlısı ile hedeflediğiniz tarihe kadar gelirsiniz, maşallah kizlara çok şükür ki aralarında kilo farkı yokanneler hissediyor ya hep Ocak sonu hissediyorum dedin inşallah herşey yolunda gider ve senin ballarda kuveze girmeden sana gelirler
Oy maşallah minnoşaKızlar ancak girebildim foruma benimde kontrolüm bugündü 32+5 bugün ilk defa nst ye girdim ,güzel normal dedi doktor nst ye . Ama 2/3 saat önce böyle sağ kasığımda inceden sızı gibi bir ağrı oluyor geçiyor sancı mı değil mi bilmiyorum sancı nasıl bir şey)
2.050 gr olmuş boy 40 cm boyumuz biraz kısa , ama yol beni çok tutuyor mide bulantım arabada fena oluyor bugünde zor gittim 40 dk lık yolu
Benn tüm tüp bebek iğnelerimi kan sulandırıcılarım çatlatma iğneme kadar biriktirdim geçen saydım 114 adet mi ne var bitikİgnelerini biriktiren var mı benimki oğlan olsa kızlara iğne koleksiyonunu gösterirdi
Ben almayacağım son anda fikir değiştirmezsemKızlar normal doğum için meryem ana otu alıyolarmış alacak mısınız?
Kız benim ferim şaştı bugün reflü pik yaptı resmen kahvaltıdan sonra kendime gelemedim kusmayayim diye süt içtim elma yedim falan ama anam ağladıAmin kuzum Allahın izniyle inşallah ya
Sen nasılsın kız yine bugün seni göremedim buralarda
Ben de doğumu bekliyorum patatesin üzerine bol bol sıkacağımmayoneze ben de baktım yememeyi tercih ediyorum ama galiba aşırı nadir olan bisey bir kaç minik yedim ben de
Sağol canımOy maşallah minnoşa
Sızlama bende çok oluyor kuzum nedenimi bilmiyorum ama burada kızlarda sık yaşıyor o yüzden rahatım genelde ayaklarım üşütünce sızlama çok yoğun oluyor
Tmaam canım bende güzelce yıkarım biberon temizleyici ile. Ayy antibiyotikli krem falan kullandıysa iyi ki kullanmadın o hortumu falan iyi ki yenisini almışsınCanım yengem o yapışıklığı hala neden olduğunu bilmiyor ama annemin dediği her kullanımdan sonra o kaynatıp temizlememiş üşengeçliğine diyor. Kullanma klavuzu o hortumu kaynatmayın sadece yıkayın diyor. Ben yeni aldığımı biberon temizleyici ile köpürtüp yıkadım ince hortumu ama ilerde kullanım sonrası yapış yapış olur mu bilmiyorumanne sütü yapış yapış değildir bence, büyük ihtimal yengem göğüs ucu yara olmuştu inanılmaz yara yani antibiyotikli krem kullanıyordu o derece lansinoh ile beraber artık onlar mı yapıştı kaldı bilmiyorum
Ben tüp bebek tedavisindeki iğnelerimi saklıyorum sırf doğduğunda çöpe atmak içinİgnelerini biriktiren var mı benimki oğlan olsa kızlara iğne koleksiyonunu gösterirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?