2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
E ama mayonezin içinde çiğ yumurta var diye bana yasak dediler

Amin canımEvet ya sen diyette yapmıyorsun en son bana dedi normale doğru gidiyor nasıl mutlu oldum eskisi gibi diğil dedi böyle devam et dedi sanırım ben çok rahatladım
Biraz rahatla zaten canım ufak kacamaklardan birseycik olmaz

Kızlar ancak girebildim foruma benimde kontrolüm bugündü 32+5 bugün ilk defa nst ye girdim ,güzel normal dedi doktor nst ye . Ama 2/3 saat önce böyle sağ kasığımda inceden sızı gibi bir ağrı oluyor geçiyor sancı mı değil mi bilmiyorum sancı nasıl bir şey )
2.050 gr olmuş boy 40 cm boyumuz biraz kısa , ama yol beni çok tutuyor mide bulantım arabada fena oluyor bugünde zor gittim 40 dk lık yolu

Kuzum inşallah hayırlısı ile hedeflediğiniz tarihe kadar gelirsiniz, maşallah kizlara çok şükür ki aralarında kilo farkı yok anneler hissediyor ya hep Ocak sonu hissediyorum dedin inşallah herşey yolunda gider ve senin ballarda kuveze girmeden sana gelirler

Kuzum peki sen yengenin ince hortumun yapış yapış olduğunu söylemiştin acaba nasıl kullansak temizlesek öyle olmaz ya biberon temizleyici aldım siveno onunla yıkarım ama içine kadar olur onunla bilemedim
Canım yengem o yapışıklığı hala neden olduğunu bilmiyor ama annemin dediği her kullanımdan sonra o kaynatıp temizlememiş üşengeçliğine diyor. Kullanma klavuzu o hortumu kaynatmayın sadece yıkayın diyor. Ben yeni aldığımı biberon temizleyici ile köpürtüp yıkadım ince hortumu ama ilerde kullanım sonrası yapış yapış olur mu bilmiyorum anne sütü yapış yapış değildir bence, büyük ihtimal yengem göğüs ucu yara olmuştu inanılmaz yara yani antibiyotikli krem kullanıyordu o derece lansinoh ile beraber artık onlar mı yapıştı kaldı bilmiyorum

Korkutmaya basladi beni bu agri sanci gibi girip cikiyor sanki
Doktorumun dediğine göre sırttan bele belden böbrek altından Rahime doğru gelen ağrı tehlikeli oluyor eğer düzenli sık gelirse demişti benim öyle olduğunda sancım oluyor genelde nst de ama çok nadir öyle olduğu ya da düzensiz adet ağrım oluyor bir kaç günde bir oluyor onları açıkçası dikkate artık almıyorum ilk zamanlar çok takıyordum ama düzensiz ve sık değiller

Amin kuzum Allahın izniyle inşallah ya
Sen nasılsın kız yine bugün seni göremedim buralarda

Oy maşallah minnoşa
Sızlama bende çok oluyor kuzum nedenimi bilmiyorum ama burada kızlarda sık yaşıyor o yüzden rahatım genelde ayaklarım üşütünce sızlama çok yoğun oluyor

İgnelerini biriktiren var mı benimki oğlan olsa kızlara iğne koleksiyonunu gösterirdi
Benn tüm tüp bebek iğnelerimi kan sulandırıcılarım çatlatma iğneme kadar biriktirdim geçen saydım 114 adet mi ne var bitik baktıkça duygulanıyorum yumurta büyütme iğnelerimemkadar saklamışım

Amin kuzum Allahın izniyle inşallah ya
Sen nasılsın kız yine bugün seni göremedim buralarda
Kız benim ferim şaştı bugün reflü pik yaptı resmen kahvaltıdan sonra kendime gelemedim kusmayayim diye süt içtim elma yedim falan ama anam ağladı sonra eltim bı uğradı akşam gelicez dedi yemek yaptım buzluktaki istifledigim kurabiyelerin birini gözden çıkarmak zorunda kaldım çayın yanına bişey olsun diye yemek ver bulaşık yıka tekrar reflü basladi yanıyorum şuan yine süte dayandım

Oy maşallah minnoşa
Sızlama bende çok oluyor kuzum nedenimi bilmiyorum ama burada kızlarda sık yaşıyor o yüzden rahatım genelde ayaklarım üşütünce sızlama çok yoğun oluyor
Sağol canım
Bende dikkat edeyim üşütmemeye bakayım öyle sızı olup geçiyor , o yüzden sancı mı ağrı mı ayırt edemedim

Tmaam canım bende güzelce yıkarım biberon temizleyici ile. Ayy antibiyotikli krem falan kullandıysa iyi ki kullanmadın o hortumu falan iyi ki yenisini almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…