2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
hamilelere misafir yasaklansın bence artıkk. Benim de hiç bitmiyor misafir

Ay bana da aynısını yapıyorlsr skxlsşslfl annem arıyor bide az yürü kızım hareket olur diyor....senin kızın hiç oturuyor mu kiii
Ay evet ya banada diyorlar geçen yine dedi biri yürüyüş yap bende sinir oldum yata yata dogurucam dedim sen maşallah yapabiliyor musun hala kuzum ben çok agirlastim ya yemek temizlik valla aksıyor artık karnımda basket topu var gibi hareketlerimde kisitlandi iyice

canım nprmal günlük temizliğimizi yemeği falan halledebiliyorum ama onun dışında bittm artık komple yani. Eskiden her seye yetisirdim simdi bi ev süpürünce nefesim kesiliyor Cumartesi kvye görümceler gelecekmis 1 hafta kalmaya çağırmasam olmıcak simdi vebde onu düsünüyorum.

Ben de saklıyorum kizçemle atacağız inşallah sen de seninkillerle inş

Ayyy nasıl biriktirdin senhiç düşünmedim bile o kadar canım acıyorduki hemen atıyordum sinirden
O birikmişliği kizçemle atıp kurtulacağım inşallah canım sırf o yüzden sakladım çoğu da yok burda annemde falan ya da dışarda yaptığımda atıyorum :)

O birikmişliği kizçemle atıp kurtulacağım inşallah canım sırf o yüzden sakladım çoğu da yok burda annemde falan ya da dışarda yaptığımda atıyorum :)
İn şa Allaho kadar farklı iğnelerim olduki benimde aşılama tüp bebek çatlatma iğnelerimi hiç demiyorum bile ama sanki bitmiştim aklıma bile gelmedi hele 1 tane iğnem vardı onu hiç unutmam kendim yapamadım o kadar kocamandıki göbekten resmen delik açıyorsun zoladeks belki etmişsin sende

Kızlar bende dün akşamdan beri hareket hissetmedim akşam eşim gelince yine denedim çikolata vs yedim yine tık yoktu sonra endişelenmeye başladım hatta ağladım korktum sonra hansateye gittik doktorum yoktu ama ebe vardı nstye bağladı orda maşAllah bir tekmeler hareketler yani çok şükür, kıpır kıpır dedi ebe gayet sağlıklı dedi. Normalde cuma randevum vardı doktorum yarın gel bakalım dedi. Ama çok şükür artık yerleri daraldı eskisi gibi çok hareket bekleme dedi ebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…