2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Nikah elbisemin hâlâ olması
Maşallah Harikasın
Çok şükür bugünlere Allah ol derse herşey okur, yeterki o istesin bebişlere kavuşmanın belki de yoluydu o iğneler

Günaydın kızlar dün yazamadım,kendi diyetisyenime gittim, bana çok güzel yeni liste hazırladı, eskisini de çöpe attı, o listeyi görünce çok şaşırdı, bir gebeye verilecek liste değil ki senin şekerin de çok yüksek değil hatta bana kalırsa düşük dedi, açlık ve tokluğum arası fazla yoktu benim, bundan söyledi onu. Hatta bana dedi ki sen nasıl düşüp bayılmadın, çarpıntılarımın artmamısının sebebi de buymuş demek, bayılma noktasına geldim cidden, ama çok şükür dün güzel bir gündü benim için, bebişim bile daha hareketliydi, 2 hafta kayıp için çok üzgünüm bebeğim adına
Neyse bundan sonra toparlayacağız artık

Günaydın.İyiki başka doktora gittin bak ne güzel sana yol çizdi hakikatan gebeye ait olmayan bir diyet yapıyordun şimdi toparlanıcaksın

Ay bana da aynısını yapıyorlsr skxlsşslfl annem arıyor bide az yürü kızım hareket olur diyor....senin kızın hiç oturuyor mu kiii
Annem bana saolsun kızıyor hiç dinlenmiyorsun elin ayağın sisecek sonra diyor canının kıymetini bil bırak şu işleri bebek doğunca zatn dinlenemeycksn diyor

Annem bana saolsun kızıyor hiç dinlenmiyorsun elin ayağın sisecek sonra diyor canının kıymetini bil bırak şu işleri bebek doğunca zatn dinlenemeycksn diyor
e ama dinlenmeye de fırsat olmuyor ki. Ben mesela bu dönemde insanların daha anlayışlı olmalarını beklerim ama sanki inadına daha çok gelmek istiyorlar daha çok gitmemizi istiyolar ama ağırlaştık artık iyice.

E super cnm yeni listenle devam edersın. Meyve falan varmı bu listede

Aynen malesef bence önceden daha çok anlays vardı artk gtgde daha agirlasiyoruz zatn dinlenmeye vakit de yok ben hala ise devam ediyorum izinlerim doğum sonrasına kalsın diye calisbilr raporu aldım sonra 1e giden kızım var her akşam zar zor ödev filn evin işi zatn bitmiyor bi ara hastane çantamı hazırlamam lazm bereket hersyi yıkadım utuledm

Bide çocuklulara allah yardım etsin biz yien biraz rahatız. Canım ben daha alışverişi bile tam anlamıyla yapmadım önümüzdeki 2 ay cok yoğun geçecek biziö için

sadece alıntılamıssın kız skdlaşaş
Ne ara yaptım onu da bilmiyorum çok üzülmüşum sanırım ne misafiri ay bu saatten sonra. Ben misafir kabul etmiyorum artık, eşime de söyledim kabul etme diye. Biri gelse de asla çay may koymam ayrıca kendime hayrim yok valla. Fazla fedakar olmayın gızlar, hiçbir işe yaramıyor

Bide çocuklulara allah yardım etsin biz yien biraz rahatız. Canım ben daha alışverişi bile tam anlamıyla yapmadım önümüzdeki 2 ay cok yoğun geçecek biziö için
Vallahi cocuksuzlar olarak tabiki çok daha rahatsiniz tadını çıkarın zira ben artık tabiri caizse geberiyorum yorgunluktan. Belki de çocuğum küçük diye bilmiyorum. Çok yorgunum yahu. Yani ister canım uyumak istesin ister boş boş oturmak istesin evde küçük bir çocuk varken bunların hiçbiri mümkün olmuyor

bende tedirginim suşiden kaynaklı ya pişmişinden yesem mi yemesem mi diye ama enn güzeli dediğim gibi giyinip süslenip güzel bir restoranda keyifle yemek

NST'ye bağlananlara bir soru sormak istiyorumm benim daha 29. hafta ama muayenehaneye gidenler doktorunuz NST'yi kliniğinde mi yapıyor yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor? Ben tahlillerimi vs doktorumun yönlendirdiği özel bir tıp merkezinde yaptırıyorum. NST için ekstra ücret ödemesi yapılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…