2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bende tedirginim suşiden kaynaklı ya pişmişinden yesem mi yemesem mi diye ama enn güzeli dediğim gibi giyinip süslenip güzel bir restoranda keyifle yemek
Benim cok canım istediğinde valla gidip yedim sebzeli olanlarından ve yengeçli olandan tercih ettim

Gitdiğim hastanede yapılıyor ve ödeme yapmıyorum

E super cnm yeni listenle devam edersın. Meyve falan varmı bu listede
Dün çok iyiydim, diyetisyenim mesaj bile attı, nasıl hissediyorsun kendini diye
Meyve var kuruyemiş le ama dünkü ölçümlerin iyiydi, yoğurtla fena yapıyor beni sanırım, iki hafta sonra ilk defa dün doydum Antep fıstığı bile var listede
Ayy bn attım tüm oksaparlarıbi ara saklasammı dedim sonra amann boşver dedım

Kızlar bnimde bugun 1de görüş günüm
Ben oksapara duygusal bağ kurdum bakıp bakıp, ne emeklerle geldik bu haftalara diyorum
Güzel haberlerle
Kızlaar bugün kontrol günü 32+6yız inşallah her şey yolundadır nstye bağlar mı sizce
Güzel haberlerle canım benim doktorum 34.haftada almaya başlıyormuş
Ben her gittiğim de bağlıyor, bugün benimde kontrol günüm 31+6 benim de
Güzel haberlerle

Al benden de o kadar bı ev süpürüyorum nefes nefese sonra akşama kadar yattigim yerden kalkamıyorum ayy çağırma boşver sen kvye git orda gör alttan alttanda söyle çok agirlastim daha hiç bişey yapamıyorum falan diye

Haklısın valla kendimiz bazı şeylere izin vermemiz lazm artk

Reactions: The
Bende geçen gün aynı şekilde panikledim hastaneye gitmek için niyetlendim tekmeledi geceleri uyanıp gündüzleri uyuyorlar sanırım benim kizinda gün içinde hareketleri kendini direme sekline döndü aksamlari vuruyor uyanınca ama eskisi gibi aşırı değil

Aman boşver sen hamile kadınsın ne çağıracan ya insan yoruluyor
Valla hamile kadın kendi işini gücünü yapıyorsa benim nazarımda harikadır
Kimse birşey beklemesin
Benimde iki hafta kadar önce 2 bebekli eltim geldi kalmaya, ben ısrar etsem de 2 geceden fazla kalmadı, çok mahçup hissetti kendini

Oyy kuzum kıyamam ya ama diyordun çok aç kaldigini iyi ki gitmişsin buna, inşallah bu listeyle iki haftayı telafi eder bebiko merak etme sen ohh afiyet şifa olsun ikinize de

Benim doktorum da özel klinikte ama nst olduğu kendi muayenesinde giriliyor tahlilleri de hemen alt katında laboratuvar var oraya yönlendirdi ama bence kendi laboratuvarı dusunuyorm nst 300 tl imiş yeni fiyati

Benim doktorum da özel klinikte ama nst olduğu kendi muayenesinde giriliyor tahlilleri de hemen alt katında laboratuvar var oraya yönlendirdi ama bence kendi laboratuvarı dusunuyorm nst 300 tl imiş yeni fiyati
muayene ücreti ne kadar olmuş benim 1.200 tl yapmış

Oyy kuzum kıyamam ya ama diyordun çok aç kaldigini iyi ki gitmişsin buna, inşallah bu listeyle iki haftayı telafi eder bebiko merak etme sen ohh afiyet şifa olsun ikinize de
İnşallah canım, ben kafaya taktığım için kadım doğum doktoru haftaya tekrar çağırdı beni kiloya bakacak bebeğin
Evet inanılmaz kötü 2 hafta geçirdim,inşallah iyi gelecek bize, Allah razı olsun canım
İçime sinmemişti zaten, hemen bıraktım endokrini de diyetisyeni de

İnşallah kullanışlı olur ya bizim de ihtiyaç listesinde bi çanta kaldı almadığım hala alıcam
Bi daha aşık oldum çantaya mutlaka bunu alıcam genel de siyah giyindiğim için siyah renk alıcam
Ya güzel bir liste buldunuz mu inşallah nasip olursa gebeliğimin ilerleyen döneminde alışveriş yapmak üzere bir listeden ilerlemek istiyorum. :)

O zaman bu hafta güzelce beslen bakalım kuzum inşallah kontrolde için rahatlar, normalde bile aç kalmak ne kadar zor insanın eli ayağı çekiliyor bide bu kadar ağır diyeti hamile kadına verirsen bayılır açlıktan çok iyi yapmışsın kuzum

Haftasonu bende eltime gttm 4 aylık bebeği var yatmaya eşimin teyzesinin kızına geçtik ısrar etti ama bebekli de zor valla o yuzden biraz büyüyene kadar anlayışlı olmaz lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…