- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Aynı duyguları paylaşıyoruz bende 3 tüp bebek denemesi sonrası ,yendiğim hastalık sonrası beklemediğimiz anda gelen mucizemiz ki o kadar sürpriz oldu bizeBende hep saklamıştım ignelerimi buzdolabindaki sebzeligi dolduracak kadar birikmisti 8 aşılama 2 tüp bebek sonrası diyodum şu son tedavim bari tutsun bebegimle fotolarini cekicemsonra oglum tedavisiz gelmeyi tercih etti hemen attim gozume o kadar kotu geldiler ki
BEn pijama altımın kenarlarından kestim açıldı evde öyle giyiyorum.Kuzum normal pijama altlarım hiçbirine giremedim şimdi denedim aslında çok gazla pijamam var hamilelik öncesi ama giremedim içlerine o yüzden kalakaldım eşimin pijama altını koysam olur mu ki onu da bilemedim takım bile olmasa alt lazım bir tane bana büyük beden yeni mi alsam eşimden mi koysam eşiminkiler koyu renk hep lacivert anlaşılmaz da aslında
Bel lastiğini mi kestin kızBEn pijama altımın kenarlarından kestim açıldı evde öyle giyiyorum.Asla da aşağı düşmüyor. Pazara falan git al olmadı ille pahalı bişi almana gerek yok.
Maşallah canımBen geldim kızlar kontrolden çıktım 29+4 1650 gram olmuş bebiş 1 buçuk hafta kadar önde gidiyor haftası dedi doktorum ölçümlerine göre biraz havuç suyu tüketmemi istedi suyun iyi ama bi tık daha fazla olmasını isterim dedi bidaha 33. Haftada kontrol ve nst ye gircez dedi bakalımmm pek üşengeç bir kızım var yüzünü göstermiyor
İvit eheheheheh. Napim yeni pijama altı almak istemedim. Kestim 1-2 tanesini. Evde giyiyorum öyle. Seneye doğumdan sonra zayıflayınca bolca alışveriş yapacağım diye kendimi motive ediyorumBel lastiğini mi kestin kız
valla en iyisiNe ara yaptım onu da bilmiyorum çok üzülmüşum sanırımne misafiri ay bu saatten sonra. Ben misafir kabul etmiyorum artık, eşime de söyledim kabul etme diye. Biri gelse de asla çay may koymam ayrıca kendime hayrim yok valla. Fazla fedakar olmayın gızlar, hiçbir işe yaramıyor
Canım çocuğun kücük diyedir evde senden ilgi.bekkeyen biri daha varVallahi cocuksuzlar olarak tabiki çok daha rahatsiniz tadını çıkarınzira ben artık tabiri caizse geberiyorum yorgunluktan. Belki de çocuğum küçük diye bilmiyorum. Çok yorgunum yahu. Yani ister canım uyumak istesin ister boş boş oturmak istesin evde küçük bir çocuk varken bunların hiçbiri mümkün olmuyor
ay benim karnım cıkmadı dıye beni iyi sanuyolar..karnım cıksa artık keşkeAl benden de o kadar bı ev süpürüyorum nefes nefese sonra akşama kadar yattigim yerden kalkamıyorumayy çağırma boşver sen kvye git orda gör alttan alttanda söyle çok agirlastim daha hiç bişey yapamıyorum falan diye
Canım zaten olması gereken o. Bide benim görümceler hiçbi şeyden memnun olmayan yılanlarAman boşver sen hamile kadınsın ne çağıracan ya insan yoruluyor
Valla hamile kadın kendi işini gücünü yapıyorsa benim nazarımda harikadır
Kimse birşey beklemesin
Benimde iki hafta kadar önce 2 bebekli eltim geldi kalmaya, ben ısrar etsem de 2 geceden fazla kalmadı, çok mahçup hissetti kendini
Ay zaten bi.kahvaltıya çağırırım yeter oda onlaraSen çağırmk zorunda değilsınki cnm, sen git k. V
Mağduru oyna bırazboşver canının kıymetini bil nekdar ince düşünsen yaramassın cunku, böyle yapanlar daha kıymetli
Geçenlerde zar zor görmüştük ama yok sürekli hareket halimde doktora gidince uyku moduMaşallah canım
Nazlı çıktıbenimkide bir tanesi 18. Haftadan beri yüzünü göstermiyor artık doğunca görürsün sende
Kız göbeğinin altında kalıyor kessen de nafileİvit eheheheheh. Napim yeni pijama altı almak istemedim. Kestim 1-2 tanesini. Evde giyiyorum öyle. Seneye doğumdan sonra zayıflayınca bolca alışveriş yapacağım diye kendimi motive ediyorum
Ahahaha benimde göbeğim dışarda kalıyor altımdan kayıp gidiyor sinir oldumKız göbeğinin altında kalıyor kessen de nafile
Hee duruyo göbek altında ama düşmüyo benimkiler. K.çım tutuyoKız göbeğinin altında kalıyor kessen de nafile
Alez tak yatağa ben 8 haftalık falan hamileyken uykumda işedim suyumun geldiğini gördüm rüyamda şimdi ödüm kopuyor gene olur diye öyle birşey tetikte uyuyorum resmen azıcık gelse bile hemen gözüm açılıyor çok kötü bir tecrubeydi bir kere de ilk kürtajdan sonra olmuştu öyle birşeyBenim gecelerim iyice iğrençleşmeye başladı ya tuvalette uyuya kalıyorum çişim geliyor uyanıyorum kalkamadan uyuya kalıyorum altıma işerim korkusu başladı midem cayır cayır 6 da uyandım 9 a kadar kıvran dur yattığım yerden yoruluyorum yok böyle bir şey nasıl geçecek 8 hafta böyle bilmiyorum
Eki Görüntüle 3372040 Eki Görüntüle 3372041 su görüntü beni tatmin etmedi açıkçası e bebektekilerde böyle oluyo yıkayınca hemde daha ucuz
Şu takım çok güzel yumuşacık ve bence çok uygun kumaş kalitesi çok iyi yamulacak gibi değil malı iyi derler ya öyle bir takım bunu aldım ben çok beğendim ve baya uyguna geliyor
Bende de gecelik yok 2 lohusa takımı var gecelikle kendim rahat edemem diye tercih etmedim sezeryan olursa o dikişi göstermek içni falan kontrolde zorlanırım diye düşündüm kendim içinKızlar konuşmalara bakıyorum ama ben gecelik almadım hiç almalı mıyım? Elçilerim hep sezeryan oldu geceliğin rahat olmadığını söylediler. Çünkü yürüyene kadar aktı giydirmiyorlarmış, gecelikte zor olur dediler Yukarı toplanacak rahat edemezsin dediler ben 2 tane pijama 1 tane Logusa takımı aldım
Haftasıyla uyumlu dedi canım. Bende dedim daha önce öndeydi. Önemli olan haftasıyla uyumlu olmasıymışOy oy maşallah yine öndedir canım inşallah
Nst sokarsa ilk heyecan olur ayy
İnşallah kuzum bebeğim toparlasınO zaman bu hafta güzelce beslen bakalım kuzum inşallah kontrolde için rahatlar, normalde bile aç kalmak ne kadar zor insanın eli ayağı çekiliyor bide bu kadar ağır diyeti hamile kadına verirsen bayılır açlıktan çok iyi yapmışsın kuzum
Çok güzelBu da benim kapı süsüm hastane içinçocuk odasında istemedim ondan yaptırmadım isimli
Mesajları okuyorum da, ne kadarda yansıtmışım duygumu, nasıl güzel bir aile olmuşuz burda,Gitti kurabiye stokları
Yahu gelmesin geliyorlarsa da Aslı niye sürekli hizmet etsin eli kolu yok mu bunların kalksın koysun çayını aslı gün içinde diğer bebesine bakarken hareket ediyor zaten onların düşünmesine gerek yok
Kuzum içime hiiiç sinmedi zaten o yapışıklık kaynayınca da gitmedi bir de bi viks kokusu vardı yani değişik bir kokuydu antibiyotik şuruplar olur ya küçükken onlar gibi hoşuma gitmedi hiç hayatta kullanamazsın yani temiz bakmamış
Ayyy yine misafir vakası
Maşallah kuzum minik korkutmuş senikontrol günün bize de hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Ayy canım senin için çookk sevindim en son üzülmüştüm cidden hep diyorsun aç kalıyorum diye ben bile üzülüyordum inşallah bu yeni diyet listen sana iyi gelecek Allahın izniyle
Ayyyy güzel haberlerle gel inşşaaaallh canım haberdar et bizi
Güzel haberlerle gel Allahın izniyle canım sende inşallahbence bağlayabilir kuzum
Bence ne var ne yok kullan gitsinKızlar dogum paketimde diyetisyen ve psikolog muaynesi var birer defalık sizce kullanayım mı haklarımıdiyetisyene giderim büyük ihtimal kilo icin degil de süt arttırıcı veya kalitesini arttırmak için beslenme listesi ayarlarız üşenmezsem psikolog için gitmem heralde 1 seansta birsey olacagini sanmiyorum sonrasinda dogum zamani tekrar gidemem oyle 1 seansta ufku genisleyen var mi
Tabii ki git, neye hakkın varsa sonuna kadar kullanEvet 1 seans diyetisyen bende de var bende mi gitsem acaba
Kuzum siz nasıl tanıştınız eşinleYok kız nerden biliyor bazı sözler sadeceAslında kafasını çalıştırmak istemiyor sanki ben nasıl öğrendimki dizilere bakarak konuşmayı kendim öğrendim..mesela eşime desem toyuk bana diyor ne??diyorum ya kafanı çalıştır tavuk işte İletişim ben çok iyi konuşuyorum kp kv diyor sanki hiç Azeri diğilsin
Şuan çok iyiyim canım valla üstümden yük kalktı, bu ne böyle yaKuzummmm çok sevindim kafana takma ben artık düzenli bakmıyorum. Vallahi azıcıkta yiyorum yoksa bebeklerimizin gelişimi etkilenecek çok korkuyorum
Allah nasip ederse bende böyle bişeyler yapacağımAy kız iğnelerinizi atmayinn şuna bakınnn
Şunlara bakınca gözlerim doluyor, emek, gözyaşı, mutluluk, umut hepsi var, sağlıkla kavuşalımBenimde temmuzdan ekime kadar vurduğum ganimetlerim
Aynen öyle, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza, güzel günlerimizi yazalım hepAmin kuzum.Hepimizin hikayesi farklı ama hepimiz anne olmak için yanıp tutuşuyoruz
Ahahaha benimde göbeğim dışarda kalıyor altımdan kayıp gidiyor sinir oldum
Ben iki adım atıyorum g.tümün yarısı ortada kalıyor ahhahaHee duruyo göbek altında ama düşmüyo benimkiler. K.çım tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?