2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynı duyguları paylaşıyoruz bende 3 tüp bebek denemesi sonrası ,yendiğim hastalık sonrası beklemediğimiz anda gelen mucizemiz ki o kadar sürpriz oldu bize

BEn pijama altımın kenarlarından kestim açıldı evde öyle giyiyorum. Asla da aşağı düşmüyor. Pazara falan git al olmadı ille pahalı bişi almana gerek yok.

Ben geldim kızlar kontrolden çıktım 29+4 1650 gram olmuş bebiş 1 buçuk hafta kadar önde gidiyor haftası dedi doktorum ölçümlerine göre biraz havuç suyu tüketmemi istedi suyun iyi ama bi tık daha fazla olmasını isterim dedi bidaha 33. Haftada kontrol ve nst ye gircez dedi bakalımmm pek üşengeç bir kızım var yüzünü göstermiyor

Maşallah canım
Nazlı çıktı benimkide bir tanesi 18. Haftadan beri yüzünü göstermiyor artık doğunca görürsün sende

Bel lastiğini mi kestin kız
İvit eheheheheh. Napim yeni pijama altı almak istemedim. Kestim 1-2 tanesini. Evde giyiyorum öyle. Seneye doğumdan sonra zayıflayınca bolca alışveriş yapacağım diye kendimi motive ediyorum

valla en iyisi ben bide bu görümceleei geçen çağırdım böyle kvye kalacaklarını bilsem geldiklerinde çağırırdım
Canım çocuğun kücük diyedir evde senden ilgi.bekkeyen biri daha var ben vallahi işi gücü bitirip devriliyorum
ay benim karnım cıkmadı dıye beni iyi sanuyolar..karnım cıksa artık keşke
Canım zaten olması gereken o. Bide benim görümceler hiçbi şeyden memnun olmayan yılanlar hiç hamilesin biz yapalım demezler
Sen çağırmk zorunda değilsınki cnm, sen git k. V
Mağduru oyna bıraz boşver canının kıymetini bil nekdar ince düşünsen yaramassın cunku, böyle yapanlar daha kıymetli
Ay zaten bi.kahvaltıya çağırırım yeter oda onlara Ypruluyorum kusura bakmasınlar

İvit eheheheheh. Napim yeni pijama altı almak istemedim. Kestim 1-2 tanesini. Evde giyiyorum öyle. Seneye doğumdan sonra zayıflayınca bolca alışveriş yapacağım diye kendimi motive ediyorum
Kız göbeğinin altında kalıyor kessen de nafile

Benim gecelerim iyice iğrençleşmeye başladı ya tuvalette uyuya kalıyorum çişim geliyor uyanıyorum kalkamadan uyuya kalıyorum altıma işerim korkusu başladı midem cayır cayır 6 da uyandım 9 a kadar kıvran dur yattığım yerden yoruluyorum yok böyle bir şey nasıl geçecek 8 hafta böyle bilmiyorum

Alez tak yatağa ben 8 haftalık falan hamileyken uykumda işedim suyumun geldiğini gördüm rüyamda şimdi ödüm kopuyor gene olur diye öyle birşey tetikte uyuyorum resmen azıcık gelse bile hemen gözüm açılıyor çok kötü bir tecrubeydi bir kere de ilk kürtajdan sonra olmuştu öyle birşey

Eki Görüntüle 3372040 Eki Görüntüle 3372041 su görüntü beni tatmin etmedi açıkçası e bebektekilerde böyle oluyo yıkayınca hemde daha ucuz

Şu takım çok güzel yumuşacık ve bence çok uygun kumaş kalitesi çok iyi yamulacak gibi değil malı iyi derler ya öyle bir takım bunu aldım ben çok beğendim ve baya uyguna geliyor

teşekkür ederim kızlar, yani kullanılmış ürünle kıyaslayamam tabiki, zaten ben de kaç kere kullanacağım belli değil. maksat hastanede güzel bir takım olsun üstünde, bakalım canlı görmeye gideceğim. fikirleriniz için teşekkür ederim

Kızlar konuşmalara bakıyorum ama ben gecelik almadım hiç almalı mıyım? Elçilerim hep sezeryan oldu geceliğin rahat olmadığını söylediler. Çünkü yürüyene kadar aktı giydirmiyorlarmış, gecelikte zor olur dediler Yukarı toplanacak rahat edemezsin dediler ben 2 tane pijama 1 tane Logusa takımı aldım

Bende de gecelik yok 2 lohusa takımı var gecelikle kendim rahat edemem diye tercih etmedim sezeryan olursa o dikişi göstermek içni falan kontrolde zorlanırım diye düşündüm kendim için

Oy oy maşallah yine öndedir canım inşallah
Nst sokarsa ilk heyecan olur ayy
Haftasıyla uyumlu dedi canım. Bende dedim daha önce öndeydi. Önemli olan haftasıyla uyumlu olmasıymış 1900 gram olmuşuz başımız dönmüş aşagıya nstye de bağladı bi problem çıkmadı. 10 günde bir gidecekmişiz artık

İnşallah kuzum bebeğim toparlasıngerçi buradaki kızlarla konuşunca aşağı yukarı aynı bebeğim ama ultrason nedense 1 hafta geri gösterdi ölçümlerden belki de bilemiyorum, zaten içime hiç sinmemişti
Bu da benim kapı süsüm hastane içinçocuk odasında istemedim ondan yaptırmadım isimli
Çok güzel sağlıkla kullanın canım
Mesajları okuyorum da, ne kadarda yansıtmışım duygumu, nasıl güzel bir aile olmuşuz burda,
Bence ne var ne yok kullan gitsin
Evet 1 seans diyetisyen bende de var bende mi gitsem acaba
Tabii ki git, neye hakkın varsa sonuna kadar kullan
Kuzum siz nasıl tanıştınız eşinle
Kuzummmm çok sevindim kafana takma ben artık düzenli bakmıyorum. Vallahi azıcıkta yiyorum yoksa bebeklerimizin gelişimi etkilenecek çok korkuyorum
Şuan çok iyiyim canım valla üstümden yük kalktı, bu ne böyle ya
Çok güzel bir beslenme programı hazırladık, mutluyum, zaten normalde. De beslenme şeklim, toparlayacağız kuzum toparlayacağız benimde tek korkum bebeklerimizi etkilenmesi
Ay kız iğnelerinizi atmayinn şuna bakınnn
Allah nasip ederse bende böyle bişeyler yapacağım
Benimde temmuzdan ekime kadar vurduğum ganimetlerim
Şunlara bakınca gözlerim doluyor, emek, gözyaşı, mutluluk, umut hepsi var, sağlıkla kavuşalım
Amin kuzum. Hepimizin hikayesi farklıama hepimiz anne olmak için yanıp tutuşuyoruz
Aynen öyle, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza, güzel günlerimizi yazalım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…