2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay canımm benim üzmek istemedimm. Gerçekten sizlere hayranlık duyuyorum kendimi kötü hissediyorum böyle durumlarda. Bazısı anı kalsın istiyor bende görünce bi duygulandım sizinle paylaşayım dedim

Aynen kuzum 2 tane kendi aldıklarımı koydum bir tane eşimin altlarından koyacağım hatta çıkınca direk eşimin kötülemek altını giyerim batarsa o batsın

Aynen kuzum 2 tane kendi aldıklarımı koydum bir tane eşimin altlarından koyacağım hatta çıkınca direk eşimin kötülemek altını giyerim batarsa o batsın
Heh aynen bencede zaten ilk gunden insan bisey anlamaz tahminimce ustune giyileninde bir onemi yok

Ay canımm benim üzmek istemedimm. Gerçekten sizlere hayranlık duyuyorum kendimi kötü hissediyorum böyle durumlarda. Bazısı anı kalsın istiyor bende görünce bi duygulandım sizinle paylaşayım dedim
Yok canım sen üzmedin hiç endişelenme zaten bu duygular içimde olan duygular paylaşımınla hiç ilgisi yok zaten anı kalsın isteyenler de benim gözümde çok güçlü kadınlar takdir ediyorum gerçekten

çok teşekkür ederim evet dolaba ben de baktım biraz daha net görmek için, trendyolda yorumlarda falan baya iyi gözüküyor aslında kumaşları. netten sipariş vermeyeceğim zaten olmadı bu haftasonu bir canlı göreceğim çok çok daha uyguna takımlar var çünkü değer mi emin olmam lazım zaten kaç kere giyecek. ama desenleri vs çok tatlı o yüzden dikkatimi çekmişti

Ay kızlar duygulandım o kadar iğne ilaç, psikolojisi çok ağır Allah sonunu güzel kılsın sağlıkla kavuşun yavrularınıza
Amin AllahBu sınavların bu göz yaşlarımızın sonunu mutluluk göz yaşları olsun hepimizdeBende duyğulandım o günler gözümün önüne geldi

Bende 3 tüp bebek iğnelerinin bir kısmını saklamıştım bu yavrum kendiliğinden geldi sadece oksopar vuruyorum çok şükür ama güne vurunca her gün bir tane olduğu için yine baya iğnem oldu bende bebem doğunca atacağım inşallah

su görüntü beni tatmin etmedi açıkçası e bebektekilerde böyle oluyo yıkayınca hemde daha ucuz

Şu takım çok güzel yumuşacık ve bence çok uygun kumaş kalitesi çok iyi yamulacak gibi değil malı iyi derler ya öyle bir takım bunu aldım ben çok beğendim ve baya uyguna geliyor

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-18-14-11-57-945_com.pozitron.hepsiburada.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…