Kilosu yine de iyi canım çok düşük değil bence moralini bozma bileKızlar bende kontrolden çıktım
Sat:32+0 usg:31+4 yine 4 gün geride
1650 gr. Daha fazla bekliyordum. 2 hafta önce 1400 gr'dı.
Başı aşağıda, suyu iyi rahim ağzına vajınal bakmam grek dedi, 9 gün sonra çağırdı ozaman bakıcak. Bi sıkıntı görmüyorum dedi
Kahvaltı yaptım 1 saat sonra şekere baktırdım 137 çıktı.
Hastane fıyatları ile ilgılı konuşup karar verdık. 32.hafta çalışır raporumu aldım.
Hadi hayırlı olsun canım bir sorun yok şükür. Bizim minnaklar biraz küçük olacak sanırımKızlar bende kontrolden çıktım
Başı aşağıda, suyu iyi rahim ağzına vajınal bakmam grek dedi, 9 gün sonra çağırdı ozaman bakıcak. Bi sıkıntı görmüyorum dedi
Hastane fıyatları ile ilgılı konuşup karar verdık. 32.hafta çalışır raporumu aldım.
Kuzenim eşimin eski iş arkadaşıyla senelerdi evli eşim görünce arkadaşı mutlu dedi banada bul Azeri kızıİnşallah kuzum bebeğim toparlasıngerçi buradaki kızlarla konuşunca aşağı yukarı aynı bebeğim ama ultrason nedense 1 hafta geri gösterdi ölçümlerden belki de bilemiyorum, zaten içime hiç sinmemişti
Çok güzelsağlıkla kullanın canım
Mesajları okuyorum da, ne kadarda yansıtmışım duygumu, nasıl güzel bir aile olmuşuz burda,
Bence ne var ne yok kullan gitsin
Tabii ki git, neye hakkın varsa sonuna kadar kullan
Kuzum siz nasıl tanıştınız eşinle
Şuan çok iyiyim canım valla üstümden yük kalktı, bu ne böyle ya
Çok güzel bir beslenme programı hazırladık, mutluyum, zaten normalde. De beslenme şeklim, toparlayacağız kuzum toparlayacağızbenimde tek korkum bebeklerimizi etkilenmesi
Allah nasip ederse bende böyle bişeyler yapacağım
Şunlara bakınca gözlerim doluyor, emek, gözyaşı, mutluluk, umut hepsi var, sağlıkla kavuşalım
Aynen öyle, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza, güzel günlerimizi yazalım hep
Çok şükür canım bir sıkıntı yokKızlar bende kontrolden çıktım
Nasip işte, olacağı varsa oluyor bir şekildeKuzenim eşimin eski iş arkadaşıyla senelerdi evli eşim görünce arkadaşı mutlu dedi banada bul Azeri kızıkuzenimde başka bir kız bulmuş eşim konuşunca onunla anlamışkı bu normal birine benzemiyor o zaman kuzenim beni demiş bende memleketde çalışıyordum zor dönemlerdi korona hastaları çok fazlaydı hiç evlenmek düşünmüyordum bende dedim amaaan türk beni anlamazki birde ailemden uzakta kalamam ve ailemde vermez beni..kuzenim israr etdi dedi siz konuşun mecbur hicbir şey yok ilk mesajdan sonra hemen yok dedim benimkide resmimi görünce zaten demişki biliyordum beni beğenmez kuzenimde demişki eşine arkadaşına söyle israr etsin bu da tabi iş yerimde bir bakıyorum görüntüyle beni arıyor bende kovid hastalarıyla çalıştığım için ağzımda 2 maske tamamen kapalı giyimdeyim bir tek gözler görünüyor zar zor konuştuk ve ben tabi kapatınca hemen işte arkadaşıma dedimki hayatda bununla evlenemem bir birimizi anlamıyoruz bile arkadaşımda sevindi sonra eve gidince yine görüntülü aradı dedi bak işteydin ondan iyi anlamadık bir birimizi şimdi konuşa biliriz istersen.bir baktımki haklıymış ne güzel konuştuk dedim yaaa evet beni çok güzel anlıyor bazı dedikleri beni çok etkiledi anladımki tam benim evleneceğim bir kişi Kısa bu kadar oldu
Maşallah maşallahHayırlı akşamlar kızlar
Bugün bebişlerini gören kızlar maşallah hepinizeBende bugün gördüm bebeğimi şükür gezmekten anca eve gelebildim çok şükür herşey yolundaydı bir hafta arayla yine görmüş olduk yanlız bedavaya getirecez diye yine üstüne para ödedik nts ve idrar için iki hafta sonra gel dedi benim bebe dümdüz duruyordu yine doktor kendini sezeryan fikrinede alıştır süpriz olmasın dedi sata göre 33+2 ultrasona görede 34.0 hafta artık nasip ne şekilde geleceği yeterki sağlıkla gelsin
Sağol canım.Amin AllahNasip işte, olacağı varsa oluyor bir şekildeoğlunuzla birlikte daha güzel günler
Maşallah maşallah
Ne kadar az kalmış bebişe kavuşmaya, sağlıkla inşallah
Evet canım şükür az kaldı bugünde hep doğumlar vardı hastanede ntsy bağlanırken bebek sesleri yankılanıyordu çok şükür bu günümüze hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahNasip işte, olacağı varsa oluyor bir şekildeoğlunuzla birlikte daha güzel günler
Maşallah maşallah
Ne kadar az kalmış bebişe kavuşmaya, sağlıkla inşallah
Aynen cnm olsun napalım buna çok şukur. İlk bebeğin nasıldı dedi. Dedim oda hep 1 hafta gerıdendi. 3 kg doğmuştu. Buda oyle olcak dediHadi hayırlı olsun canım bir sorun yok şükür. Bizim minnaklar biraz küçük olacak sanırımbenim de 32.haftada 1690 çıktı
Benim tontiş bir hafta önce 2.123 gr çıktı bugün 2.391 gr boyunuda sormayı unuttum fl 65.36 yazıyor kağıttaOrtalama 200 gr gibi canım benim doktorum öyle demişti
Çaylar içildi, dedikodular yapıldı
Ay çok tatlısınız
AahhaaahaÇaylar içildi, dedikodular yapıldıTikabasa tatlı yemek için yine bir bahane bulundu Cook guzel bir gündü iyiki tanıştık kuzum
Hahaha nasıl iyi geldi biliyormusun o hamburgerAahhaaahasende yarım hamburgeri yedin iyi ki buluştuk
Saol kuzum valla cok iyi oldu ya keşke hep birlikte tanisabilme imkanımız olsaAy çok tatlısınızne güzel olmuş görüşmeniz
Ya sizin tatlışlığınız ve yanınızdaki minnoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?