2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bende kontrolden çıktım
Sat:32+0 usg:31+4 yine 4 gün geride
1650 gr. Daha fazla bekliyordum. 2 hafta önce 1400 gr'dı.
Başı aşağıda, suyu iyi rahim ağzına vajınal bakmam grek dedi, 9 gün sonra çağırdı ozaman bakıcak. Bi sıkıntı görmüyorum dedi

Kahvaltı yaptım 1 saat sonra şekere baktırdım 137 çıktı.
Hastane fıyatları ile ilgılı konuşup karar verdık. 32.hafta çalışır raporumu aldım.

Kilosu yine de iyi canım çok düşük değil bence moralini bozma bile çok şükür bir sıkıntınız yok

Hadi hayırlı olsun canım bir sorun yok şükür. Bizim minnaklar biraz küçük olacak sanırım benim de 32.haftada 1690 çıktı

Kuzenim eşimin eski iş arkadaşıyla senelerdi evli eşim görünce arkadaşı mutlu dedi banada bul Azeri kızıkuzenimde başka bir kız bulmuş eşim konuşunca onunla anlamışkı bu normal birine benzemiyoro zaman kuzenim beni demiş bende memleketde çalışıyordum zor dönemlerdi korona hastaları çok fazlaydı hiç evlenmek düşünmüyordum bende dedim amaaan türk beni anlamazki birde ailemden uzakta kalamam ve ailemde vermez beni..kuzenim israr etdi dedi siz konuşun mecbur hicbir şey yok ilk mesajdan sonra hemen yok dedimbenimkide resmimi görünce zaten demişki biliyordum beni beğenmezkuzenimde demişki eşine arkadaşına söyle israr etsin bu da tabi iş yerimde bir bakıyorum görüntüyle beni arıyor bende kovid hastalarıyla çalıştığım için ağzımda 2 maske tamamen kapalı giyimdeyim bir tek gözler görünüyorzar zor konuştuk ve ben tabi kapatınca hemen işte arkadaşıma dedimki hayatda bununla evlenemem bir birimizi anlamıyoruz bile arkadaşımda sevindisonra eve gidince yine görüntülü aradı dedi bak işteydin ondan iyi anlamadık bir birimizi şimdi konuşa biliriz istersen.bir baktımki haklıymış ne güzel konuştuk dedim yaaa evet beni çok güzel anlıyor bazı dedikleri beni çok etkiledi anladımki tam benim evleneceğim bir kişiKısa bu kadar oldu

Çok şükür canım bir sıkıntı yok

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün bebişlerini gören kızlar maşallah hepinize Bende bugün gördüm bebeğimi şükür gezmekten anca eve gelebildim çok şükür herşey yolundaydı bir hafta arayla yine görmüş olduk yanlız bedavaya getirecez diye yine üstüne para ödedik nts ve idrar için iki hafta sonra gel dedi benim bebe dümdüz duruyordu yine doktor kendini sezeryan fikrinede alıştır süpriz olmasın dedi sata göre 33+2 ultrasona görede 34.0 hafta artık nasip ne şekilde geleceği yeterki sağlıkla gelsin

Kızlar bir haftada kaç gr alması gerekiyor bebeğin?

Nasip işte, olacağı varsa oluyor bir şekilde oğlunuzla birlikte daha güzel günler
Maşallah maşallah
Ne kadar az kalmış bebişe kavuşmaya, sağlıkla inşallah

Nasip işte, olacağı varsa oluyor bir şekilde oğlunuzla birlikte daha güzel günler

Maşallah maşallah
Ne kadar az kalmış bebişe kavuşmaya, sağlıkla inşallah
Evet canım şükür az kaldı bugünde hep doğumlar vardı hastanede ntsy bağlanırken bebek sesleri yankılanıyordu çok şükür bu günümüze hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Hadi hayırlı olsun canım bir sorun yok şükür. Bizim minnaklar biraz küçük olacak sanırım benim de 32.haftada 1690 çıktı
Aynen cnm olsun napalım buna çok şukur. İlk bebeğin nasıldı dedi. Dedim oda hep 1 hafta gerıdendi. 3 kg doğmuştu. Buda oyle olcak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…