2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım ben 3 takım koydum hastane çantasına. İstersen alma duruma göre alırsın bebişler doğduktan sonra ihtiyaç duyarsan sipariş edersin zaten 3 güne geliyor o zamana kadar idare edersin. O bedende fazla kalmayacaksın şimdilik boşa masraf etme derim ben ama sen bilirsin tabii ki

Ben ilk doğumda 2 takım götürmüştüm, gece kanama pijamalarıma çıkınca annem de sabaha kadar yine lazım olursa diye bir pijamayı yıkamıştı hastane odasında peteğe asmıştık. Şimdi 3 tane götüreceğim. Takım olmasa da alt fazla koymakta fayda var

Ben hastanede en az 3 takım kullandım. Ama şöyle söyleyeyim yani illa takım mi olmalı? Normal pijama altı da kiyabilirsin birkaç tane yedek olarak. Benim kanamam coktu ve pijamalarima çıkmıştı o yüzden
Kuzum normal pijama altlarım hiçbirine giremedim şimdi denedim aslında çok gazla pijamam var hamilelik öncesi ama giremedim içlerine o yüzden kalakaldım eşimin pijama altını koysam olur mu ki onu da bilemedim takım bile olmasa alt lazım bir tane bana büyük beden yeni mi alsam eşimden mi koysam eşiminkiler koyu renk hep lacivert anlaşılmaz da aslında

The Arkadaşında dediği gibi bi kaç tane de tek alt olarak alsanda olur bence kuzum

O zaman kızlar yeni almayayım altlarım tekli altlarımın hiçbiri olmuyor eşimden giyiyorum evde zaten büyük ihtimal eşimden lacivert bir alt koyarım diye düşünüyorum dediğiniz gibi aynı benden de kalmayacağım boşa da almak istemiyorum kendi pijamalarım çok fazla çünkü gereksiz olacak alırsam

Çok mantıklı eşinden koyman canım

Yani ben kısa sürede eski kiloma dönmüştüm. Bence bu kadar kısa süre için yenisine gerek yok. Koy gitsin esininkileri ne olacak ki kuzum

Ben 2 tane uzun kollu pijama aldım 1 tanede gecelik ve sabahlık bence yeter

Kuzummmm çok sevindim kafana takma ben artık düzenli bakmıyorum. Vallahi azıcıkta yiyorum yoksa bebeklerimizin gelişimi etkilenecek çok korkuyorum

Kuzum benim kendi kliniğinde nts var orda bakıyor

kızlar dün bir arkadaş buradan andy wawa hastane çıkışı atmıştı, alan oldu mu onlardan, nasıl değer mi? internette de çok sağlıklı foto bulamıyorum desenler için.
Canım yorumunu arıyordum bende şimdi dolap hesabından ikinci el olanlara baktım bence gayet sıradanlar o kadar ücret vermeyi gerektiren takımlar değiller değmez diye düşünüyorum çekilmelerini güzel yapmışlar sadece

andy wawa ilk kez duydum baktım bence şuan piyasaya göre fiyatları çok uygun kalmış

Kuzum geçen arkadaşımla konuştuk 2 doğum yaptı sezaryen en az 3 pijama koy dedi çünkü İlk ameliyattan sonra zaten 1 tanesi oyle gidiyomus göbeğe falan bastiriliyomus ya ameliyat sonrası bide kanaman yogun olursa ordan da bulas oluyomus o yuzden bence 3 koy sonra eve git gel ugrasmasin esin telasta

Ay kız iğnelerinizi atmayinn şuna bakınnn
Yaaa ben böyle hatıra fotoğrafı çekmeyeceğim hiç hatırlamak istemediğim anları hatırlatıyor bana. Çok ağladım ben tüp bebek tedavisi olduğum zamanlar çok yıprandım hala hatırlayınca içim sızlar. Bu duygular çocuğuma geçmesin diye hep konuşuyorum onunla, geçmişte hissettiğim acı bana ait bir duygu sana ait değil sen güzel olansın iyi ki geldin diye hep konuşuyorum. Kavuştuğum zaman çöpe atıp her şeyi geçmişte bırakacağım umut dolu bir sayfa açacağım. Öyle işte içlendim şimdi

Kızzzz millet kafayı yemiş hahaah ayrıca çok pahalı süremem onu dudağıma falan normal balm neyine yetmiyor

Kasım ayında çekmişim bunu attiklarim da var iki ayda vurduğum bı 60 tane daha var
Eki Görüntüle 3371996
Bende hep saklamıştım ignelerimi buzdolabindaki sebzeligi dolduracak kadar birikmisti 8 aşılama 2 tüp bebek sonrası diyodum şu son tedavim bari tutsun bebegimle fotolarini cekicem sonra oglum tedavisiz gelmeyi tercih etti hemen attim gozume o kadar kotu geldiler ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…