Canım ben 3 takım koydum hastane çantasına. İstersen alma duruma göre alırsın bebişler doğduktan sonra ihtiyaç duyarsan sipariş edersin zaten 3 güne geliyor o zamana kadar idare edersin. O bedende fazla kalmayacaksın şimdilik boşa masraf etme derim ben ama sen bilirsin tabii kiKızlar ben şimdi kendi çantamı yavaştan yapıyordum da 2 tane lohusa takımı koydum biri uzun kollu biri kısa kollu ama sanki az oldu sezeryan sonrası kanama olursa pijama kan olursa 2 tane hastanede harcasam evde de bir tane temiz takım bulunsa mı ki evdeki pijama takımım da çok fazla almak istemiyorum ama baktım hiçbirinin içine giremiyorum hepsi S- M benden ben olmuşum 2 XL beden sezeryan sonrası bir anda M bendense düşemeyeceğim göre sizce bir tane daha takım alayım mı ?
Ben ilk doğumda 2 takım götürmüştüm, gece kanama pijamalarıma çıkınca annem de sabaha kadar yine lazım olursa diye bir pijamayı yıkamıştı hastane odasında peteğe asmıştık. Şimdi 3 tane götüreceğim. Takım olmasa da alt fazla koymakta fayda varKızlar ben şimdi kendi çantamı yavaştan yapıyordum da 2 tane lohusa takımı koydum biri uzun kollu biri kısa kollu ama sanki az oldu sezeryan sonrası kanama olursa pijama kan olursa 2 tane hastanede harcasam evde de bir tane temiz takım bulunsa mı ki evdeki pijama takımım da çok fazla almak istemiyorum ama baktım hiçbirinin içine giremiyorum hepsi S- M benden ben olmuşum 2 XL beden sezeryan sonrası bir anda M bendense düşemeyeceğim göre sizce bir tane daha takım alayım mı ?
Kuzum normal pijama altlarım hiçbirine giremedim şimdi denedim aslında çok gazla pijamam var hamilelik öncesi ama giremedim içlerine o yüzden kalakaldım eşimin pijama altını koysam olur mu ki onu da bilemedim takım bile olmasa alt lazım bir tane bana büyük beden yeni mi alsam eşimden mi koysam eşiminkiler koyu renk hep lacivert anlaşılmaz da aslındaBen hastanede en az 3 takım kullandım. Ama şöyle söyleyeyim yani illa takım mi olmalı? Normal pijama altı da kiyabilirsin birkaç tane yedek olarak. Benim kanamam coktu ve pijamalarima çıkmıştı o yüzden
The Arkadaşında dediği gibi bi kaç tane de tek alt olarak alsanda olur bence kuzumKızlar ben şimdi kendi çantamı yavaştan yapıyordum da 2 tane lohusa takımı koydum biri uzun kollu biri kısa kollu ama sanki az oldu sezeryan sonrası kanama olursa pijama kan olursa 2 tane hastanede harcasam evde de bir tane temiz takım bulunsa mı ki evdeki pijama takımım da çok fazla almak istemiyorum ama baktım hiçbirinin içine giremiyorum hepsi S- M benden ben olmuşum 2 XL beden sezeryan sonrası bir anda M bendense düşemeyeceğim göre sizce bir tane daha takım alayım mı ?
Canım ben 3 takım koydum hastane çantasına. İstersen alma duruma göre alırsın bebişler doğduktan sonra ihtiyaç duyarsan sipariş edersin zaten 3 güne geliyor o zamana kadar idare edersin. O bedende fazla kalmayacaksın şimdilik boşa masraf etme derim ben ama sen bilirsin tabii ki
Ben ilk doğumda 2 takım götürmüştüm, gece kanama pijamalarıma çıkınca annem de sabaha kadar yine lazım olursa diye bir pijamayı yıkamıştı hastane odasında peteğe asmıştık. Şimdi 3 tane götüreceğim. Takım olmasa da alt fazla koymakta fayda var
Çok mantıklı eşinden koyman canımO zaman kızlar yeni almayayım altlarım tekli altlarımın hiçbiri olmuyor eşimden giyiyorum evde zaten büyük ihtimal eşimden lacivert bir alt koyarım diye düşünüyorum dediğiniz gibi aynı benden de kalmayacağım boşa da almak istemiyorum kendi pijamalarım çok fazla çünkü gereksiz olacak alırsam
Yani ben kısa sürede eski kiloma dönmüştüm. Bence bu kadar kısa süre için yenisine gerek yok. Koy gitsin esininkileri ne olacak ki kuzumKuzum normal pijama altlarım hiçbirine giremedim şimdi denedim aslında çok gazla pijamam var hamilelik öncesi ama giremedim içlerine o yüzden kalakaldım eşimin pijama altını koysam olur mu ki onu da bilemedim takım bile olmasa alt lazım bir tane bana büyük beden yeni mi alsam eşimden mi koysam eşiminkiler koyu renk hep lacivert anlaşılmaz da aslında
Aynen kuzum eşimden direk koyayım boşa almaktansa teşekkür ederimYani ben kısa sürede eski kiloma dönmüştüm. Bence bu kadar kısa süre için yenisine gerek yok. Koy gitsin esininkileri ne olacak ki kuzum
Ben 2 tane uzun kollu pijama aldım 1 tanede gecelik ve sabahlık bence yeterKızlar ben şimdi kendi çantamı yavaştan yapıyordum da 2 tane lohusa takımı koydum biri uzun kollu biri kısa kollu ama sanki az oldu sezeryan sonrası kanama olursa pijama kan olursa 2 tane hastanede harcasam evde de bir tane temiz takım bulunsa mı ki evdeki pijama takımım da çok fazla almak istemiyorum ama baktım hiçbirinin içine giremiyorum hepsi S- M benden ben olmuşum 2 XL beden sezeryan sonrası bir anda M bendense düşemeyeceğim göre sizce bir tane daha takım alayım mı ?
Kuzummmm çok sevindim kafana takma ben artık düzenli bakmıyorum. Vallahi azıcıkta yiyorum yoksa bebeklerimizin gelişimi etkilenecek çok korkuyorumGünaydın kızlar dün yazamadım,kendi diyetisyenime gittim, bana çok güzel yeni liste hazırladı, eskisini de çöpe attı, o listeyi görünce çok şaşırdı, bir gebeye verilecek liste değil ki senin şekerin de çok yüksek değil hatta bana kalırsa düşük dedi, açlık ve tokluğum arası fazla yoktu benim, bundan söyledi onu. Hatta bana dedi ki sen nasıl düşüp bayılmadın, çarpıntılarımın artmamısının sebebi de buymuş demek, bayılma noktasına geldim cidden, ama çok şükür dün güzel bir gündü benim için, bebişim bile daha hareketliydi, 2 hafta kayıp için çok üzgünüm bebeğim adına
Neyse bundan sonra toparlayacağız artık
Kuzum benim kendi kliniğinde nts var orda bakıyorNST'ye bağlananlara bir soru sormak istiyorumm benim daha 29. hafta ama muayenehaneye gidenler doktorunuz NST'yi kliniğinde mi yapıyor yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor? Ben tahlillerimi vs doktorumun yönlendirdiği özel bir tıp merkezinde yaptırıyorum. NST için ekstra ücret ödemesi yapılıyor mu?
Canım yorumunu arıyordum bende şimdi dolap hesabından ikinci el olanlara baktım bence gayet sıradanlar o kadar ücret vermeyi gerektiren takımlar değiller değmez diye düşünüyorum çekilmelerini güzel yapmışlar sadecekızlar dün bir arkadaş buradan andy wawa hastane çıkışı atmıştı, alan oldu mu onlardan, nasıl değer mi? internette de çok sağlıklı foto bulamıyorum desenler için.
andy wawa ilk kez duydum baktım bence şuan piyasaya göre fiyatları çok uygun kalmışCanım yorumunu arıyordum bende şimdi dolap hesabından ikinci el olanlara baktım bence gayet sıradanlar o kadar ücret vermeyi gerektiren takımlar değiller değmez diye düşünüyorum çekilmelerini güzel yapmışlar sadece
Kasım ayında çekmişim bunu attiklarim da var iki ayda vurduğum bı 60 tane daha varİgnelerini biriktiren var mı benimki oğlan olsa kızlara iğne koleksiyonunu gösterirdi
Kuzum geçen arkadaşımla konuştuk 2 doğum yaptı sezaryen en az 3 pijama koy dedi çünkü İlk ameliyattan sonra zaten 1 tanesi oyle gidiyomus göbeğe falan bastiriliyomus ya ameliyat sonrası bide kanaman yogun olursa ordan da bulas oluyomus o yuzden bence 3 koy sonra eve git gel ugrasmasin esin telastaKızlar ben şimdi kendi çantamı yavaştan yapıyordum da 2 tane lohusa takımı koydum biri uzun kollu biri kısa kollu ama sanki az oldu sezeryan sonrası kanama olursa pijama kan olursa 2 tane hastanede harcasam evde de bir tane temiz takım bulunsa mı ki evdeki pijama takımım da çok fazla almak istemiyorum ama baktım hiçbirinin içine giremiyorum hepsi S- M benden ben olmuşum 2 XL beden sezeryan sonrası bir anda M bendense düşemeyeceğim göre sizce bir tane daha takım alayım mı ?
Yaaa ben böyle hatıra fotoğrafı çekmeyeceğim hiç hatırlamak istemediğim anları hatırlatıyor bana. Çok ağladım ben tüp bebek tedavisi olduğum zamanlar çok yıprandım hala hatırlayınca içim sızlar. Bu duygular çocuğuma geçmesin diye hep konuşuyorum onunla, geçmişte hissettiğim acı bana ait bir duygu sana ait değil sen güzel olansın iyi ki geldin diye hep konuşuyorum. Kavuştuğum zaman çöpe atıp her şeyi geçmişte bırakacağım umut dolu bir sayfa açacağım. Öyle işte içlendim şimdiAy kız iğnelerinizi atmayinn şuna bakınnn
Kızzzz millet kafayı yemiş hahaah ayrıca çok pahalı süremem onu dudağıma falan normal balm neyine yetmiyorLansinoh göğüs ucu kremi dudaklara sürmek kimin aklına geldi
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bende hep saklamıştım ignelerimi buzdolabindaki sebzeligi dolduracak kadar birikmisti 8 aşılama 2 tüp bebek sonrası diyodum şu son tedavim bari tutsun bebegimle fotolarini cekicemKasım ayında çekmişim bunu attiklarim da var iki ayda vurduğum bı 60 tane daha var
Eki Görüntüle 3371996
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?