2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy süpersin. Ss aldım direkt ben de hazırlayayım hemen bu hafta . Çok teşekkürler canııım

Kuzum tüm gün sandalyede oturdum bugün . Sanırım belim boşlukta kaldı . Ondan olduğunu düşünmeye başladım
Ay evet evet geliiiiin
Kuzum nasıl dayandin ya sen kesin tutuldun o zaman uzat ayaklarını dinlen bı güzel inşallah yarina biseycik kalmaz saol canımm yolum düşerse söz

Ayyy süpersin. Ss aldım direkt ben de hazırlayayım hemen bu hafta . Çok teşekkürler canııım
Ne demek canım diş macunu da koydum onu yazmamışım bir de yüz yıkama jelini de koydum çekim sonrası makyajımı silip bebişimi rahat rahat öpmek için bir de minik seyahat şisesine şampuan da koydum sen yine kızlardan da destek al da eksiğin kalmasın

Tamamdır canııım

Ay aynen yaz sıcağında ağırlaşanlsr nasıl dayanıyor
Yazında hamilelik yaşamış biri olarak diyorum ki daha da berbat oluyor kızım agustos doğumlu çok kötüydü sicaktn gece 10 yer değiştirirdm klima da yoktu ozmn kış hamilelikte çok çok iyi arkadaslar

Evet benim de tarif edemediğim bir his ama işte açıkçası rahatsız edici hayırlısıyla şu Çarşamba günü doktora bir gideyim de yaa bu kez çok merak ediyorum hem pozisyonunu hem rahim ağzı uzunluğumu

Hayır kuzum gayet iyi, asla takılma zaten doktor söylerdi canım, haftası ile uyumlu ise süper. Kaç haftalıktı kuzum senin

Walla kızlar enerjinize hayranim inanin 2.sinifa giden oğlum var son güne kadar ödev yaptık öğretmen 60 sayfa ödev vermiş 15 tatil için ekstra KVM var bir haftadır inanin pertim çıktı
keike tatillerde çocuklara ödev yerine tekrar verseler şu tatilde ödev işi kadar saçma şey yok...

ben ilk bebiş olduğu için tamamen bej rengi aldım 10lu arkasından gelenlerde giyer ama buda çok tatlışşş ben bide 5li olanlardan aldım birkaç tane kalpli falan.
Benim ilk bebisiminki de dümdüz bej rengiydi. Onun zıbın battaniyesini falan kullanmak için de bu renk tercih ettim yeniden

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-19-00-14-11-52_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…