Cnm zten anesteziyi o yapmıyor, sadece çekip çıkarıyor bebişi 5 dk sürüyor, dikişi ordaki hemşireler atıyormuş, e bebeğide saglıkçılar giydırıyorKızlar bide doktorum ben girince beni muane etti ben kalkarken haber verdiler ameliyata sezeryan için gitti çıkınca sonuçları görüşücez dedi ben ntsy girdim çıktım bi baktım odasında ne ara yaptı bu sezeryanı dedim
Ben çok uslu bir görümceyimkız iştr görümce değil mi hepsi aynı(bende görümce olcam çok zor)
Doğru tabi ekip işi her biri işini yapıyor kısa sürmesi iyi bişeymiş o zamanCnm zten anesteziyi o yapmıyor, sadece çekip çıkarıyor bebişi 5 dk sürüyor, dikişi ordaki hemşireler atıyormuş, e bebeğide saglıkçılar giydırıyor
Doktora bi iş kalmıyorki
Yaa çok tatlısınız
Ayy seninle haftamız sanırım aynıydı ve benim hala hastane çantam hazır değil canım. Utandım şuanBenim her şeyim hazır canım ilk hastane çantasını hazırladık erken doğum riskim vardı bir ara o yüzden erken hazırladık. Ama bütün kıyafetlerini de yıkayıp kuruttuk sadece ütülemesi kaldı, odası da hazır detaylı temizlendi kapısı kapatıldı ama doğuma yakın bir tekrar temizlenir. Sen de en azından hastane çantanı hazırla canım bence burada hazırlamayan kalmamalı
Bayılıyorum senin kv ve hareketlerineKızlar benim kv bebişime elbise örcekmiş. İp almaya gitt foto attı çok güzel renkler vardı seçtim bende aralarından. Gitmiş yine kendi istediğini almışMadem kendi istedğini alacaksın bana niye atıyorsun
Aynı şeyi bende yaşıyorum bugün doktoruma söyledim hocam dedim bir sıcaklık oluyor heran çıkıcakmış gibi hisediyorum dedim ayakları orda tepikliyor ondandır dediKızlar sizin de vajinanızı alttan böcek ısırması gibi bir şey oluyor mutuhaf bir soru oldu ama
İyi işiyo olabilir misin falan dememiş doktorAynı şeyi bende yaşıyorum bugün doktoruma söyledim hocam dedim bir sıcaklık oluyor heran çıkıcakmış gibi hisediyorum dedim ayakları orda tepikliyor ondandır dedi
Benim ayakları da orda değil ama bilmiyorum neresiyle yapıyorAynı şeyi bende yaşıyorum bugün doktoruma söyledim hocam dedim bir sıcaklık oluyor heran çıkıcakmış gibi hisediyorum dedim ayakları orda tepikliyor ondandır dedi
Yok ya o anı anlatamam vallahi saniyeler sürüyorİyi işiyo olabilir misin falan dememiş doktor
Baş aşağıykende yapıyordu kuduruyorlar bazenBenim ayakları da orda değil ama bilmiyorum neresiyle yapıyor
moralim bozuldu ama wpflsğwğdşşfYaa çok tatlısınızManisa’ya da gelin günah dolu bir gün geçirelim
Ayy seninle haftamız sanırım aynıydı ve benim hala hastane çantam hazır değil canım. Utandım şuanhastane çantasına neler koydun liste olarak varsa atabilir misin
Bayılıyorum senin kv ve hareketlerinekadın hangi ipi beğeniyorsun diye sormuş sonuçta. Beğendiğin ipi alcam dememiş kiiiii
Kız benim bebe yan duruyor ya sola geçmiş kafası o tarafım sürekli yükselip duruyorBenim ayakları da orda değil ama bilmiyorum neresiyle yapıyor
Kuzum bebeği çıkartıp çıkıyor çoğu doktor doktor anestezi maddesi bebeğe ulaşmadan çok hızlı çıkarıyorlar bebeği de zaten o yüzden hemen geri gelmiştirKızlar bide doktorum ben girince beni muane etti ben kalkarken haber verdiler ameliyata sezeryan için gitti çıkınca sonuçları görüşücez dedi ben ntsy girdim çıktım bi baktım odasında ne ara yaptı bu sezeryanı dedim
Vardı da biz mi demedik yahuYok ya o anı anlatamam vallahi saniyeler sürüyor
bugün kontrol günü içindeyiz diye gittim bir bahane uydururum dedim ne hikmetse her yerim ağrıdı başladım saymaya iyi bişey söylermisin bana dedi
moralim bozuldu ama wpflsğwğdşşf
Ay yaşayanınız bileniniz yok mu çaresini kızlaaaaarKızlar yaa tam kuyruk sokumu denilen yerin belim ile birleştiği kısmında sanki bir boşluk oluştu bugün . Yürürken falan öyle acıyor kisanki oradaki zincirlerden biri kaydı da böyle tıık diye kütlese yerine oturacak.. ne yapıcam ben
Çok şaşırdım bide eşime diyorumki sen git anca gelirKuzum bebeği çıkartıp çıkıyor çoğu doktor doktor anestezi maddesi bebeğe ulaşmadan çok hızlı çıkarıyorlar bebeği de zaten o yüzden hemen geri gelmiştir
Canım benimde belimin tam ortası tutulmuş gibi ağrıyor sabah uyandığımda hafif hisettim ama resmen kitlendi yürütmedi doktora söyledim görünürde bir sıkıntı yok yatma şekline dikkat et dedi yastıkla destekle falan dedi geldiğimden beri uzanıyorum inşallah yarına geçmiş olur seninkide öyle bişeydir endişelenmeAy yaşayanınız bileniniz yok mu çaresini kızlaaaaar
Kuzum biraz ovalasin eşin geçer inşallah totomdan ağrı girdi ama o krampti belimden ağrı hiç öyle olmadıAy yaşayanınız bileniniz yok mu çaresini kızlaaaaar
Saol kuzumYaa çok tatlısınızManisa’ya da gelin günah dolu bir gün geçirelim
benimki baş aşağı duruyor arada dayıyor ayaklarını kaburgama götünü bir ittiriyor diyorum oğlum yırt yırt a çık annem böyle acı yokKız benim bebe yan duruyor ya sola geçmiş kafası o tarafım sürekli yükselip duruyor
Liste yok canım buradakilerden de baktım internetten de yazdım YouTube da video falan izledim derken ortaya karışık hazırladımYaa çok tatlısınızManisa’ya da gelin günah dolu bir gün geçirelim
Ayy seninle haftamız sanırım aynıydı ve benim hala hastane çantam hazır değil canım. Utandım şuanhastane çantasına neler koydun liste olarak varsa atabilir misin
Bayılıyorum senin kv ve hareketlerinekadın hangi ipi beğeniyorsun diye sormuş sonuçta. Beğendiğin ipi alcam dememiş kiiiii
Kuzum biraz ovalasin eşin geçer inşallah totomdan ağrı girdi ama o krampti belimden ağrı hiç öyle olmadı
Saol kuzumooo Manisa'da da bir kapimiz var artık
Kuzum benim kızda aşağı doğru durduğunda vurunca sızlama gibi böyle vajina içeri çekilir gibi bişey oluyor o kadar döndü döndü dedim eve geldiğimden beri paso yukarilara vuruyor benim kızın ya yeri rahat yada kendi rahatKızlar sizin de vajinanızı alttan böcek ısırması gibi bir şey oluyor mutuhaf bir soru oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?