2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm zten anesteziyi o yapmıyor, sadece çekip çıkarıyor bebişi 5 dk sürüyor, dikişi ordaki hemşireler atıyormuş, e bebeğide saglıkçılar giydırıyor
Doktora bi iş kalmıyorki

Cnm zten anesteziyi o yapmıyor, sadece çekip çıkarıyor bebişi 5 dk sürüyor, dikişi ordaki hemşireler atıyormuş, e bebeğide saglıkçılar giydırıyor
Doktora bi iş kalmıyorki
Doğru tabi ekip işi her biri işini yapıyor kısa sürmesi iyi bişeymiş o zaman

Vee işte A Asliyokfotokopisivar ve benn
Göbüşlerimizi tokuşturduk bugün
Yaa çok tatlısınız Manisa’ya da gelin günah dolu bir gün geçirelim

Ayy seninle haftamız sanırım aynıydı ve benim hala hastane çantam hazır değil canım. Utandım şuan hastane çantasına neler koydun liste olarak varsa atabilir misin

Bayılıyorum senin kv ve hareketlerine kadın hangi ipi beğeniyorsun diye sormuş sonuçta. Beğendiğin ipi alcam dememiş kiiiii

Kızlar sizin de vajinanızı alttan böcek ısırması gibi bir şey oluyor mu tuhaf bir soru oldu ama
Aynı şeyi bende yaşıyorum bugün doktoruma söyledim hocam dedim bir sıcaklık oluyor heran çıkıcakmış gibi hisediyorum dedim ayakları orda tepikliyor ondandır dedi

Reactions: The
Aynı şeyi bende yaşıyorum bugün doktoruma söyledim hocam dedim bir sıcaklık oluyor heran çıkıcakmış gibi hisediyorum dedim ayakları orda tepikliyor ondandır dedi
Benim ayakları da orda değil ama bilmiyorum neresiyle yapıyor

İyi işiyo olabilir misin falan dememiş doktor
Yok ya o anı anlatamam vallahi saniyeler sürüyor
bugün kontrol günü içindeyiz diye gittim bir bahane uydururum dedim ne hikmetse her yerim ağrıdı başladım saymaya iyi bişey söylermisin bana dedi
Benim ayakları da orda değil ama bilmiyorum neresiyle yapıyor
Baş aşağıykende yapıyordu kuduruyorlar bazen

moralim bozuldu ama wpflsğwğdşşf

Kuzum bebeği çıkartıp çıkıyor çoğu doktor doktor anestezi maddesi bebeğe ulaşmadan çok hızlı çıkarıyorlar bebeği de zaten o yüzden hemen geri gelmiştir

Ay yaşayanınız bileniniz yok mu çaresini kızlaaaaar

Ay yaşayanınız bileniniz yok mu çaresini kızlaaaaar
Canım benimde belimin tam ortası tutulmuş gibi ağrıyor sabah uyandığımda hafif hisettim ama resmen kitlendi yürütmedi doktora söyledim görünürde bir sıkıntı yok yatma şekline dikkat et dedi yastıkla destekle falan dedi geldiğimden beri uzanıyorum inşallah yarına geçmiş olur seninkide öyle bişeydir endişelenme

Liste yok canım buradakilerden de baktım internetten de yazdım YouTube da video falan izledim derken ortaya karışık hazırladım ama koyduklarımı söyleyeyim
Bebek için
-Hemşireye verileceklere battaniye, tulum, şapka, çıtçıtlı zıbın, çorap, ağız mendili, bez bunları kilitli poşete koyup bebek bakım çantasına koydum valiz açmakla uğraşmadan direkt hemşireye vermek için.
-Bebek bakım çantasına organizerini koydum hani hamurun var ya pişik kremini, ıslak mendilini, bezini, göğüs pedini ve kalkanını içine yerleştirdim hemen ulaşmak için.
-Biberonunu, emziğini, alt açma örtüsünü de yine bebek bakım çantasına koydum.
Valize koyduklarım,
-3 tane yedek tulum her birinin arasına şapkasını, çorabını, zıbınını koydum rulo yapıp poşetledim
-2 tane müslin battaniye, birini oradaki yatağına sereceğim diğerini de bebişin üzerine. 1 tanede kalın battaniye onu da çıkarken kullanacağım.
-2 tane yelek biri kolsuz, diğeri uzun kollu
-Bir kilitli poşete yedek bebek bezlerini, ıslak mendil, temizleme pamuğu koydum.
-Bebişe havlu
-Çekim kıyafetlerimizi ikimizinkini bir araya koyup poşetledim.
Benim için olanlar
3 pijama takımı
3er tane iç çamaşırı emzirme sütyeni çorap ve 1 patik
Arkamı kapatacak uzun hırka da koydum bir tane
Havlu
Terlik, taç
Çıkış için eşofman takımı
Depend külot direkt paketiyle ve lohusa pedi
Makyaj malzemelerimden seçtiklerim, diş fırçası
Eşime
Çekim kıyafeti
Pijama
Terlik
Aklıma gelenler bunlar

Kuzum biraz ovalasin eşin geçer inşallah totomdan ağrı girdi ama o krampti belimden ağrı hiç öyle olmadı

Saol kuzum ooo Manisa'da da bir kapimiz var artık

Kuzum tüm gün sandalyede oturdum bugün . Sanırım belim boşlukta kaldı . Ondan olduğunu düşünmeye başladım
Ay evet evet geliiiiin

Kızlar sizin de vajinanızı alttan böcek ısırması gibi bir şey oluyor mu tuhaf bir soru oldu ama
Kuzum benim kızda aşağı doğru durduğunda vurunca sızlama gibi böyle vajina içeri çekilir gibi bişey oluyor o kadar döndü döndü dedim eve geldiğimden beri paso yukarilara vuruyor benim kızın ya yeri rahat yada kendi rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…