2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Orası öyle hiç ağrı sancı çekmeden baba oluyorlar hayat onlara güzel
Kız öyle deme geçen eşime dedim oh ne güzel ağrın yok yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum ayağa kalksam hiç kalkamıyorum hayat sana güzel dedim anam ertesi günü adam bir tutuldu beli senin yüzünden dedi bana

Ayy sen görümceye bak sanane acaba söyle kız madem alacak düzgün bişey alsın

B Buddy x siz gecelik almadınız mı sezeryandan sonra pijamayla zorlanan çok bir de ocak grubunda okudum sezeryandan sonra depende izin vermemiş doktorlar
Yok canım ben gecelik almadım lohusa altları hamile altı gibi ayarlanabilir bel ya rahat ederim diye düşündüm bir de büyük beden aldım bol bol
Depend burada kızlarda alma diyince almadım lohusa pedi verdi yengem açılmamış bir paket e bebek markasının o yeter diye düşündüm yoğun kanama genelde burada kızlar 2-3 gün geliyor demişti kuzum bir de bazı hastaneler steril gazlı bez veriyor oraya koymak için o da baya emici oluyormuş

Hangi rengi seçmiş Allah aşkına sarı deme

B Buddy x siz gecelik almadınız mı sezeryandan sonra pijamayla zorlanan çok bir de ocak grubunda okudum sezeryandan sonra depende izin vermemiş doktorlar
Ben 2 sezeryan oldum canım, ilk sezeryanım da 1 gecelik, 1 pijama koymuştum, geceliği hiç giymedim, pijama da az geldi, eşim tekrar almış hastaneye getirmişti
2.sezeryanımda 2 takım pijama koymuştum etmişti, çok kanamam olmadı benim, depend tarzı bişeyde kullanmadım, hastane ped vermişti bol bol, onlar yeterli geldi bana

Nazar etmişsin kız kocana hayır hiçbi suçu da yok

Kızlar yaa tam kuyruk sokumu denilen yerin belim ile birleştiği kısmında sanki bir boşluk oluştu bugün . Yürürken falan öyle acıyor ki sanki oradaki zincirlerden biri kaydı da böyle tıık diye kütlese yerine oturacak.. ne yapıcam ben

Kızlar merak ettim de karnım aşırı yumuşadı benim bebeğin her hareketini çok rahat hissediyorum artık ama karnım o kadar yumuşak ki sünger gibi bastırınca vs çok yumuşak bu normaldir dimi sert olması sıkıntı ama aşırı yumuşaması da normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…