2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kınamışsın yavrum hahaha geliyor gelmekte olan benimde ablamın kızı bir cırtlak bir cırtlak oğlu da çok akıllı bir bebekti tam tersi kız çıngıraklı yılan gibi büyümüşte küçülmüş gibi görsen yeleğini giyer önlerini tutar kollarını birbirine bağlar koca avrat gibi laf verir

3 yaşına kadar biz bunu normak insan sanıyorduk benim diğer ablamında var bi oğlan o doğduğundan beri deli... Bazen takılıyorum çocuğuma kask takıp getiririm sizin yanınıza diye ablam da diyor ki senin kız asıl sana çekerse biz kask takalım bebelere

Ay bu ara da kınamıyım ama öyle cırtlak kızları da hiç sevmem çocuk ama yine de itici gwlir

Geçen bu yazıyı gördüm , öyle çook güldüm ki , benimki erkek olacak

Eklentiler

• IMG_5750.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 61
Evet evet o olduğunda gerçekten rahatsız ediyor kuzum senin bebiko dönmüştü diye hatırlıyorum bence aynı duruyordur vajinada o his olduğuna göre senin bebeler maşallah olduğu yerde kalıyor

Reactions: The
Kuzum katlanır küvet yarın bim'e geliyor bende alicam aklında olsun

Kızlar benim bugün 3 kez adet olduğumuzda belimize sancı girer ya öyle oldu. Sancı mı diyeyim kasılma mı diyeyim bilemedim, geliyor 5 dakika falan sürüyor ve bitiyor tehlikeli mi sizce
Karnın da aynı sekilde sancılanıyor mu o esnada canım bir de tam o an karnında sertleşme oluyor mu bunları takip et ama bildiğim kadarıyla sancı süresi 5 dk kadar uzun süre olmuyor

Bende bugün kontrole gittim ya mustafa bey 2 hafta sonra tekrar görelim dedi. Bende 10 gün içinde geleyim kontrol muayenesi gibi olsun diye rica ettim sağolsun kabul etti. Önümüzdeki cuma gidicem tekrar. Muayene ücreti olmasada NST ücreti vericem kesin bende

Bel ağrısı bu saatte başlıyor hep benim sonra uyu uyuyabilirsem günaydın dostlar günaydın kocamın da horlaması arşa çıktı bir de başladı ayaklarını sallamaya geldi bir de bana sıcak basması açlık terleme bel ağrısı çocukların hareketleri derken kalk dedim ya sana bu kadar uyku fazla

Karnın da aynı sekilde sancılanıyor mu o esnada canım bir de tam o an karnında sertleşme oluyor mu bunları takip et ama bildiğim kadarıyla sancı süresi 5 dk kadar uzun süre olmuyor
Karnıma geçti ve geceden beri uyutmadı ağrı ilk defa böyle bir şey oldu ya, karnımdaki sancıdan uyuyamıyorum

Karnıma geçti ve geceden beri uyutmadı ağrı ilk defa böyle bir şey oldu ya, karnımdaki sancıdan uyuyamıyorum
Canım sancı aslında belden Rahime vuran ağrı doktorum öyle tabir etmişti bana sırttan bele belden böbrek altından Rahime uzanan bir ağrı varsa uyuşma gibi regli ağrısı o sancı oluyor ve düzenli mi onu takip et demişti. O sırada ona eşlik eden kasılma yani kasılmada bir noktanın top gibi bir noktanın çekilmesi o bölgenin karında uyuşması sonra gevşemesi oda kasılmadır o da düzenli mi kaç dk bir bu ikisi birleşip oluyor onu takip etmek gerek. Eğer 5 dk bir düzenli geliyorsa zaten nst ye girmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…