2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hiç belli olmuyor o. Annem bana diyor sende çektiğimi oğlanlarımda çekmedim. Çocukluğun da çok yordu Ergenliğin de diyor. Geçen senin kız da sana çektircek görürsün dedi sanki naptıysam
şaka yapıyorum ben kız yoksa annem de benden pek memnun değilmiş benim erkek kardeşlerim çok sakindir benim kızım da inşallah dayıkarına çeker yoksa yandık annesi fena babası fena

Benimde özellikle son 10 gündür midem çok berbat asla yatamıyorum. Gün içinde de midem bulanıyor. Evelsi gün kusma derecesine kadar geldi hatta. Ne soğuk süt ne soda ne rennie hiç biri fayda etmiyor
gaviscon yazdır kesinlikle 10dk içinde kesiyor. Bana süt de iyi geliyordu ama gaviscon yazdırdığımdan beri içmiyorum. Rennienin bir faydası olmadı bana

Kızlar birde doğumu bu sefer devlette denicem bakalim çok övdüler Çam ve Sakura şehir hastanesini
İstanbulda gideniniz var mi sizlerinde??
İnşallah memnun kalırsın cnmhastane olarak mükemmel ama muamele ve yoğunluk nasıl arastırdınmı? İnternetten yorumları okusana bi

şaka yapıyorum ben kız yoksa annem de benden pek memnun değilmiş benim erkek kardeşlerim çok sakindir benim kızım da inşallah dayıkarına çeker yoksa yandık annesi fena babası fena
Analara oğlanları hep daha tatlı geliyor bence ondan hep benim yaptığım işi beğenmez yarım yamalak yapıyorsun diyor. Oğlu küçük bişey yapsa hoşuna gider.

Hiç belli olmuyor o. Annem bana diyor sende çektiğimi oğlanlarımda çekmedim. Çocukluğun da çok yordu Ergenliğin de diyor. Geçen senin kız da sana çektircek görürsün dedi sanki naptıysam
Bende küçükken çok cektrmisim yabancı biri geldiğinde fln annemin eteğine yapsirmsim ayrilmamsm ya da misafirliğe gttgmzde eve sokamazlardi hayal meyan hatırlıyorum sadece süt ve tel şehriye çorba başka birsy yemiyormuusm sürekli en küçük sey de ağlıyormuşm smdi de kızm öyle yeme içme konusunda bebekken de birisi geldiğinde ya da bir yere gttgimzde ayakta salonda bekliyordm resmen cocuk ağlama krizine giriyordu bir yere gidemiyordm bana da öyle diyorlar bize çektirdin kızında smdi sana rahatlık vermiyor diye

Benimde özellikle son 10 gündür midem çok berbat asla yatamıyorum. Gün içinde de midem bulanıyor. Evelsi gün kusma derecesine kadar geldi hatta. Ne soğuk süt ne soda ne rennie hiç biri fayda etmiyor
Bana da hiçbir şey fayda etmiyor . Kaç kere kustum reflü yanmasından hepsi geçici rahatlama yapıyor. Yediklerime de 1 haftadır dikkat ediyorum. Yine yok. Su içsem yanıyor .

Yaa annelerimizin ahımı tutuyor acaba inşallah benim kız özgüvenli ,biraz insan canlısı ,sosyal bi çocuk olur senin de oğluşun öyle olsun inşallah

Aaa öyle deme kız, bnım oğlum benim elim ayağım, ALLAH razı olsun ondan, her işimi görür, getir götür al gel yapar
Şimdilik tabii
canım aslında kız da aynı erkek de. Bizim çevremizde yanlış yetiştirdikleri için bu söylemler. Burada daha bilinçli anneler var erkek çocuğunu da kendine bakabilecek şekilde yetiştiren. Yani tamamen yetiştirme tarzıyka alakalıı

Kendini yorduysan da ağrılar artmış olabilir . Benim öyle oluyor çünkü . Yorulduğum gün daha cok sancım ve ağrım oluyor bebek çok hareket edince de rahim daha çok kasılıyor.

Been süt icmezsem direk kusuyorum canım bildigin sütle yaşıyorum

Gaviskonum var canim o anlik geciriyor gunde 3 ten fazlada kullanmak zararlidir diye icmiyorum , yastigimda havada ama olmuyor ne yapsam

İnşallah memnun kalırsın cnmhastane olarak mükemmel ama muamele ve yoğunluk nasıl arastırdınmı? İnternetten yorumları okusana bi
Çevremde doğum yapanlar güzel diyor muamele olarak zaten özeldeki gibi beklemiyorum sadece komut yonlendirme gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…